SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
i ja sam se obradovao. pomislih ima boga, kriminal se ne isplati, ode dana na trafiku da radi kao sav posten svet
...са све ботоксима...

Море, на њиву бих ја њу.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam se obradovao. pomislih ima boga, kriminal se ne isplati, ode dana na trafiku da radi kao sav posten svet
Како је само отмен!!!!!!!!!!!1
![]()
pleni neukusom,bela kombina sa crnim sunjalicama
Како је само отмен!!!!!!!!!!!1
![]()
Kada vracaracc nema materijala protiv evropskih snaga, onda udara na članove porodice.idi bre...ja mislio rec je o vuku draskovicu ...
а одакле Вуковом брату толика лова?
Свој мега бизнис је почео за време Слобе док му је брат био у "опозицији"
Да ли је то случајност?
Kada vracaracc nema materijala protiv evropskih snaga, onda udara na članove porodice.
Tako je i njegov lider Sloba pokušao atentat na članove SPO i njihovu porodicu
Kada vracaracc nema materijala protiv evropskih snaga, onda udara na članove porodice.
Tako je i njegov lider Sloba pokušao atentat na članove SPO i njihovu porodicu
Да је Слоба желео да их смакне - не би се завршило на покушају.
Уосталом, ви то најбоље знате, с обзиром да вам је страх и трепет и осам година након смрти (а целу деценију након силаска са власти)...
ja ga postujem i samo njega i nikoga osim njega
Tewhidul-Uluhijje
Tewhidul uluhijje se, dakle, temelji na iskrenom obozavanju jedino Allaha, sustinski i formalno (u batinu i zahiru), tako da nista od toga ne smije biti usmjereno ka nekom drugom mimo Allaha. Zato vjernik Allaha obozava (ibadet cini), samo Njega i nikog vise, samo Njega istinski voli, samo od Njega strahuje, samo se od Njega nada, samo Njemu dovu upucuje, samo se na Njega oslanja, samo prema Njemu iskazuje pokornost, poniznost, skrusenost i sve druge vrste i oblike ibadeta.
http://www.breza.de/Islam/iman2.htm