ben tara
Poznat
- Poruka
- 7.065
Ja verujem da je ovo istina. Mislim, kad Nemci nešto kažu, naročito u pisanoj formi, to je tako. Pa pogledajte kako su lepo napisali za Đinđića ono oko nastavka bombardovanja.

p.s.
Sisitem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja verujem da je ovo istina. Mislim, kad Nemci nešto kažu, naročito u pisanoj formi, to je tako. Pa pogledajte kako su lepo napisali za Đinđića ono oko nastavka bombardovanja.
Evo desnicari, pa crknite od muke:
По мом мишљењу су и једни и други (у већој или мањој мери) били антифашисти, али то и није толико битно када се сагледа њихов учинак на смањењу бројчаног стања властитог народа.
Верујем да су и једни и други појединачно побили више Срба него Немци.
Oj lijepa Srpska vilo,
Da li bi ti tesko bilo?
Da potrazis grob neznani,
Sto su Srpski zli dusmani,
Sto su tajno jedne noci,
U osveti i nemoci,
Ubili nam Srpskog bana,
Div-junaka,sa Balkana.
Beograde da li smijes,
Cica-Drazu da otkrijes?
Otkri nama tu istinu,
O velikom Srpskom sinu.
Koliko je jadna i bedna komunistička gologuzija, potvrđuje i činjenuca da su se plašili i mrtvog Čiče. Zločinci i kukavice ni smrtnu kaznu nisu smeli da izvrše po protokolu, već kukavički, noću, posle fizičke torture ubili Čiču i zakleli se partiji i Brozu da nikad ne otkriju mesto gde je zakopan.
Goreli u paklu za sva vremena !
Еремита, баш ту су се опасно зајебали, исто као и Синан -паша кад је развејао Светог Саву по Србији. Сад, где год да се затекнеш и Свети Сава је ту, тако ти дође и са Чичом. Докле год те траже свеједно је где ти је гроб.
Највећа бламажа у историји југословенског Црвеног таласа је филм "Отписани" када се планира напад на водовод. Осим што су комплетни идиоти писали дијалоге где њих 15 планира да нападне Водовод са два пиштоља, дешава се невиђена бламажа у ковитлу лагарије. Наиме, комунисти се радују јер је Хитлер умро, а ко је то умро? Умро је тако што је коначно напао СССР и збот тога су тог јутра Немци ухапсили око 200 комуниста. Што нас доводи до закључка да их пре тога нису нешто посебно узнемиравали. А и нису јер ду им до тада служили за терор над становништвом и саботирање устанка. Еј бре, април, мај, јун, па за то време Немци похапсише пола Европе а са београдским комунистима су се гањали све до јула, иди бегај!
Кад смо код колаборације мили нам комунисти, да није на снази којим случајем био Рибентроп-Васић споразум или то беже Рибентроп-Молотов?
И шта оно рече Рибентроп по повратку из Москве?
Шон, најбоље штиво за то је биографија Сретена Жујовића Црног и његове жене где директно оптужују Броза за кукавичлук и намерно сатирање српског народа. И сам знаш да су Жујовић и Јакшић попасли ћорку малтене два дана по престанку рата.
Еремита, к'о што храст мења цркву кад је нема, тако и црква мења место поклоњења.
koliko se ja ecam..mozda gresim...ali operacija vodovod se radila u oktobru 1944 pred sam pad beograda,tj pocetak bitke za beograd....kada su nemci minirali vodovod....i hteliu u povlacenju da ga uniste
tako da nestoji to sa vodovodom i vim predhodnim...mozda u nekoj drugoj seriji
znam brate, ima josh toga shto su mnogi sachuvali al' shta vredi kad su sve ono najcrnje sha su radili posakrivali i unishtili. ne znam dal' znash za podatak da je devedesetih proslog veka dosta mladih i pametnih istorichara odavde odlazilo u svetske arhive najvishe u britanske, da nadju neki trag za mnoge stvari koje su se deshavale ovde u vreme WWII... neki imali srece, neki ne, al' dominira cinjenica da su i revnosni britanci posklanjali puno toga sho ih kompromituje.... pa posle nek kazhu da nema teorija zavereali opet, rekoshe da su konachno otvoreni i dostupni svi arhivi vezani za WWII... jesu, al' malo morgen.
![]()