Drajveri

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Juče instalirao neke drajvere (koristio softver da ih automatski update) i desilo se to da nakon nekog vremena, koči kad skrolam, kad pomeram bilo koji prozor bro. Secka baš. To mi pokazuje da drajveri nisu ok. Ja skinuo drajvere sa sajtova oficijalnih posle za procesor i grafičku, ali ništa. Šta je problem?

ali sam primetio da problem nastaje kada gledam neki video (preko plejera na kompu) i kako premotavan na po 5 sekundi, on počne da secka kad isključim. Srećom se komp brzo restartuje pa to uradim.

instalirao, pokrenuo i kaže da ne trebaju drajveri:

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

ali sam primetio da problem nastaje kada gledam neki video (preko plejera na kompu) i kako premotavan na po 5 sekundi, on počne da secka kad isključim. Srećom se komp brzo restartuje pa to uradim.
То је везано за видео карту. Провери драјвере тим програмом.

Juče instalirao neke drajvere (koristio softver da ih automatski update) i desilo se to da nakon nekog vremena, koči kad skrolam, kad pomeram bilo koji prozor bro. Secka baš. To mi pokazuje da drajveri nisu ok. Ja skinuo drajvere sa sajtova oficijalnih posle za procesor i grafičku, ali ništa. Šta je problem?
Jesi li pre svega toga deinstalirao prethodne.Ume nekada i to da pravi problem da se novi koji se upola apdejtuju,ne podudaraju i ne izbrisu stare,pa dodje do problema.Deinstaliraj svakako stare,pa instaliraj te nove koje si skinuo sa oficijalnog sajta.

ma nije to. sve je radilo super do juče. Ja sam skinuo neki program, išao update svih tih drajvera koji obuhvata neke portove i web cameru i audio i tu sam verovatno ujebao. posle toga je krenulo sa problemom. a nemam system restore.
Који програм си скинуо?
Иди у дивајс менаџер и деинсталирај карту са свим драјверима и онда пусти да ти ОС повуче драјвере а провери са програмом који сам ти дао или са АМД

Који програм си скинуо?
Иди у дивајс менаџер и деинсталирај карту са свим драјверима и онда пусти да ти ОС повуче драјвере а провери са програмом који сам ти дао или са АМД
Kralju, ništa bez ruskog :D :D :D

Auslogics Driver updater sam koristio.

Kako da deinstaliram celu kartu? :D

Deinstaliraj video drajvere, restartuj komp i pusti sistem da ih sam instalira (odnosno ne instalira) nakon restarta.
Probao si da skineš zvaničan driver za tu kartu?
Koji plejer koristiš?
Može biti i da kodeci zezaju.

Deinstaliraj video drajvere, restartuj komp i pusti sistem da ih sam instalira (odnosno ne instalira) nakon restarta.
Probao si da skineš zvaničan driver za tu kartu?
Koji plejer koristiš?
Može biti i da kodeci zezaju.
MPC-HC

skinuo sa sajta i za procesor i za video i uradio instalaciju (ali nisam pre toga brisao drajvere) i ništa :D

Kralju, ništa bez ruskog :D :D :D

Auslogics Driver updater sam koristio.

Kako da deinstaliram celu kartu? :D
Кликни заједно тастере:
тас.PNG

и отвориће ти се прозор:
дм 1.PNG

кликни на управљач уређајима, и отвориће ти се прозор:
дм.PNG

кликни на уоквирено и обриши видео карту све са драјверима.
Када завршиш, рестартуј рачунар и пусти да сам потржи драјвере.

ma nije to. sve je radilo super do juče. Ja sam skinuo neki program, išao update svih tih drajvera koji obuhvata neke portove i web cameru i audio i tu sam verovatno ujebao. posle toga je krenulo sa problemom. a nemam system restore.
Pa ako mislis da je do drajvera, nadji neki stariji drajver, bilo koji pa probaj...

Кликни заједно тастере:
Pogledajte prilog 1163762
и отвориће ти се прозор:
Pogledajte prilog 1163764
кликни на управљач уређајима, и отвориће ти се прозор:
Pogledajte prilog 1163770
кликни на уоквирено и обриши видео карту све са драјверима.
Када завршиш, рестартуј рачунар и пусти да сам потржи драјвере.
Šta mu dodje ovde kod mene to? :D

Screenshot_1.jpg

Back