DRAMA NA LINIJI 601: Vozač zarobio putnike u autobusu! Žena sa bebom se spasla!

bio sam prisutan više puta kad bezobrazna stoka od putnika skače po živcima vozaču, a on trpi i ne pada u vatru

Да, и ја. Људи себи допуштају много.

Vozač, koji je očito izgubio kontrolu nad sopstvenim ponašanjem, nadglasavao se sa putnicima u žučnoj raspravi oko toga ko je u pravu. Neki su negodovali zbog kočenja, neki samo zbog njegovog ponašanja, a bilo je i onih koji su samo želeli - napolje.

Неко му истрч'о пред бус, човек нагло укочио (или је требало да га прегази да не би нагло кочио?) а онда се нашло брдо паметњаковића да распреда ко је у праву, и да држи лекције возачу.
Неки пут мислим да поједини ликови користе јавни превоз само да би имали прилику да се свађају...

- - - - - - - - - -

Ženu sa bebom su spasli jer su vrata otvorili silom

Од чега су је спасили - од недостатка кисеоника? :lol:

А ови други нису могли да отворе врата на силу, него им било слађе да се свађају с возачем?

А шта је било с оном женом што је, наводно, пала и није се подизала?

Путници су претерали, што у свом препирању с возачем, што у паници.

dok je jedna od putnica u panici rekla "Ugušiće se beba".

П.С. Од толико путника у бусу, од чије бројности је претило гушење беби услед недостатка кисеоника, јел'те, само ова Вељовићева пријавила случај превознику?

Traze vozace, fale njih 200, Ali sa iskustvom od 5 godina voznje u gradskom prevozu...Niko nece neiskusne...

joj, zapošljavali jedno vreme vozače iz unutrašnjos'

čim malo nauči trasu počne da faća zeleni talas

nije to problem,brže se stigne, nego što programator raskrsnica ima 4-5 programa koji se menjaju tokom dana

a seljo naviko pa da vidiš kočenja...

Najobičniji mamlaz. Način na koji ide unaokolo po autobusu dokazuje da je agresivan. Sreća nije nekoga nokautirao.

ne mora da znači da je agresivan možda je razočaran pa želi sa ostalim putnicima da podeli bol?
tri matorca drže sve pare ovog sveta a stotine hiljada dece gladuje a život pred njima zavisi od tri matorca

evo recimo ja...
kadispričam naglas muku niko ne sme da zucne
naiebem im se majke seljačke lopovske grebatorske, njima stalno da se pomogne a oni nikad nikom nisu ili neće ako ne dobiju korist

kad neko priča gluposti preko telefona ja moram da se umešam, bar dok nije moja stanica za izlaz

tako jedna rekla: ako ovaj ono a onaj ovo onda bih ja mogla da...
jakažem ako Young boys da 5 golova, a Fenerbahče igra nerešno na poluvremenu onda bih ja mogao da keširam
seko tvoja životna filozofija se zove - KOCKANJE
samo ja sekockam za malepare a ti sa životom
ne čekaj da se projektovane situacije odvijaju same od sebe nego aktivno učestvuj u svom parazitskom životu gde sve neko drugi treba nešto tebi da namesti a ti samo da prošetaš dupe...

ima još priča al ajd ko pa ovo i čita?

Poslednja izmena:

Back