DREAM TEAM

Ma neka utapaj je ti..ima da se ide..naravno ako sredim ono sta imam da sredim...a i meni Rajan ne dostaje ali sta da se radi gledam ga stalno na kompu kako je lep..jao mnogo me nervira sto se zavrsila serija..ko joj je dozvolio da se zavrsi..:(

Ocigledno seriju niko nije gledao od samog pocetka. Mala istorija serije-Prvi vlasnik Harcester junajteda bio je Dzeri Blok-Lindin suprug. On je imao 50+ godina, dok je Linda bila manekenka, mlada i naravno lepa. Od igraca se do gotovo sredine serije odrzao samo Karl Flecer, koji je bio jedan od glavnih likova u seriji. Karl je imao najboljeg druga Rona, koji je kao i vecina igraca u seriji stradao ili u avionskoj nesreci ili im je bus sleteo sa puta...onda se pojavio i Luis, Lindin buduci ljubavnik. Linda se zatim razvela od Dzerija, ali posto se to oduzilo Luis je vec bio otputovao za Argentinu i kada ga je Linda nazvala i izrazila zelju da se uda za njega, cula je da se on vec ozenio. Luis je bio Lindina prva i prava ljubav u seriji, zatim je naleteo i Karl Flecer...u poslednje vreme seriju ne pratim, postala je malo smorna....ali da ste je gledali od samog pocetka-bili bi ste i vise nego odusevljeni. Koliko je tek bilo frajera u ovoj seriji pre Kaspera i Judzina...da znate...:)...

Ah da ne zaboravim-posto je Dzeri bio mafijas, radio je mnoge prljave poslove preko kluba pa je uz malo srece Linda na kraju dobila klub, sa tim sto je prethodno ucenila Dzerija. Klub je bio pun dugova tako da ga je bilo komplikovano voditi, a onda se pojavljuje i Prasant Datani...koga je Linda ubila. Linda Blok-Jedini lik od pocetka serije....mora joj se odati priznanje!

Pa i Lindu na ovom forumu vecina i voli...ono riba je i gotivna zena..ja nazalost nisam gledala seriju od pocetka ali cim sam pocela da je gledam postavila sam ovu temu!!!!! tako da se nadam da ce opet da je pustaju..a ja da je uhvatim da je pratim od pocetka!!!!!

katy:
Jao Jeko, kocko secera....pa ja isto obozavam Hugha...i mnoogo mi se svidja, sto je sve stariji sve ima vise smeka...ma precakan je...za Aleksa nema price, sada pocinje da mi bude lepsi od Kaspera...
Stvarno? Nisam znala...Retko ko ga ovde voli... :)
Ja ga bas obozavam,a prosto se topim kad mu vidim oci. A jos i naglasak (mislim na njegov pravi naglasak,ne na americki) .. :D

JekaiGeorge:
Stvarno? Nisam znala...Retko ko ga ovde voli... :)
Ja ga bas obozavam,a prosto se topim kad mu vidim oci. A jos i naglasak (mislim na njegov pravi naglasak,ne na americki) .. :D

Meni se svidjao jos kad sam bila bas klinka...u 101 dalmantincu i home alone....prvi put sam ga videla u decijim filmovima i san snova mi je od tada....

Ok. Stigao je ekspert za Dream team!
Odgledala sam svih devet sezona ( i unapred se radujem desetoj na jesen)
Prvu sezonu je studio B pustio negde '98 ili '99 Kasnije je ta sezona vise puta reprizirana da bi pre jedno 3-4 godine poceli da pustaju i ostale sezone.
Licno smatram da je ovo NAJBOLJA britanska serija.
U prve dve sezone u centru paznje je bio omladinski tim Harcestera da bi tek od trece sezone vise paznje bilo usmereno na prvi tim. Inace u trecoj sezoni Dzeri Blok kupuje klub i tada se pojavljuje i Linda koja je, zajedno sa Flecom najduze opstala u seriji. Na harchester.net su oni i proglaseni Mr. i Mrs. Harchester.Flec je ubedljivo i najbolji frajer u celoj seriji ! Za one koji nisu gledali ranije sezone Kasper i Alex su nikakvi kakvih je sve tipova ova serija videla!
Inace, Flecov najbolji drug iz prve sezone se zvao Sean Hocknell i bio je jedan od boljih. Jedina mana celog serijala je sto su producenti imali neodoljivu potrebu da na kraju svake sezone pobiju pola tima!!!
Sto se tice dvd-ja kod nas ne moze da se nadje, jedino sam pronasla na forumu harchester,net-a da jedan tip u Engleskoj prodaje sve sezone. Na istom sajtu moze da se skine poslednja epizoda desete sezone pa mozete da vidite kako se serija zavrsava u slucaju da studio b ne otkupi istu. Kraj je vise nego tuzan!!!!!!!!!!

jexyb:
Prvu sezonu je studio B pustio negde '98 ili '99 Kasnije je ta sezona vise puta reprizirana da bi pre jedno 3-4 godine poceli da pustaju i ostale sezone.
U prve dve sezone u centru paznje je bio omladinski tim Harcestera da bi tek od trece sezone vise paznje bilo usmereno na prvi tim. Inace u trecoj sezoni Dzeri Blok kupuje klub i tada se pojavljuje i Linda koja je, zajedno sa Flecom najduze opstala u seriji. Na harchester.net su oni i proglaseni Mr. i Mrs. Harchester.Flec je ubedljivo i najbolji frajer u celoj seriji ! Za one koji nisu gledali ranije sezone Kasper i Alex su nikakvi kakvih je sve tipova ova serija videla!
Inace, Flecov najbolji drug iz prve sezone se zvao Sean Hocknell i bio je jedan od boljih. Jedina mana celog serijala je sto su producenti imali neodoljivu potrebu da na kraju svake sezone pobiju pola tima!!!
Sto se tice dvd-ja kod nas ne moze da se nadje, jedino sam pronasla na forumu harchester,net-a da jedan tip u Engleskoj prodaje sve sezone. Na istom sajtu moze da se skine poslednja epizoda desete sezone pa mozete da vidite kako se serija zavrsava u slucaju da studio b ne otkupi istu. Kraj je vise nego tuzan!!!!!!!!!!

Ote mi rec iz usta!

jexyb:
A na kom sajtu moze da se skine???

Poslednja epizoda moze da se skine na www.harchester.net
pod video klipovi desete sezone Na istom mestu ima i klip montage koji je sjajan! Nekako su u 5 minuta uspeli da stave 10 godina serije !!! Nevidjeno!!!!

Sada sam bas pogledala na sajtu i skinuli su finalnu epizodu :( , verovatno zato sto repriziraju zavrsnu sezonu. U svakom slucaju ako umes da skidas sa youtube imas tamo finalnu epizodu kao i jos mnogo klipova o seriji . Ako nista drugo mozes da odgledas...

E ljudi...jel vam lice Jamie i ovaj lik iz "Take That"

jamie
warren09_406.jpg

gary
56.jpg

ta serija je bila legendarna...a onda kad su poceli da ubijaju likove ko lude i razne nebuloze se desavaju.Nakon toga:serija je pocela da bude losa.I losija,i losija.Omiljeni likovi su mi Viv Rajt,Marsel Sebatije,Ejmi,Linda i Niki.Flec je tak/tak.
Toliko od mene...ovo novo je uzas nasprem starijih sezona...nerealno,umiru gore nego u kriminalistickim serijama!

I tako ja slusam Jugoslava Pantelica neki dan koji ponosno najavljuje jesenji serijski program Studia B - kad nigde najave za desetu sezonu Dream Team-a!!!!!!!!!!!!!! UZAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vazno da su najavili ponovo reprizu Zena fudbalera - peti put istih 20 epizoda!!!!!!!!!!1

Andjelčić:
Pa mogu da odgledam ali da skinem ne..jer ne mogu da skidam sa tog sajte...u svakom slucaju hvala ti..
Itekako mozes da skidas sa you tube-a. a objasnicu ti i kako :). Pronadjes neki klip na youtube-u, otvoris ga sa desne strane ti pise url adresa, kopiras je. Onda odes na saj keepvid.com, u ono prazno polje prekopiras tu url adresu koju si kopirala sa youtube-a i posle toga ti se ispod tog belog polja pojavi download. Kliknes na download i kada ti se skine preimenujes fajl u recimo harchester.flv .
Mozes da stavis bilo koje ime ali obavezno ovo flv na kraju. E sad ako nemas flv plejer da bi mogla da gledas moras da ga skines, to ti nece biti problem proguglaj malo i nacices ga.
Izvini sto sam ovako detaljno napisala, ali nisam znala koliko znas. Ako i dalje imas poteskoca sa skidanjem, posalji mi PM da ti objasnim.
poz

Back