Drama u Nemanjinoj!

milica cobanica

Veoma poznat
Poruka
12.483
Al` ce Kesic da ima materijala za narednu epizodu :mrgreen:
Kako Kurir nezvanično saznaje, reč je o muškarcu od četrdesetak godina koji je najverovatnije vojni penzioner prema kojem država ima veliki neizmireni novčani dug od čak milion dinara. On tvrdi da ima uplatnicu da mu nisu isplaćena dugovanja, koju je pokazao.

Inače, pregovori s njim odmah su počeli , a u tom trenutku za saobraćaj su bile blokirane Nemanjina i Ulica kneza Miloša u kojima su bile raspoređene jake policijske snage, ali i Protivteroristička jedinica (PTJ), opremljena pancirima, šlemovima i dugim cevima. Na lice mesta odmah su došla i jedna kola Hitne pomoći.

:mrgreen:

Dakle, da vidimo sta je naravoucenije iz ove dogodovstine:

Svako ko zeli da ga uvedu u Vladu treba da, najnormalnije, dodje ispred nje s pistoljem u besnom stanju.

Kao sto je praksa u svim krstenim zemljama sveta.

Nema niceg normalnijeg od toga nego da neko besan sa pistoljem dodje pred Bakingemsku palatu i da ga zbog toga uvedu kod kraljice ili pred Belu Kucu i da ga uvedu kod Obame ili pred Kremlj da ga uvedu kod Putina ili Medvedeva.

Sasvim uobicajen prikaz normalne zemlje.

Да се овај није на време предао, вуЋко би кренуо на њега голим грудима и разоружао би га у два потеза, да би заштитио државу.

Да се овај није на време предао, вуЋко би кренуо на њега голим грудима и разоружао би га у два потеза, да би заштитио државу.

Ja mislim da bi rekao: Nisam to ja, prijatelju, nemoj mene, ukrali su mi licnu kartu i identitet.

- - - - - - - - - -

Mozda moze i ovaj penzioner da kaze da su mu ukrali identitet i da nije on mahao pistoljem. To bi onda bila veoma komplikovana situacija :think:

Sad ce da objave da je Seselj kriv.:mrgreen:...................nema sumnje, Seseljeve reci su i kod njega izazvale adekvatnu reakciju, progledao covek,......................... ali pitanje je dal je Seselj kriv sto mu vlast ne isplacuje pare.

0b4GwI9.jpg

njega se vulin garant najvise .....o :mrgreen:

tek će da bude svašta nešto..evo čujem sirene

Back