Dress up game

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
Voala!

Prva
modna igra u ovom našem fashion kutku.
Hope you'll like it! :-)))

Pravila su jednostavna, treba da
slikom predložite outfit za osobu koja je postovala iznad vas, na jedan od ovih načina:

a)neke već obučene (i obuvene, naravno :lol:) osobe;

b)izborom pojedinačnih slika delova odeće, obuće, modnih dodataka, etc.

c)pustite mašti na volju, ja sam napisala čega sam se setila. :-)))

Takođe, možete predložiti i make up, friz i miris uz to, da sve bude
tuto-kompleto, ma, kako god! :-)))

Nije obavezno da to bude osoba iznad vas ako se dve osobe uzastopno pojavljuju jedna za drugom, možete i kome poželite biti virtuelni stilista za koju god priliku.

Ne mora to biti ni samo jedan predlog, može i više odjednom.

Ako imate neku sugestiju kako da igrica bude zanimljivija, do tell!

Ko ima čast da preseče crvenu traku i otvori temu?

E, setila sam se ja još nečeg!

Kad neko izvrši svoj posao stiliste, za narednu osobu može da da zadatak, na primer: outfit za rođendan, poslovni intervju, izlazak u grad, kućnu varijantu, ispit, plažu... :-)))

To nije u osnovnoj ideji topika, može, ali ne mora.

Nefertari ide na žurku u ovoj jedinstvenoj, zanosnoj Šanel Mafin haljini koja oslikava njenu ženstvenu, šarenu stranu, sa ljupkim Adidas patikama koji ističu njenu sportsku stranu i ovom vickastom kapicom koju baš ne kapiram ali ako mogu princeze , može i Megi.
2-HCostume09_Cupcake.jpg

E sad ozbiljno
Dajte mi 10 minuta

Nefertari ide na žurku u ovoj jedinstvenoj, zanosnoj Šanel Mafin haljini koja oslikava njenu ženstvenu, šarenu stranu, sa ljupkim Adidas patikama koji ističu njenu sportsku stranu i ovom vickastom kapicom koju baš ne kapiram ali ako mogu princeze , može i Megi.
2-HCostume09_Cupcake.jpg

E sad ozbiljno
Dajte mi 10 minuta

Darling, this is fabulous! :lol: :mrgreen:

Po dekoraciji iza zanosnog modela konstatujem da je zurka za Noc vestica. :cool:

Nefertari.
Divna, nežna, krhka, i punaaaa pozitivne energije, i kad je tužna.

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFkdrbkFHZGdGM2hHeno1R1htQXp6TkEAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg
Ali da ne bude od svilenog materijala.
S tim što bih joj ja promenila obuću.
Obula bi, recimo:
plave-cipele-za-vjencanje-3.jpg

Bila bi mi moderna Alisa. :)

za Nefertari
girly, slatko, nezno

tumblr_lupwbfZmGJ1qekg7ro1_500_large.jpg

195350.caryssag.jpg.resize

tumblr_lxr5jiOqPr1qmevz7o1_500_large.jpg

Paris-Jewelry1.jpg

ovaj accessoire ne sme da fali z:D
It's sooo fluffy, I'm gonna die !!

tumblr_lxr525rG2v1r5dgp2o1_500_large.gif

Hehe, merci beaucoup, mademoiselle Hani! :D

Bas sam juce gledala bluzu koja je napred jednostavna a na ledjima ima rad ovakvog tipa, to mi se mnogo, mnogo svidja!

Sto se cipelica tice, iste takve se nalaze na temi gde saa porucila sta bih od deke Mraza za Novu, al' izgleda nisam bila dovolno dobra. :sad2:

Lance je lepo, volim Pariz, masnice, a i ovaj Accessorize style. A mozda je to upravo njihovo lance, cudo jedno, ali ne znam tacno pojma. :)

Kucaaa... A i citat... :lol: Bingo!

Da mi je sudjeno da serodim sa sapama, vrrrlo verovatno bih ovako izgledala. :lol:

Ta recenica mi pise po sveskama za fax (nije bas za hvalu :lol:) i imala sam tu devojcicu na avataru jedno vreme.

Once again, thanks, ubola si! :D

Nefertari.
Divna, nežna, krhka, i punaaaa pozitivne energije, i kad je tužna.

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFkdrbkFHZGdGM2hHeno1R1htQXp6TkEAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg
Ali da ne bude od svilenog materijala.
S tim što bih joj ja promenila obuću.
Obula bi, recimo:
plave-cipele-za-vjencanje-3.jpg

Bila bi mi moderna Alisa. :)

Uh, kako su samo slatke ove cipelice!!!

Svidja mi se, svidja! :D

Aaa... Ima li uputstvo kako da ih preuzmem sa ekrana? :flert:

Eh, Alisa mi je bio nadimak u osnovnoj, dao mi ga je direktor i profesor fizike zbog zanesenosti na casovima i pogleda uperenog u oblake kroz plfon ucionice. :lol:

Veselo, leprsavo i, sto je najvaznije, sticklicasto! :D

:heart:

Za HoneyDew:

27865355.jpg
10818236.jpg
46329160.jpg

8777655.jpg
33277119.jpg
1454943.jpg

29659392.jpg
32266456.jpg
45833380.jpg

http://2.***************/_SL3J1rOmRFo/SlcXJeibHeI/AAAAAAAAA78/W6xSmDd29JM/s1600/chambre-1-520x346.jpg http://2.***************/_SL3J1rOmRFo/SlcY2MDgWSI/AAAAAAAAA9U/qH8cmhVPK1o/s1600/doll-5-1-520x341.jpg

Hehe, merci beaucoup, mademoiselle Hani! :D

Bas sam juce gledala bluzu koja je napred jednostavna a na ledjima ima rad ovakvog tipa, to mi se mnogo, mnogo svidja!

Sto se cipelica tice, iste takve se nalaze na temi gde saa porucila sta bih od deke Mraza za Novu, al' izgleda nisam bila dovolno dobra. :sad2:

Lance je lepo, volim Pariz, masnice, a i ovaj Accessorize style. A mozda je to upravo njihovo lance, cudo jedno, ali ne znam tacno pojma. :)

Kucaaa... A i citat... :lol: Bingo!

Da mi je sudjeno da serodim sa sapama, vrrrlo verovatno bih ovako izgledala. :lol:

Ta recenica mi pise po sveskama za fax (nije bas za hvalu :lol:) i imala sam tu devojcicu na avataru jedno vreme.

Once again, thanks, ubola si! :D

drago mi je mila :zpozdrav: z:lol:
bilo mi je bas zadovoljsto :D Za cipelice, kuce i pariz sam znala, pa nije bilo tesko z:D

Agnes obozavam, preslatka je :D

Za HoneyDew:

27865355.jpg
10818236.jpg
46329160.jpg

8777655.jpg
33277119.jpg
1454943.jpg

29659392.jpg
32266456.jpg
45833380.jpg

http://2.***************/_SL3J1rOmRFo/SlcXJeibHeI/AAAAAAAAA78/W6xSmDd29JM/s1600/chambre-1-520x346.jpg http://2.***************/_SL3J1rOmRFo/SlcY2MDgWSI/AAAAAAAAA9U/qH8cmhVPK1o/s1600/doll-5-1-520x341.jpg

me gusta muchisimo, gracias :kiss:
zelim ovaj brownie labelo !! a i privesci su bas yummie :D

spongebob :heart:
cherry blossom girl :heart:
miu miu :heart:

ajde mene neko, ajde mene nekoooooooooo:zskace:

mene inache mrzi da trazim te slike za druge ljude, ja dok nekog ne upoznam, ne mogu da ga oblachim:lol:
a obracaju mi se ljudi za savete i uspeshno sam oblachila sve cimerke do sad, a primecujem i koleginica je postala zenstvenija od kad radimo zajedno:manikir:

Ja sam glupa za ovo :lol:
Tražila sam ali sam skapirala da iako znam otprilike šta ko voli svejedno nekako uvek nesvesno biram odeću za sebe ...
A i ono što nađem nekako mi nije dovoljno dobro za druge a neću da vas obučem ko seljake :lol:
Ali pokušaću opet kasnije.

Ja sam glupa za ovo :lol:
Tražila sam ali sam skapirala da iako znam otprilike šta ko voli svejedno nekako uvek nesvesno biram odeću za sebe ...
A i ono što nađem nekako mi nije dovoljno dobro za druge a neću da vas obučem ko seljake :lol:
Ali pokušaću opet kasnije.

Ma daj, Boze moj, pa niko se nece naljutiti ako medju postavljenim stvarcicama ne prepozna sebe. :lol:
Samo se igramo. :)

Back