Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
uradio sam ovo sa drajverima, brisanje i instalacija i isti slučaj. radi sve super, ali kada pokrenem video sve ode u k.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako proveravam, da li su glatke. Glatke su sve dok ne aktiviram taj video.A jesu li ti glatke animacije dok na primer vučeš prozor?
Uhvatiš pa brzo vučeš u krug?
Rezolucija monitora dobra?
Opet kažem, meni to miriše na kodeke.
lol, sada je sve ok kada sam instalirao kodeke. ahahaha. Hvala care.A jesu li ti glatke animacije dok na primer vučeš prozor?
Uhvatiš pa brzo vučeš u krug?
Rezolucija monitora dobra?
Opet kažem, meni to miriše na kodeke.
Како знаш да није ништа инсталирао?obrisao, nije ništa našao. sad ću instalira sa sajta drivere za AMD.
Ja sam ostao na 11.8.5.Nisam se setio toga,a to je prvo sto instaliram,pri instalaciji OS-a.Verujete li da jos koristim stari K-Lite Mega Codec 1.13-23.11.2004 i Lame Codec i sve mi radi besprekorno sto se tice audija i videa.
ipak se ništa nije promenilo, iz nekog razloga sadaJa sam ostao na 11.8.5.
Isto sve radi savršeno.
Probao sam mnoge plejere ali K Lite i MPC najbolje renderuju boje.
Na primer, u filmu kad je mrak i auto koči, stop svetla se najprirodnije vide.
KM, BS, POT, Gnome prave distorziju u tim situacijama.
Dobra stvar je ko nije navikao na MPC može preko K Lite kodeka da instalira željeni plejer.
Tako moj ćale radi, kaže da ima veću pokrivenost kodecima, mada meni je osnovni paket dovoljan.
Opet imaš isti problem?ipak se ništa nije promenilo, iz nekog razloga sada![]()
DapOpet imaš isti problem?
A jesi proverio temperature?
Још увек негде постоји MPC-HC?!Skini ceo K Lite Mega Codec Pack, uz njega dobijaš MPC.
reko bi ti al mora prvo da prevedem na srpski ovo sto si napisao.Juče instalirao neke drajvere (koristio softver da ih automatski update) i desilo se to da nakon nekog vremena, koči kad skrolam, kad pomeram bilo koji prozor bro. Secka baš. To mi pokazuje da drajveri nisu ok. Ja skinuo drajvere sa sajtova oficijalnih posle za procesor i grafičku, ali ništa. Šta je problem?
Postoji i apdejtuje se redovno.Још увек негде постоји MPC-HC?!
То је био одличан програм.
Ne znam da li Revo čisti sve bez aktivacije, da li dobija advanced scan opciju. Meni se najbolje pokazala verzija 3.1.1 i RUP 3.1.0 registrator.I imas jos jednu varijantu da probas Revo Unninstaler i CCleaner da vidis da li ima nekih ostataka .
Пише да се не развија од 2017 године...Још увек негде постоји MPC-HC?!
То је био одличан програм.
Možda plejer ali kodeci se ažuriraju.Пише да се не развија од 2017 године...
Да, да, зато и питах. Свемогући плејер. Чувах брижљиво његову инсталацију годинама, од кад су престали да је дају за скидање на сајту.Пише да се не развија од 2017 године...
Можда, али би требао да проба други плејер пре прчкања са драјверима и термалном пастом.Možda plejer ali kodeci se ažuriraju.
Da, posle MPC-a Pot player je meni najbolji.Можда, али би требао да проба други плејер пре прчкања са драјверима и термалном пастом.