Drama u Nemanjinoj!

Gospodara bas krenulo otkako je stigao Seki :(

Prekjuce bio u Boru, a danas:

Хаварија у РТБ Бор, четири особе повређене

Четири особе су повређене када је јутрос око четири сата дошло до хаварије у Рударско-топионичарском басену "Бор". Сви су ван животне опасности.

Несрећа се догодила у фабрици сумпорне киселине. Дошло је до експлозије у такозваном постројењу "Дуваљака", јавља дописник РТС-а.

Gospodara bas krenulo otkako je stigao Seki :(

Prekjuce bio u Boru, a danas:

Хаварија у РТБ Бор, четири особе повређене

Четири особе су повређене када је јутрос око четири сата дошло до хаварије у Рударско-топионичарском басену "Бор". Сви су ван животне опасности.

Несрећа се догодила у фабрици сумпорне киселине. Дошло је до експлозије у такозваном постројењу "Дуваљака", јавља дописник РТС-а.

Ко зна, можда нека олуја ишчупа из корена и Господарев грм...

tek će da ima dođe divizija penzionera sa teškim naoružanjem :mrgreen:

Mislis nekih sto su otisli u penziju sa dvadeset godina:hahaha:

Kako Kurir nezvanično saznaje, reč je o muškarcu od četrdesetak godina koji je najverovatnije vojni penzioner prema kojem država ima veliki neizmireni novčani dug od čak milion dinara. On tvrdi da ima uplatnicu da mu nisu isplaćena dugovanja, koju je pokazao.

Глупи Гаша керамичар дао глупо објашњење.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/511051/Zasto-je-danas-bio-covek-sa-pistoljem-ispred-Vlade-Srbije

Коментар из Бљуца даје право објашњење.

sakisa
Petak, 14. 11. 2014. 12:50h

neregistrovan korisnik.Pogresna informacija,radi se o povecanju 2008.god.kada su povecane penzije svim penzionerima,a vojni penzioneri su izuzeti.Ustavni sud je donio pozitivno resenje da pomenuto povecanje od 11,06% pripada i vojnim penzionerima,ali vlast nije HTELA da prizna odluku Ustavnog suda staru tri godine,niko,cak nije hteo javno da se izjasni od strane vlasti o tome,a to je sadasnja vlast.Pomenuto povecanje penzija je inicirao gospodin Dacic sa svojim koalicionim partnerima cime su kupili glasove da bi usli u vladu.Oni su i sada u vlasti a pomenuti gospodin je bio i pemijer vlade.Znaci ispravljate sopstvene greske i ignorisanje odluka Ustavnog suda.

Znam ovog čoveka. To je major Nebojša Radaković. Bio mi je komandat diviziona u vojsci.
Ljudina i mnogo dobar čovek. Dva metka u glavu je popio na ratištu u Hrvatskoj.
Onako veliki, bio je strašan i autoritativan kao pojava.
Ako ništa, drago mi je da je živ :)
Znam da je usled ranjavanja stalno išao na neke preglede, pa mu je valjda i tumor dijagnostikovan. Mislio sam da je umro.
I znam da je teško živeo u nekom sobičku sa porodicom.

Znam ovog čoveka. To je major Nebojša Radaković. Bio mi je komandat diviziona u vojsci.
Znam da je usled ranjavanja stalno išao na neke preglede, pa mu je valjda i tumor dijagnostikovan. Mislio sam da je umro.

Objavili da je potpukovnik !
Znači, unapredili, pa šutnuli u penziju !?

Objavili da je potpukovnik !
Znači, unapredili, pa šutnuli u penziju !?

Pa dobro...To je samo jedan stepenik više. U vojsci su te činove delili posle svake vežbe na Pasuljanskim livadama.
Još je i malo napredovao, s obzirom da sam ja u vojsci bio 1999/00, a on se penzionisao 2006...ako sam dobro pročitao.
Dobro, za pukovnika valjda moraš još neku školu završiti.

Ma dobar čovek. Svi smo ga se bojali. :)
Valjda mu je taj jedan od metaka nadražio hipofizu, pa je malo nekontrolisano izrastao.
Sad je malo okopnio koliko vidim na snimku.

a kod mene jedan kapetan na Kosovu popio snajper u glavu i dali ime karauli po njemu - Denić Bojan
a onaj kukavac Dragićević iz Loznice, ebo mu pas mater grebatorsko uvlakačku - izgubio kosovo al nagurao dva čina prekoredno dok su ostali pušili...
Pichka smrdljiva i vojsku rodjenu mrzeo, ne bi me čudilo da isto mišljenje ima i o majci koja ga okotila debilčinu grlatu majmunoglavu
Dok je trajalo bombardovanje puvao se po luksuznim kolima da ga vide svi sa Kosova kako je on ...
a obično gowno lažovsko kompleksaško iz Loznicu

ako taj dodje da preti da će puca sebi u glavu molio bih Vučića da ga podrži u nameri

Poslednja izmena:
Zuti ga izlangarisali a otpadnici ce da ga spakuju u ludaru.

Svi koji su se do sada nemoćni da obezbede ličnu egzistenciju odlučivali na radikalnije poteze - proglašavani su ludim
ali dolazi do promena - ubuduće će se ovakvi slučajevi tretirati kao teroristi opasni po zajednicu
ali i nelikvidnim pa smim tim i beskorisnim minornim procentom baš kao u svakoj razvijenoj zemlji

jedino je problem što nelikvidnih ima mnogo, a potencijalno nelikvidnih (kad odu penzioneri zahvaljujući kojima opstaju) još više

Poslednja izmena:

Back