TONOLAN
Buduća legenda
- Poruka
- 30.499
Dobro, imamo mi dovoljno advokata 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам....
Šokantno otkriće: Ubijeni advokat je raskrinkao britansku tajnu službu
...
A trebalo bi ovi iz komore ( advokatske) da se pozabave malo korumpiranim sudstvom, ali su i oni deo sistema pa zasto bi se bunili.
Адвокатура је једна од привредних делатности, а циљ сваке привредне делатности је стицање добити.Као што се пекар, апотекар или неки други привредни предузетник не могу бавити сузбијањем корупције у судству, то не могу радити ни адвокати.
Корупција у судству је један унутрашњи феномен, којим се морају бавити људи који су унутар тог система, а не људи који су ван тог система.
Tako je, ali ako advokat zna da je drzavnom tuziocu i sudiji jako vazno koferce sa parama onda je i taj advokat deo tog sistema korupcije.Адвокатура је једна од привредних делатности, а циљ сваке привредне делатности је стицање добити.Као што се пекар, апотекар или неки други привредни предузетник не могу бавити сузбијањем корупције у судству, тако се ни адвокати не могу бавити корупцијом у судству.
Корупција у судству је један унутрашњи феномен, којим се морају бавити људи који су унутар тог система, а не људи који су ван тог система.
Адвокат је само један приватник, који цео радни век чека испред нечије суднице да га прозову када судија то нареди.
Svako od nas koji je nazalost imao bilo kakve veze sa advokatima savrseno dobro zna da su advokati stoka neopevana.advokati su predvodnici korupcije
imaju bogatog klijenta koji zeli da bude oslobodjen i ne zali para
advokat je taj koji juri koga da podmiti , dal sudiju ili tuzioca , zavisi od veza
zalud bi sudija zeleo pare ako mu niko ne ponudi , nit zna imovno stanje osumnjicenog
Tako je, ali ako advokat zna da je drzavnom tuziocu i sudiji jako vazno koferce sa parama onda je i taj advokat deo tog sistema korupcije.
Lekari se hapse, ako uzimaju mito, zasto bi advokati u ovakvom sistemu trebalo da budu neki izuzetak?
Svako od nas koji je nazalost imao bilo kakve veze sa advokatima savrseno dobro zna da su advokati stoka neopevana.
Ja sam imala neki " proces" pri cemu je advokat samo uzimao pare, a nikakve mi priznanice nije davao. Onda sam zvala advokatsku
komoru, a oni su bili jako zacudjeni i "zblanuti" i rekli su mi da prosto ne mogu da veruju da mi ovaj ne daje priznanice![]()
Tako je, ali ako advokat zna da je drzavnom tuziocu i sudiji jako vazno koferce sa parama onda je i taj advokat deo tog sistema korupcije.
...da su advokati stoka neopevana.
... moji advokati uzimali pare od suprotne strane i odlagali...
...
1.Адвокати раде за новац,
...
Реч је о занатском послу,
као када обућар прави ципеле.
Адвокат казивања, предлоге и наводе странке
преточи у правно прихватљиву форму,
у неки поднесак или заступање,
и ништа више.
...