Dream house

e ove sam gledala...razne stvari prave...samo nekako uvek pomislim da imaju neku pomoc...i da je samo editovano tako :think:
Ne bih znao. Ali mi se dopada sto je u prirodi gde je protok vode i fora je stavili su svece. Svidja mi se cinjenica da nam ne treba tehnologija kojom se koristimo danas, vec je veoma jednostavno i svako moze da proba.

Oko sokolovo :D a dobro izgleda...a sto mi nemamo u Srbiji te ravne krovove? A sneg ako napada?

Не буде ништа. Снег није тежак. Треба да нападне баш велика количина, па да се скоро заледи... то би било рецимо 500 кила по кубном метру. Свакако ништа што бетон не може да издржи, ако је пројектован за то.

Poslednja izmena:
Kako izgleda vaša kuća iz snova? Gde se nalazi?
Iskreno,nikada nisam previše razmišljala o toj temi i nikako da napravim sliku svoje savršene kuće.
Pa sam zbog toga odlučila da pitam vas za vaše.
Nesto ovako kako je kolega postavio... Jos samo nedostaje stazica koja se iza spusta do obale mora.

Oko sokolovo :D a dobro izgleda...a sto mi nemamo u Srbiji te ravne krovove? A sneg ako napada?
Rece ti kolega,grejaci se stave i nema problema sa snegom,a voda ionako sleti,dovoljan je i najmanji nagib.
Mada kod nas zadnjih godina snega je sve manje :(

Не буде ништа. Снег није тежак. Треба да нападне баш велика количина, па да се скоро заледи... то би било рецимо 500 кила по кубном метру. Свакако ништа што бетон не може да издржи, ако је пројектован за то.
Ma nije problem jacine nego sto hladi krov i odvlaci vise toplote.

fp-home1.jpg

Back