E ovako dobio sam ranu od ostrog predmeta malo ispod pazuha pa ka ledjima ne mogu lepo da objasnim , 5 minuta nakon povrede pocelo ja da me boli kad udisem vazduh i osecao sam probadanje. Otisao sam kod lekara on me poslao na snimanje pluca i utvrdili su da mi je pukla plucna maramica i da imam neki vazduh tu nisam bas lepo razumeo ,bio sam ceo dan u sok sobi onda su mi stavili dren i odveli me u odeljene. Dok sam imao dren u nekom periodu dana me bolelo nekad ne ( uglavnom nocu me bolelo) i nisam bas mogo skroz da udisem vazduh , prvi dan iz drena ili tog creva kao izaslo je malo krvi i neke tecnosti doktor je stalno gledao u bocu koja je stajala pored kreveta na podu i govorio je da funkcionise, sledeci dan nije nista izlazilo i imao sam jake bolove i nisam bas lepo disao odveli su me na snimanje oko 11 uvece i snimak je bio u redu dali su mi bensedin da se smirim jer sam puno panocio e sad zaspao sam i okrenuo se na tu stranu gde je dren i ne znam tacno koliko sam spavao ali me doktorka probudila ujutru i u cevi se skupilo dosta krvi otprilike kao prvi dan ali malo vise, dan posle nista nije izlazilo i onda su mi knokovali dren ili tako nesto i odveli na snimanje, rekli su da je u redu sve i odveli su me da mi izvade dreN i tako evo me sad u bolnoci lezim cekam da me puste kuci ali se pitam da li na osnovu svega ovoga neko moze da mi kaze da li ce mi se desiti ovo ponovo ali naravno bez da da se povredim ( samo od sebe) molim vas odgovorite