drevni nuklearni reaktor

znam za to... mene licno fasciniraju te price iz drevne epohe..denikena sam kao mali gutao koliko sam ga citao :)

Andjeli, koje je Lot zastitio u svojoj kuci, rekli su mu: "Sutra, rano u svitanje, Bog ce zbog mnostva greha unistiti grad! Moras biti spreman da mnogo pre jutra napustis grad sa tvojom zenom i cerima! Lot je bio neodlucan......kada je doslo vreme - nije bio spreman....
Tada su ga andjeli grubo uhvatili za misice i praktino vukli i nosili izmedju sebe...Zena i ceri su sledili...."kada Bog baci oganj na grad, neka se niko ne okrene da gleda..!" Naredjivali su andjeli i sve brze vukli Lota, vidno uznemireni...
Odjednom, noc se pretvori u dan...Blesnu nikada vodjena svetlost....Kotova zene nije izdrzala: okrenula se i u tom casu se SKAMENILA....
Andjeli na to nisu obracali paznju nego su grubo vukli Lota, sve dale od epicentra eksplozije...Lotove ceri su trcale za njima...

- - - - - - - - - -

Istu naredbu, DA SE NE SME OKRENUTI, imao je i americki pilot koji je bacio bombu na Hirosimu....

Ово личи на сцену из Индијане Џонса :lol:

Само још нацисти да се појаве у потрази за Светим гралом.

Свиђа ми се теорија научника - природни реактор :zcepanje:

Кад немају објашњење, или се не усуђују да га изнесу, "крива" је природа.

Pa taj yuotube kanal se zove svet tajni, i ako klikneš na njega ovakvih i sličnih "naučnih" otkrića ima kojiko hoćeš...od Božjih očiju u pećini u Bugarskoj do drevnih divova u prašumama Ekvadora.

Na svetu postoji mnogo neverovatnih misterija na koje nauka nema pravi odgovor.

Zato ih ili ismeje ili precuti.

Neke istine su skoljive i cuvaju se dobro zakljucane.

Narocito mnogo misterija krije Vatikan...

Od rimskih osvajaca Bliskog istoka i Severne Afrike, do spanskih konkvistadora Amerike, u Vatikan se slivalo ogroimno bogatstvo i jos vece saznanja tih naroda koje su Rimljani i Spanci osvojili...Nesto je unisteno na licu mesta, jer je bilo veoma opasno, a nesto se ipak cuva zakljucano za neka druga vremena, druge vekove, druge narastaje..

Kada bi se sve otkrilo i ponudilo javnosti - od toga dana svet vise ne bi bio kao sto je danas!

Andjeli vuku Lota:

tDKBhaq.jpg
...

Back