Dresura psa za pronalaženje tartufi gljive

moraces da kupis tartuf,pa dresiraj na istom principu kao sa drogom sto rade sluzbeni psi,samo sto je sa tartufom lakse!Jedan covek je bio toliko ljubomoran,da mi je gluposti napricao,jer sam ga pitao uvezi toga,verovatno je mislio da mu biznis ne preotmem,cak je rekao da cesto pas ugine jer pojede mnogo tartufa,hahaha.Najbolje pitaj dresere koji NE DRESIRAJU PSE ZA TAKVE NAMENE!

Najbolje da se covek posveti psu,udomis psa i dresiraj ga za potragu tartufa.Gledao sam bas neku emisiju,ja mislim na rts,da nas covek ima dva mala psa,crnog i belog,ali ne znam koja rasa,cupavi su,interesantno je to sto traze i beli i crni tartuf,a jos interesantnije sto po mom zakljucku moze veliki broj rasa da nauci traziti tartuf!

Najbolje da se covek posveti psu,udomis psa i dresiraj ga za potragu tartufa.Gledao sam bas neku emisiju,ja mislim na rts,da nas covek ima dva mala psa,crnog i belog,ali ne znam koja rasa,cupavi su,interesantno je to sto traze i beli i crni tartuf,a jos interesantnije sto po mom zakljucku moze veliki broj rasa da nauci traziti tartuf!

To je kod mene prosto nemoguće,ja i dresura pasa-to nikako.Niti znam da im komandujem,naredjujem,niti ništa.Čim se okote i vide mene,ja im pričam i oni samo mašu repom :D ja ih mazim,nosim i razmazim ih pošteno pa me ne konstatuju u opšte :) ali ih volim,šta da radim.
A pravo da ti kažem-ja ni ne znam kako se tačno dresiraju psi ! Ne znam tačno ni u kom periodu psećeg života počinje njihova obuka za bilo koje komande :(
Svi naši kerovi su bili razmaženi,pravi kućni ljubimci jer sam ih ja volela :D i veći broj njih je imalo dobru narav.

Negde sam pročitala da se dresiraju sa trećom vrstom tartufa(valjda klase),što je i logično.

:)
Pa neka piše ko zna,ja ne znam.Mene kad vide mašu repom i spuste uši,legnu na ledja i sve četri u vis .

psima se ne pruza ljubav,ako ih pustis da rade sto im je volja,treba imati granice,juce sam bas vikao na svog djukca,otisao je za bratom,prema mestu koje nije dobro za pse,cak sam psovao na njega,shvatio je sve,posle sam se izvinjavao svom djukcu,jer nije trebalo da ga psujem,ni da vicem,on mi je polizao ruku,prihvatio izvinjenje i veruj mi sve je shvatio,a i ja

psima se ne pruza ljubav,ako ih pustis da rade sto im je volja,treba imati granice,juce sam bas vikao na svog djukca,otisao je za bratom,prema mestu koje nije dobro za pse,cak sam psovao na njega,shvatio je sve,posle sam se izvinjavao svom djukcu,jer nije trebalo da ga psujem,ni da vicem,on mi je polizao ruku,prihvatio izvinjenje i veruj mi sve je shvatio,a i ja

:lol:

:hahaha::hahaha::hahaha:

vas dvojica (ti i tvoj dzukac) ste dva najveca mega-cara ovog foruma :D:D:D

Da ! znam ja za to.za mene je prosto nemoguće imati psa koji se ne raduje ! kao da nije kućni ljubimac !
Ne znam da li na forumu postoji tema o dresuri pasa,da prelistam.

Po koliko godina imate vas dvoje,zivo me zanima????

Back