Drama porodice iz Beograda: Džihadisti oteli kćerku Raškovićima?

Onda znas veliki grad ,veca i iskusenja.Sto veci grad vise privlaci i pedere ,*****,trandze pa tako i religiozne sekte od Jehove do mormona pa tako ima sigurno i extremnih muslimana.

Београд не трпи другачије и овде се врши масовна асимилација других мањина, највише из разлога што не могу да се гетоизују него су окружени Србима, такође екстремни српски национализам је највише заступљен управо у Београду.
Што се тиче педера, лезбејки и транџи они нису верска ни етничка мањина, а у Европи су управо те сексуалне мањине постале важно упориште, односно бирачко тело за екстремне десничаре и исламофобе, јер су коначно схватили да им највећа опасност прети од ислама и да су у свом граду највише насиља трпели од стране муслимана.
Ми Хришћани ма шта мислили о тим сексуалним мањинама, ипак смо далеко толерантнији од њих.

На први поглед Београђани изгледају као неки који су апсолутно равнодушни према свему, зато што глуме да су становници метрополе, али кад мало дубље уђеш у расправу схватићеш да су млади у огромној мери ксенофоби и исламофоби.

Ја као Београђанин стојим иза овога што сам написао и зато Земунац немој да прозиваш људе који нису из БГ, баш зато што за тебе се може рећи да ниси из БГ.

uloga crkve je da pomogne.Ne moze da skodi svojim prisustvom u svakodnevnom zivotu
Држава мора да реши овај проблем. Мислиш да су Грци будале, што имају левичарску владу, а што полиција заједно са десничарима раме уз раме напада азиланте.
Сви различити, сви ћуте, а проблем решен.

Тако и Македонци, поделили се на крв и нож, још имају шиптаре, али азиланте сви заједно терају у Србију.

Дакле држава решава све.

Poslednja izmena:
да нам је дете постало опседнуто исламом… Чак два Фејсбук профила смо морали да јој угасимо јер се стално дописивала са муслиманима. На Твитеру се представљала као Сафија Минела! Све чешће је носила мараме, читала је књиге попут “Султанијиног врта” и много времена је проводила у џамији
Изабрала је ислам свим срцем и сад ће тек да осети слаткоћу ислама у редаљкама исламских кампова.

Држава мора да реши овај проблем. Мислиш да су Грци будале, што имају левичарску владу, а што полиција заједно са десничарима раме уз раме напада азиланте.
Сви различити, сви ћуте, а проблем решен.

Тако и Македонци, поделили се на крв и нож, још имају шиптаре, али азиланте сви заједно терају у Србију.

Дакле држава решава све.

nema sta drzava da reaguje,ovde je rec o islamu,bar bi tako trebalo da bude.Najveci prelaz u islam u EU se odvija u protestantskim sredinama,ljudi su nezadovoljni sopstvenim verovanjem i prelaze u nesto drugo iz samo njima poznatog razloga.U Srbiji bi SPC trebala da se daleko vise angazuje na radu sa omladinom,humanitarnim i socijalnim akcijama

Poslednja izmena:
Izabrala devojka svojom voljom da bude rob i mašina za rađanje nekom kozojebu ...šta sad policija treba da radi? Gde su bili ti roditelji i kako su je vaspitavali 18 godina?
U svakom slučaju sve je bolje nego obraćanje medijima, koji jedva čekaju ovakve priče da stvore neku senzaciju tamo gde je nema.
Naš zakon priznaje punoletstvo sa 18 godina!
pa jeste, tako je bio hir i one dve tinejdzerke iz austrije koje su otisle zbog ljubavi, a zavrsile kao prostitutke za alahove borce
S tim što je austrijska vlast pametna: ne daju im više nazad! Žalosno za njih dve ali pouka ostalima!

koji su debili ti roditelji kada im je cerka pobegla sa muslimanima.
Атеисти. Свако ко не утврди своју децу у православном духу овако нешто може да се деси. Највећа кривица у овом случају је на родитељима. Нису јој пут показали.

Атеисти. Свако ко не утврди своју децу у православном духу овако нешто може да се деси. Највећа кривица у овом случају је на родитељима. Нису јој пут показали.

Bez veze. Pre ce biti lazni hriscani,licemeri. Roditelji najcesce usmeravaju svoju decu ali ima slucajeva da dete ganja svoju pricu ili je svojeglavo ,povuklo na nekog pretka i nema tu pomoci.Primer Vuka Bojovica i njegove dece. Uostalom i medicina kaze da od 100 novorodjenje dece bar jedno mora da bude sa falinkom .

Pa punoletna je. Sama bira veroispovest. Među dzihadlijama je ihahaj bivšig hrišćana.
Ni mi Srbi nismo izuzetak. Pa bar mi imamo debelo iskustvo u prošlosti sa turčenjem.

- - - - - - - - - -

Ma da...

i ja sam ateista, pa me niko ne moze naterati da predjem ni u islam (niti bih se udala za nekoga koje je musliman iz razloga sto za mene ne postoji umereni islam, svi su oni extremisti, samo se neki prikrivaju), niti da prihvatim neku sektu. vrbovali su me i adventisti i jehovini svedoci u toku srednje skole i ja ih odhebala.

Srazmerno veličini BG-a pravo je čudo što na hiljade ne prelaze u neku drugu veru, svejedno koju, nego neka devojka prešla u Islam i mediji digli graju.Gluposti.

Nisu saglasni roditelji !
Da im se ćerka uda za crnca .
:hahaha:

- - - - - - - - - -

pa jeste, tako je bio hir i one dve tinejdzerke iz austrije koje su otisle zbog ljubavi, a zavrsile kao prostitutke za alahove borce

Kod ISIL - u u Siriji !

- - - - - - - - - -

Srazmerno veličini BG-a pravo je čudo što na hiljade ne prelaze u neku drugu veru, svejedno koju, nego neka devojka prešla u Islam i mediji digli graju.Gluposti.

Nisu saglasni roditelji !
Da im se ćerka uda za crnca .
:hahaha:

Srbi su uvijek lijepi i pametni,Ma Bog ih stvorio za sve.Ali nikako da nauce sta je njihovo a sta tudje.Pa kad zaglibe:"Kuku lele sta nas snadje" !!!!!!!.Ko nije svoj postaje tudji.Molim Svevisnjeg da im se vrati zdrava i citava.

Pa srbi jesu i lijepi i pametni i nikada ne traze tudje,nego uvek se bore da sacuvaju svoje,od raynih neprijatelja,a da nije tih istih srba ili da smo stvarno drugaciji morali bi da svi igrate pipirevku,nego smo mi takvi da smo tolerantni pa pustamo da nam skacete po glavi,ali ne jos zadugo.

Back