DREAM TEAM

Alex.L:
Al ste se naložili na Mesija da to nije normalno!!! Pa za tog dečka tek sad čujemo, pre ove sezone niko nije znao za njega.

nemoj da se lazemo, ja znam od pre 3-4...

tim koji mi prvi pada na pamet:

.........................................Kanjizares...........................................
...............Pujol..........Nesta............Ferdinand........Karager...............
.............................. Zuninjo..............Cavi.....................................
.....Mesi................................................................Ronaldinjo........
................................Anri...................Larson..............................

pa, recimo da sam veliki fan barse i da sam stalno na spanskim sajtovima...
da li si znao da je na debiju za omladince u prvom zvanicnom mecu ufuljao 5 komada, iako je bio visko samo 140 cm?

Nisam to znao, jer pre svega pratim Englesku ligu, Špansku manje-više.
Čitao sam da je imao problema sa rastom, a njegovi roditelji u Argentini nisu imali para za lek koji mu je trebao. Skauti Barse su ga uočili, i klub ga je doveo. Plaćali su mu terapiju(mislim da je bila oko 750 dolara), i kupili njegovoj porodici kuću u Barseloni.
Sad je visok oko 164cm, a inače pre dolaska u Barsu imao je oko 140cm sa svojih 14 godina.

aha...terapija je, cini mi se, bila znatno skuplja...moslim da je rec o oko desetak hiljada evra, nisam za to siguran...sada je visok 169-170, zavisi od frizure...sta radi scouting sistem...mocno...Sad ce i dos Santos malo da napreduje....jedva cekam...

Back