Ti me iznenadjujes svaki dan. Pa ti nisi bot.
U mom potpisu je 12 godina stajalo "ceka Seselja",....................da bi ti posle 12 godina konstatovao neke stvari, msm, stvarno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti me iznenadjujes svaki dan. Pa ti nisi bot.
U mom potpisu je 12 godina stajalo "ceka Seselja",....................da bi ti posle 12 godina konstatovao neke stvari, msm, stvarno![]()
Gospodara bas krenulo otkako je stigao Seki
Prekjuce bio u Boru, a danas:
Хаварија у РТБ Бор, четири особе повређене
Четири особе су повређене када је јутрос око четири сата дошло до хаварије у Рударско-топионичарском басену "Бор". Сви су ван животне опасности.
Несрећа се догодила у фабрици сумпорне киселине. Дошло је до експлозије у такозваном постројењу "Дуваљака", јавља дописник РТС-а.
tek će da ima dođe divizija penzionera sa teškim naoružanjem![]()
sakisa
Petak, 14. 11. 2014. 12:50h
neregistrovan korisnik.Pogresna informacija,radi se o povecanju 2008.god.kada su povecane penzije svim penzionerima,a vojni penzioneri su izuzeti.Ustavni sud je donio pozitivno resenje da pomenuto povecanje od 11,06% pripada i vojnim penzionerima,ali vlast nije HTELA da prizna odluku Ustavnog suda staru tri godine,niko,cak nije hteo javno da se izjasni od strane vlasti o tome,a to je sadasnja vlast.Pomenuto povecanje penzija je inicirao gospodin Dacic sa svojim koalicionim partnerima cime su kupili glasove da bi usli u vladu.Oni su i sada u vlasti a pomenuti gospodin je bio i pemijer vlade.Znaci ispravljate sopstvene greske i ignorisanje odluka Ustavnog suda.
Znam ovog čoveka. To je major Nebojša Radaković. Bio mi je komandat diviziona u vojsci.
Ljudina i mnogo dobar čovek. Dva metka u glavu je popio na ratištu u Hrvatskoj.
Onako veliki, bio je strašan i autoritativan kao pojava.
Ako ništa, drago mi je da je živ
Znam da je usled ranjavanja stalno išao na neke preglede, pa mu je valjda i tumor dijagnostikovan. Mislio sam da je umro.
I znam da je teško živeo u nekom sobičku sa porodicom.
Objavili da je potpukovnik !
Znači, unapredili, pa šutnuli u penziju !?
Војни пензионер,.
Znam ovog čoveka. To je major Nebojša Radaković. Bio mi je komandat diviziona u vojsci.
Ljudina i mnogo dobar čovek. Dva metka u glavu je popio na ratištu u Hrvatskoj.
Onako veliki, bio je strašan i autoritativan kao pojava.
Ako ništa, drago mi je da je živ
Znam da je usled ranjavanja stalno išao na neke preglede, pa mu je valjda i tumor dijagnostikovan. Mislio sam da je umro.
I znam da je teško živeo u nekom sobičku sa porodicom.
Zuti ga izlangarisali a otpadnici ce da ga spakuju u ludaru.