Драшко Станивуковић -политичка старлета је рођена !

Ali važno je reći i to da umetnost nadahnjuje oslobodilačne ustakne.

Zato je ovde i zabranjena.
e to je pitanje... umetnost najvise smeta bedacima koji su glupi ko quraz i ono sto ne razumeju shvataju kao pretnju...zato je umetnost vanvremenska a debili i glupanderi su samo kao dasak budinog vetra koji nas drazi na rektalni ispust naspram oluje umetnickog nafahnuca koji gradi i razara savrsenstva pa makar ona bila i od peska... samo umetnost moze da porazi silu koja misli da ce rusenjem njenog nasledja sebi obezbediti besmrtnost...cvrc...moze, al to je ko kad babi nasrafe muda pa ona nemusto izigrava dedu :zcepanje:

svaka slicnost sa nekim od nasih politicara je sasvim slucajna :zcepanje:

mozda razmisljam ovako jer sam pesimista, a pesimizam je kao uvek odlika starosti ili zrelosti...al ko zna mozda je i dementnosti :zcepanje:

ne znam kako mozes da porazis najbriljantnije umove na svetu koji imaju za svaki plan najmanje nekoliko rezervnih... toliko je sposobnijih generacija pokusalo da te svetske zlikovce privedu pravdi boga i sta su postigli? nista... samo jos vec zrtve...samo jos vec kolateral...zato sto zlikovci mnogima odgovaraju.

secas se one price da je mafija zelela da rokne hitlera mogli su bez problema...nisu hteli, a zasto nisu to je drugo pitanje...dokle god interesi budu u prvom planu, ideologija, religija, humanost, blagostanje odlazi u fekalni kanal.
Porazićeš ih tako što dovedeš vlast koja nije korumpirana.

Jer naše prokletstvo nije samo danak Zapadu koji je konstanta.

Naše prokletstvo je nezajažljiva korumpiranost namesnika.

Ako se toga rešimo dobićemo još bar 20-.30% više kapaciteta za saniranje bede i zaostalosti.

Umesto što dopuštamo da oni našu budućnost sa pozicija vlasti trpaju u privatne džepove treba da dovedemo vlast koja će imati malo više empatije prema narodu.

A to nije nemoguće izvesti.

Njega je Jeljcin pustio niz vodu kao i sve nas.

Upravo zbog toga što si napisala treba da sami izabereno vlast a ne da nam je neko drugi bira makar prošli kroz veoma težak period.

Đinđić je jednom lepo rekao, parafraziram, da jedna generacija mora da plati ceh svinjarija koje su pravile sve prethodne.

To je naša generacija. Loše nam se zalomilo ali biće još gore ukoliko ova koja je žrtvovana ne kapitalizuje svoje stradanje zarad ne svoje dobrobiti već onih koje doalaze.

U suprotnom neće ostati ni S od Srbije. Svi će otići jer sve ovo što nam se zbiva nikuda ne vodi.
sećaš li se, kada je slobodan milošević podržao puč u Moskvi...još jedan njegov genijalni potez

sećaš li se, kada je slobodan milošević podržao puč u Moskvi...još jedan njegov genijalni potez
Pa da, to je samo pokazalo koliko su doboko u tom trenutku on i njegova uspaničena titoistička ekipa zabili glave u pesak.

Posle ga je ekupa izručila da bi sačuvala privilegije.

kako je milorad dodik postao prvi čovek RS...
Како је Слободан Милошевић дошао...на власт...
па онда БоТа...па господин "Поштено", па ова Звончица...
само треба мало да се размисли...

Majka mu je bila iz Prokuplja a otac pukovnik vojne bezbednosti rodom iz Bosne gde se rodio i sam vizionar.

Poruka čina izručenja Miloševia je svakako očajna.

Jer Milošević je stavio ne samo svoju glavu na panj već i Kosovo zbog RS a onda ga je jedan vizionar, demokratizator i oslobodilac rodom iz BiH praćen svojim zavičajnim klanom u vidu Kolesara, Janjuševia, Domazeta, Čanka, Čede i mnoštva drugih izručio sudu iza koga finansijski stoji Saudijska Arabija.
Mislim da je keva jeizBosne , a Djnidjići su iz okoline Prokuplja ,ima ceo zaseok koji se tako zove u nekoj selendri u brdima iznad .
Mada to nema veze sa poreklom , u Slobinom izručenju podjednaku ulogu su imali čisti Šumadinci Batić i Dule Mihajlović ,kao ministri pravde i UP,Beogradžanin Ćoki kao veza sa MI6 , kao i jajara iz Koštunića koja je aminovala , a onda se napravila blesava .
Da je bio i Gospod Bog na čelu Srbije Sloba je morao da ide pošto je ušao sukob sa zapadom i izgubio . To je valjda svima jasno , inače bi Srbija ekonomski dovedena na status Eritreje , a već je te 2000. bila na ivici , sa restrikicijama struje , urnisanom privredom , bombardovanom infrastrukturom , bez obzira na tamne i mračne strane vladavine DOS-a ovo im se ne može uzeti za zlo ,niti za neku zaslugu , to je neminovnost kao što će danas u 5 pasti mrak,a sutra će ujutro opet svanuti .

Poslednja izmena:
Mislim da je keva jeizBosne , a Djnidjići su iz okoline Prokuplja ,ima ceo zaseok koji se tako zove u nekoj selendri u brdima iznad .
Mada to nema veze sa poreklom , u Slobinom izručenju podjednaku ulogu su imali čisti Šumadinci Batić i Dule Mihajlović ,kao ministri pravde i UP,Beogradžanin Ćoki kao veza sa MI6 , kao i jajara iz Koštunića koja je aminovala , a onda se napravila blesava .
Da je bio i Gospod Bog na čelu Srbije Sloba je morao da ide pošto je ušao sukob sa zapadom i izgubio . To je valjda svima jasno , inače bi Srbija ekonomski dovedena na status Eritreje , a već je te 2000. bila na ivici , sa restrikicijama struje , urnisanom privredom , bombardovanom infrastrukturom , bez obzira na tamne i mračne strane vladavine DOS-a ovo im se ne može uzeti za zlo ,niti za neku zaslugu , to je neminovnost kao što će danas u 5 pasti mrak,a sutra će ujutro opet svanuti . .
Zamisli prvo smo morali da stojimo u redu za mleko, da bi onda dali Nobelovu nagradu tom pajseru koji je sve to radio.

Da je bio i Gospod Bog na čelu Srbije Sloba je morao da ide pošto je ušao sukob sa zapadom i izgubio . To je valjda svima jasno , inače bi Srbija ekonomski dovedena na status Eritreje , a već je te 2000. bila na ivici , sa restrikicijama struje , urnisanom privredom , bombardovanom infrastrukturom , bez obzira na tamne i mračne strane vladavine DOS-a ovo im se ne može uzeti za zlo ,niti za neku zaslugu , to je neminovnost kao što će danas u 5 pasti mrak,a sutra će ujutro opet svanuti . .
Možda je i tako obrnuto ali su njegove veze sa Bosnom bile suštinske.

Problem je nastao zapravo kada su ljudi poput njega na zavičajni varvarski mentalitet nabacili beogradski akcenat što je očito upalilo kod tokom titoizma inferiorizovane Srbije koja je nasela na tu vrstu urbanizovanog ultraprimitivizma.

I ovde očito sve ima veze sa poreklom, naročito u varvarskim krugovima koji su uzurpirali polgue moći.

колико сам могла да видим против се независности Републике Српске ..шта знам , то је увек неки показатељ
Ne volim Draska, pisala sam mnogo o tome ali to sto ne podržava otcepljenje RS pokazatelj je da bar nesto govori onako kako misli.
I Dodik zna da od toga nema nista, ali preti time jer ovi drugi prete ukidanjem.
Sad je prilika da mi prestanemo o otcepljenju a oni o ukidanju pa da lepo pocnemo graditi buducnost na realnim temeljima. Videćemo da li ce to prihvatiti ili ce iz njegovog stava nazreti slabost pa udariti jace.

Ja u ovog Stanivukovica nemam poverenja, mislim da je srbima opet nametnut strani element da srusi Republiku Srpsku.
On je samo gradonačelnik,nema izvršnu ni zakonodavnu vlast u Republici Srpskoj. Posjeti njegov YouTube kanal pa pogledaj kakav pristup ima sa ljudima. Nema kod njega tradicionalne srpske bahatosti i bezobrazluka.

On je samo gradonačelnik,nema izvršnu ni zakonodavnu vlast u Republici Srpskoj. Posjeti njegov YouTube kanal pa pogledaj kakav pristup ima sa ljudima. Nema kod njega tradicionalne srpske bahatosti i bezobrazluka.
Sta si napisao i ostao ziv. Bahatije i bezobrazni lice nije se pojavilo na sceni ikad. Pa samo tumaranje po privatnim posedima i snimanje tudjih kuca i vocnjaka. Nastupi u skupstini, svadje, recnik. A mozda se samo salis.

Sta si napisao i ostao ziv. Bahatije i bezobrazni lice nije se pojavilo na sceni ikad. Pa samo tumaranje po privatnim posedima i snimanje tudjih kuca i vocnjaka. Nastupi u skupstini, svadje, recnik. A mozda se samo salis.
Je li znaš razlog zbog čega je išao da snima tuđi voćnjak ? Onda pogledaj video. Snimanje tuđe imovine i zadiranje u tuđu imovinu je bezobrazluk slažem se,ali isto tako je i bezobrazluk tog voćnjaka je da traži i na kraju dobije na ispomoć traktor. Podjela traktora je bila namjenjena početnicima u voćarstvu,a ne voćnjaku od 100 hektara koji zaradi desetine hiljade evra.

Back