Драма на београдским улицама

"А је ли, како ти то све видиш? Ти си видео када је луди Жекс скочио кроз прозор, када је Дује из заседе у`ватио хемичарку за буљу, кад је Бањалуки горео мерцедес...-...и кад је Мира пушила Гангули...у колима...- Да, брате, и то! Је ли, како ти то увек све видиш а ми никад не?"
салут

..''Ja sam video leteci tanjir;Mi smo sedeli ovde i duvali smo....du,duvanili smo cigarete...''-Sta je bre pi,chko,ovde si dosao da mi se siris?!''-''Sto me j.ebes brate,sto me j.ebes?!''-''Ma,pu,shi ga ti Sumpore,znas?!''''Znas sta?!Misim,stvarno ono...ne moze sa seljacima...'' :lol:

Poslednja izmena:
Ovakvih slucajeva ce biti sve vise , jednostavno razoreno drustvo , anarhija i proizvodi ovakve ljude , sta mu je bio okidac u ovom slucaju tesko je reci , u ovoj zemlji nepravde i haosa ali pretpostavljam da mu je u momentu ' pukao film' i da se odlucio na ovaj cin

Ja sam čula priču da je dečko završio fax i da je bio sasvim ok.
Najverovatnije se upetljao u poslove brze i lake love. Priča se i da mu nije tek tako puk'o film..navodno je nosao to sobom duže vreme. Valjda se smišljao i razmišljao šta i kako. Naravno, ko su priče tačne.
Uostalom, ovde su se samo dvoje ubili zbog ljubavi, koliko znam. Ostali svi zbog love.

evo ja recimo placam godisnje licencu za samo jedan softver koji koristim 470 evra a sam uredjaj me kostao u startu preko 3000 evra a plus koliko para sam morao da ulozim u literaturu..najjeftinija knjiga koju imam je placena 29 evra
u evropskoj uniji sat mog posla ide i do 120 evra..a ovde ???

Ovde svaka budala koja ne zna ni da pročita naslov tvoje knjige vozi bolji auto od tebe i više je cenjena.
Tebe neće niko da vidi na najgledanijoj televiziji, ali one spodobe sa mikrofonom ispadaju svako veče i uče naciju kako se lako stiže do slave i love.
E, u tome je ovde problem.

Ne, ne, ne... vidi, ako si ti seljak koji je 20 godina kopao i orao, onda te razumem ako posle tih 20 dina nemash shta da jedesh i ja cu prvi da te podrzim ako budesh hteo da bacish bombu u skupshtinu...

Nit ima u ovoj zemlji seljaka a i to malo što ih ima jedva sastavljaju kraj s krajem. Opet, bolje žive od nas u gradu. Imaju barem svakog dana šta da jedu. Još uvek.

Naravno da se ništa ne postiže na taj način.
Ali ja večeras po prvi put nisam mogla da gledam Utisak jer gledam ljude koji nešto pričaju i sve imam utisak da oni ovde ne žive. Oni se slatko ispričali o izborima a ne vide da se narod "ne čuje". Mi njih ne zanimamo. .Njima je do toga ko će sutra odneti milion potpisa Premijeru, ma,znaš šta, zabole me za to. Meni je to toga kako preživeti sutrašnji dan..šta me čeka na leto,na jesen.

Pozorište prazno je
sve su maske skinute
predstava se odlaže
još se dele uloge.

Glumci u redu stoje
izvode trikove
glavama našim svoje
srušiće zidove.

Imaju lek za strah
odgovor na sve
imaju lek za nas
tvorci zablude.

Tu na sred ulice
gladnih očiju
pune guzice
prodaju tu na sred ulice
prazne mehure od sapunice.

Bez nas počelo je sve bez nas
bez nas gotovo je.

"А је ли, како ти то све видиш? Ти си видео када је луди Жекс скочио кроз прозор, када је Дује из заседе у`ватио хемичарку за буљу, кад је Бањалуки горео мерцедес...-...и кад је Мира пушила Гангули...у колима...- Да, брате, и то! Је ли, како ти то увек све видиш а ми никад не?"
салут

:hahaha: ... od sad' da me zovete Avaks... :lol: ... i da mi nadjete Hibrida, evo moze Olimp... :lol: :mrgreen:

Pozdravkovic prijatelju... :bye:

Nit ima u ovoj zemlji seljaka a i to malo što ih ima jedva sastavljaju kraj s krajem. Opet, bolje žive od nas u gradu. Imaju barem svakog dana šta da jedu. Još uvek.

Naravno da se ništa ne postiže na taj način.
Ali ja večeras po prvi put nisam mogla da gledam Utisak jer gledam ljude koji nešto pričaju i sve imam utisak da oni ovde ne žive. Oni se slatko ispričali o izborima a ne vide da se narod "ne čuje". Mi njih ne zanimamo. .Njima je do toga ko će sutra odneti milion potpisa Premijeru, ma,znaš šta, zabole me za to. Meni je to toga kako preživeti sutrašnji dan..šta me čeka na leto,na jesen.

Znam. J b g, upravo zato treba srediti stvari u svom malom svetu, pa tek onda ako za to ostane vremena razmishljati o nekoj shiroj slici... mislim, kao shto oni tebe ne gledaju, ne treba ni ti njih, vec samo sebe i kako ce tebi da bude bolje. :)

салут

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Kenguri žive na brdovitom Voždovcu, sve vide. :lol:

Па није демократски да се разнесеш,са кашикаром,експлозивом и 2 ватрена оружја у туђем таксију.Иди,брате мили у шуму,иди далеко од људи,немој да ми због тебе награбусимо... :eek:

A da li je toga bilo u doba komunizma? Nije, to smo gledali samo po američkim filmovima... E sad je došao red da na našim buljama isprobamo blagodeti demokratije ;)

Imače ne vidim razlog za prilaženje vozilu ako je taksista uspeo da pobegne, tu je trebalo da se pregovara ali ne... Naša policija je odma dotrčala i izrokala prestupnika a ko bi rekao - ovaj izrokan pustio kašikaru i eksplodirao... To samo naša policija može :mrgreen:
Amateri ;)

Poslednja izmena:

Back