Drajver za BenQ scanner 5560b

Skiljk

Zainteresovan član
Poruka
435
Ima li neko drajver za ovaj skener ( BenQ scanner 5560B ), za Windows 7 64-bitni...
Nigde ne mogu da ga nadjem, cak ni sam windovs ne moze da ga pronadje kad idem na pretragu...

Ako neko ima neko drugo resenje, sve je dobrodoslo...

Hvala...

Ima li neko drajver za ovaj skener ( BenQ scanner 5560B ), za Windows 7 64-bitni...
Nigde ne mogu da ga nadjem, cak ni sam windovs ne moze da ga pronadje kad idem na pretragu...

Ako neko ima neko drugo resenje, sve je dobrodoslo...

Hvala...

Nećeš naći ni za Win 7 32-bitni a kamo li za 64-bitni....Jedne prilike sam morao vratiti XP samo zato što čovjeku nisam mogao naći drajver za sedmicu...

Ja sam takođe ove drajvere pokušavao ali nisam uspio....Instaliram ga ali windows ne reaguje, kao da nisam ni instalirao...

Ja sam takođe ove drajvere pokušavao ali nisam uspio....Instaliram ga ali windows ne reaguje, kao da nisam ni instalirao...

Piše da su i za Vistu...a ako su za Vistu...trebalo bi da rade i na..7-ci..ali...U STVARNOSTI ..NIJE TAKO...z:(

Zbog ...OČIGLEDNIH...a možda i ..NAMERNIH PROPUSTA...u kreiranju...Viste i 7-ce...treba ...ZA SVAKI SLUČAJ...imati instaliran i...Windows XP...
z;)

Back