Drajveri

Nisam se setio toga,a to je prvo sto instaliram,pri instalaciji OS-a.Verujete li da jos koristim stari K-Lite Mega Codec 1.13-23.11.2004 i Lame Codec i sve mi radi besprekorno sto se tice audija i videa.

Nisam se setio toga,a to je prvo sto instaliram,pri instalaciji OS-a.Verujete li da jos koristim stari K-Lite Mega Codec 1.13-23.11.2004 i Lame Codec i sve mi radi besprekorno sto se tice audija i videa.
Ja sam ostao na 11.8.5.
Isto sve radi savršeno.
Probao sam mnoge plejere ali K Lite i MPC najbolje renderuju boje.
Na primer, u filmu kad je mrak i auto koči, stop svetla se najprirodnije vide.
KM, BS, POT, Gnome prave distorziju u tim situacijama.
Dobra stvar je ko nije navikao na MPC može preko K Lite kodeka da instalira željeni plejer.
Tako moj ćale radi, kaže da ima veću pokrivenost kodecima, mada meni je osnovni paket dovoljan.

Ja sam ostao na 11.8.5.
Isto sve radi savršeno.
Probao sam mnoge plejere ali K Lite i MPC najbolje renderuju boje.
Na primer, u filmu kad je mrak i auto koči, stop svetla se najprirodnije vide.
KM, BS, POT, Gnome prave distorziju u tim situacijama.
Dobra stvar je ko nije navikao na MPC može preko K Lite kodeka da instalira željeni plejer.
Tako moj ćale radi, kaže da ima veću pokrivenost kodecima, mada meni je osnovni paket dovoljan.
ipak se ništa nije promenilo, iz nekog razloga sada :D

Instalacijom tih drajvera si zaglupaveo sistem i sad to koci ,zeza ,usporava ....e sad ima varijanta da pogledas u procesima sta ti je aktivno pa da se to "ubije" ima i ta varijanta.
Mislim da je nesto ostalo u pozadini i to radi ,treba da proveris zauzetost rama i procesor ..
Desavala mi se slicna situacija kada sam koristio 7 , a na Mac mi se desilo da nece da ode u sleep mode automatski ,pa sam onda video u procesima sta preventuje sleep i ugasio ga ,smatram da je to ipak propust u sistemu .

Poslednja izmena:
Juče instalirao neke drajvere (koristio softver da ih automatski update) i desilo se to da nakon nekog vremena, koči kad skrolam, kad pomeram bilo koji prozor bro. Secka baš. To mi pokazuje da drajveri nisu ok. Ja skinuo drajvere sa sajtova oficijalnih posle za procesor i grafičku, ali ništa. Šta je problem?
reko bi ti al mora prvo da prevedem na srpski ovo sto si napisao.

Још увек негде постоји MPC-HC?!
То је био одличан програм.
Postoji i apdejtuje se redovno.

I imas jos jednu varijantu da probas Revo Unninstaler i CCleaner da vidis da li ima nekih ostataka .
Ne znam da li Revo čisti sve bez aktivacije, da li dobija advanced scan opciju. Meni se najbolje pokazala verzija 3.1.1 i RUP 3.1.0 registrator.
Svojevremeno sam zbog ovakvih stvari instalirao ceo sistem.
I tako sve u krug :p

Можда, али би требао да проба други плејер пре прчкања са драјверима и термалном пастом.
Da, posle MPC-a Pot player je meni najbolji.
Nije ni KM loš.
Ali prvo sa Revo i CCleaner-om ukloniti postojeći plejer i kodeke.
Sećam se da K Lite ostavlja dosta repova nakon deinstaliranja.

Back