Dragulji Bosne i Hercegovine

Nadam se da si obišla Andrićgrad? :)
joj nisam :(

nisam imala vremena a taj vozic je inace i stao tamo ali nisam stigla...bukvalno sam prosla taj kraj Visegrad - Sarajevo - Bjeljina za manje od 2 dana :(

trebala bih ponovo da se vratim...ja sam prirodom tamo odusevljena...a i cenama :D

bukvalno sam htela stati na svakom kilometru nesto da skljocnem :)

joj nisam :(

nisam imala vremena a taj vozic je inace i stao tamo ali nisam stigla...bukvalno sam prosla taj kraj Visegrad - Sarajevo - Bjeljina za manje od 2 dana :(

trebala bih ponovo da se vratim...ja sam prirodom tamo odusevljena...a i cenama :D

bukvalno sam htela stati na svakom kilometru nesto da skljocnem :)
Drago mi je, volim sve koji vole moju zemlju :heart:

Drago mi je, volim sve koji vole moju zemlju :heart:
a realno ko je ne bi voleo?

toliko raznolikosti skoncentrisano na relativno malo teritorije i jos je sve prirodno, nema toliko betona :)

jedino sto bi trebalo minimum koliko sam racunala 5 dana, minimum...da se okrzne deo barem koji treba videti :)

svuda i po neki potocic, sumice, proplanci...

kamenje koje bih najradije pokupila da napravim ovde u basti neko jezerce :D kod nas je kamen preskup :D

ako imas neki bisercic za preporuciti dobro bi dosao uvek 🌹

a evo i neka random slicica pored puta

ran.jpg

a realno ko je ne bi voleo?

toliko raznolikosti skoncentrisano na relativno malo teritorije i jos je sve prirodno, nema toliko betona :)

jedino sto bi trebalo minimum koliko sam racunala 5 dana, minimum...da se okrzne deo barem koji treba videti :)

svuda i po neki potocic, sumice, proplanci...

kamenje koje bih najradije pokupila da napravim ovde u basti neko jezerce :D kod nas je kamen preskup :D

ako imas neki bisercic za preporuciti dobro bi dosao uvek 🌹

a evo i neka random slicica pored puta

Pogledajte prilog 1198642
Ono što ja volim najviše u mojoj zemlji, i što obilazim redovno:
Hercegovina, cijela je divna ali: Mostar, Stolac pod obavezno!

Prokoško jezero, isto obavezno! Jako povoljno je smještaj, hrana samo domaća koju dogovoriš gore, zaboraviš na struju, mobitel i sl. Odmor za dušu.

prokosko-jezero-199633.jpeg

Planine neću ni nabrajati, samo moj grad je okružen sa četiri olimpijske ljepotice, priroda je mmmmm!

Jajce, zovemo ga Muzej pod vedrim nebom, predivan gradić sa predivnom okolinom.
c647ade2f5202b4bf8_ok.jpg
JAJCE_2021.jpg

I ovo mesto hocuuu da posetim :klap:

Livno

Livno je poznato po divljim konjima, kojih po procenama iz 2018. ima više od 800. Uz Mongoliju i Island, Livno je jedino mesto na svetu gde se toliki broj konja može videti u potpuno netaknutoj prirodi, a tamošnje turističke agencije mogu vam pomoći da ih pronađete.

Divlji-konji-u-Livnu.jpg

https://nova.rs/magazin/putovanja/cudesna-mesta-u-bih-za-letovanje-koje-cete-pamtiti/

i ovo :)

Janjske otoke je najpoznatije i najatraktivnije izletište u Šipovu, koje podseća na misteriozne, renesansne parkove, sa bujnim zelenilom, kaskadama, potocima, mostićima i vodopadima. Žubor reke Janj, cvrkut ptica i prizori kao iz bajke u trenutku vas prebacuju u drugu dimenziju.
janjske-otoke-foto-S-PASALIC.jpg

Back