Drama u Nišu: Polila benzinom policajce i sebe zbog prinudnog iseljenja

gost 401905

Elita
Poruka
19.065
https://www.krstarica.com/vesti/srb...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Nišlijka S. S. u očaju se danas polila benzinom pred policijom i izvršiteljima pokušavajući da spreči iseljenje iz stana u Ulici Gavrila Principa u Nišu, koji je prodat na licitaciji, po rečima njenih prijatelja, zbog dugova bivšeg supruga sa kojim nije u braku već 15 godina.

Polivajući se benzinom, gorivo je poprskalo po uniformi i dvojicu prisutnih policajaca koji su pružali asistenciju izvršiteljima kao i jednu doktorku Hitne pomoći koja je bila u stanu jer se žena koju su iseljavali žalila na srčane tegobe, prenosi „Blic“.

Prava drama je nastala kada je njen sin R. S. (36) nakon toga uzeo upaljač, pa su ga policajci savladali jer je odbio da ga pusti iz ruke.

U Osnovnom tužilaštvu u Nišu „Blicu“ je potvrđeno da je R. S. određeno zadržavanje u policiji sumnje da je počinio krivično delo sprečavanje službenih lica u vršenju službene radnje.

– Prilkom sprovođenja izvršenja uz asistenciju policije u Ulici Gavrila Principa, ženska osoba se polila benzinom nakon čega je osumnjičeni S. R. uzeo upaljač zbog čega su policijski službenici krenuli da mu ga oduzmu iz ruke. Kako on nije želeo dobrovoljno da preda upaljač, policajci su savladali otpor osumnjičenog i oduzeli mu upaljač. Određeno mu je zadržavanje u policijii biće saslušan u tužilaštvu u zakonskom roku – rečeno je „Blicu“ u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Dvojica policajaca su nakon ovog inicdenta izveli S. S. iz stana držeći je za ruke dok je ona plakala i odveli je do vozila Hitne pomoći parkiranog ispred zgrade.

U stanu je potom nastavljeno preuzimanje u pratnji izvršitelja tako što je na vratima zamenjena brava.

Kako su povezali njegov dug sa njenim stanom ili mozda stan nije njen?

Pa?
Prijava boravka ne znaci da moj gazda stana treba da placa moje dugove, osim ako je to stvarno tako, a recite mi brzo , imam u planu jedan biznis 2 milke evra mi hitno treba....Gazda nece jos 10 godina da zivi, a vraticu profit od biznisa njegovim sinovima za 5 godina...

Jedino ako je dug nastao dok su bili u braku, ali iskreno ja nista ne razumem pravno gledano po pitanju ovih novih uterivackih zakona...krse sve i porodicne i ljudske(imovinske, ugovorne, obligacione) zakone vrlo cesto...

Setio sam se sta najvise mrzim kod Srba....to poltronsko oprotunisticku naivnost i nevinost...

Ne mozemo mi tu nista...

(tip je vratio dug a bio je nekad pre 10 godina prijavljen na isti stan gde zivim i sudski izvrsitelji nemaju potvrdu da je namiren dug jer advokat ostecenog nije zeleo da bude azuran, a onda se sudski izvrsitelji naloze na stvari iz stana u kome duznik ne zivi vise od 10 godina, a ni vlasnik vise od 30 godina, a to su moje stvari...i zabole i uterivace i sud i advokata i nema cak ni siguracija da moze da se uz prigovor dobije stopiranje izvrsne radnje jer kao treca strana po zakonu na to imam pravo, ali ebes zakon, daj pare umesto duznika pa da se razilazimo i uvek , ali uvek....MI NE MOZEMO TU NISTA...Svi nevini u ovoj Srbiji)

Da ne bude da je to retkost, svi Srbi to rade, pa cak i moji roditelji...Samo sto nijedan Srbin to ne primecuje...
Mene kad na poslu zadesi situacija izmedju sukoba interesa stranke i interesa firme, ne krijem se iza profesionalne etike, more marsh..
Nikakva razlika izmedju naciste koji se krije iza naredjenja vojne komande bundestaga i svakog tog nemocnog nevinog Srbina.

- - - - - - - - - -

Mozda su Hrvati gori, a Bosanci su bolji po tom pitanju nevinosti...

Pa?
Prijava boravka ne znaci da moj gazda stana treba da placa moje dugove, osim ako je to stvarno tako, a recite mi brzo , imam u planu jedan biznis 2 milke evra mi hitno treba....Gazda nece jos 10 godina da zivi, a vraticu profit od biznisa njegovim sinovima za 5 godina...

Jedino ako je dug nastao dok su bili u braku, ali iskreno ja nista ne razumem pravno gledano po pitanju ovih novih uterivackih zakona...krse sve i porodicne i ljudske(imovinske, ugovorne, obligacione) zakone vrlo cesto...

to ih ne interesuje https://www.blic.rs/vesti/srbija/sok-zaplenili-mu-imovinu-zbog-bratovljevog-duga/4cp0zy7

Back