Dragim pripadnicama lepšeg pola želim ...

Pošto je bilo problema sa kometarima izbacio sam onu ružnu reč i stavio zamenu.
Ajde sad da se igramo deco.
DECOOOO, DECOOOO, OOOOJ DECOOOOO.:hahaha:

Hajde da se malo šalimo u stilu radijskog šou programa - Želje, čestitke, pozdravi, ali sa tom razlikom da možemo upotrebiti bilo koju vrstu muzike.

Evo ja počinjem.:rtfm:

Dragim pripadnicama lepšeg pola koje isti vole jako mnogo želim da im baterije u nji'ovi aparati dugo traju sas pesmu od Bič Bojsi :whistling:

Možete da stavljate primere u komentarima ili pokretati svoj post.
Samo veselo, rukice gore, nogice goe iju, iju, iju, ju:super:

Mom pokojnom decku pokoj vecni uz pesmu: ŽILETOM SI PREREZAO VENE S CIM CU DA SE DEPILIRAM, NE MISLIŠ NA MENE !

Puno pozdrava zetu mineru uz pesmu: “Ucini bar jedan pogresan korak”.

Stricu Paji srecan odlazak u penziju i da mu penzionerski dani sto pre produ…

Zelimiru srecan 18-sti rodjendan sa pesmom HEJ MAMA MAMA JURE ME MLADICI.

Pokojnoj baki izgoreloj u pozaru zelimo pokoj vecni uz pesmu “Sve jos mirise na nju”.

a moju devojku, koju mnogo volim i koju cu uvek voleti i znam da mene i ona voli PESMA OD M. ROKVICA: TI ZA LJUBAV NISI ROĐENA.

Brat sestri cestita 13. rodjendan uz pesmu “Prvi sam te put ljubio na travi”

* Pedofil se kaje zbog pocinjenih dela i peva svojim zrtvama pesmu od Harisa Dzinovica:”Zavoleh te ludo, cini mi se od rodjenja”

* Srecno zidanje septicke jame komsiji Miladinu zeli komsinka Mileva spesmu: “Malo ti malo ja”

Najvernijem drugu zelimo sve najbolje zato sto je dobio sina sa pesmom “Sta ucini bolan komsija”

* Srecan odlazak na posao prijatelju mineru uz pesmu “Oko mene lete, lete svi”

* Majka sinu narkomanu zeli brz povratak iz bolnice uz pesmu “Sta je to u tvojim venama”

* Srecnu amputaciju nogu svom unuku , baba i deda cestitaju pesmom “Ne klepeci nanulama”

* Unuk svojoj babi cestita 90 rodjendan uz pesmu “Vreme ti je isteklo”

Nemoj d umres!!!

Puno pozdrava saljem iz zatvora mojoj dragoj kojoj je nedavno poginuo muz uz pesmu “Ubio sam coveka zbog tebe”

* Dragom sinu bez ruku i zubi mama zeli sretan rodjendan uz pesmu “Svijet voli pobjednike, stisni sake,stisni zube budi sto jesi…”

* Sinu jedincu srecnu operaciju ociju uz pesmu: “Jos ne svice rujna zora”

* Cestitam mom komsiji sretno otelenje krave sa pesmom “Rodio se sin”

* Svom klempavom dedi zelim uspesnu operaciju usiju uz pesmu “Lepotan”

* Mojoj zeni koja se nedavno utopila: “Da bog da te voda odnijela”
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Arapski bećarac: “Prokleta je Amerika i njihiva zlata sva , što će njima tornja dva, kad avion vozim ja”

* Najcesce muzicke zelje semptembra 2001: Na prvom mestu “Sve je postalo pepeo i dim” na jakom drugom “Udri jace manijace”

* Pesmom “Odrastao sam sa ovcama” svojim sestrama zelim prijatno popodne!

* Sretno preseljenje u drugu kucu dragoj svekrvi uz pesmu DA TI BRZO IZGORI.

* Sretan odlazak u penziju svekru sa pesmom “Da ti dani brze prodju”

Back