Ok. Stigao je ekspert za Dream team!
Odgledala sam svih devet sezona ( i unapred se radujem desetoj na jesen)
Prvu sezonu je studio B pustio negde '98 ili '99 Kasnije je ta sezona vise puta reprizirana da bi pre jedno 3-4 godine poceli da pustaju i ostale sezone.
Licno smatram da je ovo NAJBOLJA britanska serija.
U prve dve sezone u centru paznje je bio omladinski tim Harcestera da bi tek od trece sezone vise paznje bilo usmereno na prvi tim. Inace u trecoj sezoni Dzeri Blok kupuje klub i tada se pojavljuje i Linda koja je, zajedno sa Flecom najduze opstala u seriji. Na harchester.net su oni i proglaseni Mr. i Mrs. Harchester.Flec je ubedljivo i najbolji frajer u celoj seriji ! Za one koji nisu gledali ranije sezone Kasper i Alex su nikakvi kakvih je sve tipova ova serija videla!
Inace, Flecov najbolji drug iz prve sezone se zvao Sean Hocknell i bio je jedan od boljih. Jedina mana celog serijala je sto su producenti imali neodoljivu potrebu da na kraju svake sezone pobiju pola tima!!!
Sto se tice dvd-ja kod nas ne moze da se nadje, jedino sam pronasla na forumu harchester,net-a da jedan tip u Engleskoj prodaje sve sezone. Na istom sajtu moze da se skine poslednja epizoda desete sezone pa mozete da vidite kako se serija zavrsava u slucaju da studio b ne otkupi istu. Kraj je vise nego tuzan!!!!!!!!!!