Podinarac96 Početnik Poruka 2 29.12.2020. u 02:05 - Драгутин Кнежевић Круница #1 Помаже Бог.Интетесује ме да ли неко има сљедеће касете од Крунице Српске Барикаде Прогон Срба и Нови Звуци Тромеђе и Крајине 1
Помаже Бог.Интетесује ме да ли неко има сљедеће касете од Крунице Српске Барикаде Прогон Срба и Нови Звуци Тромеђе и Крајине 1
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 89.961 29.12.2020. u 06:06 - Драгутин Кнежевић Круница #2 Podinarac96: Помаже Бог.Интетесује ме да ли неко има сљедеће касете од Крунице Српске Барикаде Прогон Срба и Нови Звуци Тромеђе и Крајине 1 Kliknite za proširenje... Pomaze Bog, junace. Nema niko sljedece kasete. Ti ziku jos slusas na kasetas?
Podinarac96: Помаже Бог.Интетесује ме да ли неко има сљедеће касете од Крунице Српске Барикаде Прогон Срба и Нови Звуци Тромеђе и Крајине 1 Kliknite za proširenje... Pomaze Bog, junace. Nema niko sljedece kasete. Ti ziku jos slusas na kasetas?
Podinarac96 Početnik Poruka 2 29.12.2020. u 13:25 - Драгутин Кнежевић Круница #3 Alter_Ego_: Pomaze Bog, junace. Nema niko sljedece kasete. Ti ziku jos slusas na kasetas? Kliknite za proširenje... Купим касету па преснимим и ставим на интернет.На интернету има седам касета фале још те три горе наведене
Alter_Ego_: Pomaze Bog, junace. Nema niko sljedece kasete. Ti ziku jos slusas na kasetas? Kliknite za proširenje... Купим касету па преснимим и ставим на интернет.На интернету има седам касета фале још те три горе наведене