Драшко Станивуковић -политичка старлета је рођена !

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Невероватно , десило се нешто што нико није могао ни да замисли , добили смо нову политичку старлету Бањалуке Драшка Станивуковића.

Гледам како медији гурају овог малог кратко подшишаног, уредно очешљаног ,а такви уредно очешљани су најгори . има га на свим насловним странама , на тв у ударном термину .

Шта друго речи нова млада полтичка сталетица је рођена . Дуго нисмо имали овакав изум и труд либералних медија да осмисле нови лик , само мораће добро да пораде на овој политичкој стралетици .

Има ту и тамо тај пројекат својих мана ,бежање усред земљотреса готово панично и остављајући иза себе све остале ,није баш за похвалити од новог пројетованог лидера

Питам се да ли је ово нови пројекат уопште , поставити неку политчку стрлетицу да јурца горе, доле и маже очи народу .

у сваком случају посао му је да нас забавља ..

ауторска тема

Невероватно , десило се нешто што нико није могао ни да замисли , добили смо нову политичку старлету Бањалуке Драшка Станивуковића.

Гледам како медији гурају овог малог кратко подшишаног, уредно очешљаног ,а такви уредно очешљани су најгори . има га на свим насловним странама , на тв у ударном термину .

Шта друго речи нова млада полтичка сталетица је рођена . Дуго нисмо имали овакав изум и труд либералних медија да осмисле нови лик , само мораће добро да пораде на овој политичкој стралетици .

Има ту и тамо тај пројекат својих мана ,бежање усред земљотреса готово панично и остављајући иза себе све остале ,није баш за похвалити од новог пројетованог лидера

Питам се да ли је ово нови пројекат уопште , поставити неку политчку стрлетицу да јурца горе, доле и маже очи народу .

у сваком случају посао му је да нас забавља ..
Zar tvoj uredno ocesljan dacic nije bio ko kolačić?
Sto lazes da je bezao od zemljotresa, svima je ukazao da odu u kabinet poslednji je otisao...

Za sad radi posteno a tebi je odmah trn u oku?

Jer si matori klonirani bot, koji po nalogu pljuje...

Признај другар'це, чим си кренула да удараш по Драшку да си се у комунистичком маниру давно прошлих времена намерачила на имовину његових имућних родитеља.

Вама су богати увек бити трн у оку, јер нико не сме бити богатији од вас комуниста или одмах дижете револуцију да им отмете оно што сами нисте кадри створити

Признај другар'це, чим си кренула да удараш по Драшку да си се у комунистичком маниру давно прошлих времена намерачила на имовину његових имућних родитеља.

Вама су богати увек бити трн у оку, јер нико не сме бити богатији од вас комуниста или одмах дижете револуцију да им отмете оно што сами нисте кадри створити

Знаш како, овај стралетан се из неког разлога појавио баш у овом тренутку , не знам видећемо , али генерално харизмa му је нула .

нисам емисију са њим могла да одгледам до краја

досадан је , без харизме ..неће се овај политичког хлеба најести .

Њега само медији промовишу , буквално СТРАЛЕТА , нема други назив .

Оно визуелно уштиркан и превише за мој укус ..да не буде "ретко те виђам са девојкама "

Ja sam apolitican ne navijam ni za zute ni za crne crvene sto se mene tice svi u kamenolom da tucaju kamen.

Ali Drasko nije nas, kao i svi ostali sto nisu, zaposljava ih okupator da rade za interese okupatora. A ovi fini nas najfinije zaebu.

колико сам могла да видим против се независности Републике Српске ..шта знам , то је увек неки показатељ

на страну то што је њањав .такви уштиркани , на прву руку симпа са видљивом доминацијом женских хормона а то често погрешно људи називају "учтивост и култура" .таквим не треба веровати ,нешто ту није сасвим у реду.

на страну то што је њањав .такви уштиркани , на прву руку симпа са видљивом доминацијом женских хормона а то често погрешно људи називају "учтивост и култура" .таквим не треба веровати ,нешто ту није сасвим у реду.
Ako si ti zensko ja sam mira furlan...

Očešljani su najgori.

Znači gosn Boris Džonson je car.

ОЧЕШЊАН се не односи само на фризуру , него комплет визуелно представљање .уштиракн ,у гласу доминација женских хормона , уредно подшишан и при томе цитира речи своје баке у интервју . нешто говори на крају не каже ништа .дајте , молим вас ..ово школски пример подвале ..само чије ?

Sad će Komuna i Gruban da ga mrze još više. :mrgreen:

VIDEO INTERVJU Draško Stanivuković: Đinđić je moj uzor

Glavni grad Republike Srpske u 2021. godinu ulazi sa novim gradonačelnikom i nadom u bolje sutra. Jedan od trenutno najpopularnijih mladih političara u regionu, prvi čovek Banjaluke Draško Stanivuković (27) ugostio je ekipu portala Nova.rs i ispričao nam šta ga je sve sačekalo na novom poslu prvog radnog dana, koje odluke je već doneo, ko su njegovi uzori na političkoj sceni, ali i zašto je afera „Ikona“ najveći diplomatski skandal do sada.

https://nova.rs/region/intervju-drasko-stanivukovic-dindic-je-moj-uzor/

Sad će Komuna i Gruban da ga mrze još više. :mrgreen:

VIDEO INTERVJU Draško Stanivuković: Đinđić je moj uzor

Glavni grad Republike Srpske u 2021. godinu ulazi sa novim gradonačelnikom i nadom u bolje sutra. Jedan od trenutno najpopularnijih mladih političara u regionu, prvi čovek Banjaluke Draško Stanivuković (27) ugostio je ekipu portala Nova.rs i ispričao nam šta ga je sve sačekalo na novom poslu prvog radnog dana, koje odluke je već doneo, ko su njegovi uzori na političkoj sceni, ali i zašto je afera „Ikona“ najveći diplomatski skandal do sada.

https://nova.rs/region/intervju-drasko-stanivukovic-dindic-je-moj-uzor/

да ли можеш на бризину да препричаш шта каже , досадано ми да га слушам ,,сморим се

Back