Dragi politicari...

eremita:
Сигурно да зависи и од педагога - можда си ти био лоше среће, али даћу ти један податак. Сви клинци са Врачара који су ишли на веронауку у Храм Св.Саве два пута или три пута недељно - ДАНАС СУ ФАКУЛТЕТСКИ ОБРАЗОВАНИ, ГОВОРЕ ПО НЕКОЛИК ЈЕЗИКА, НЕ ПИЈУ, НЕ ПУШЕ, НЕ ДРОГИРАЈУ СЕ, НЕ КРАДУ НИ ЗА СВОЈ НИ ЗА ТУЂИ РАЧУН, ПОРОДИЧНИ И ЧЕСТИТИ ЉУДИ - а ове друге нећу ни да коментаришем. Толико!

Није тема ........ово што се на чудан начин намеће него је тема......

e sad bas zainat necu da pisem kolegici bilji koja je izbedacena mojim komentarem.

pisao sam mito ovde o svom iskustvu da nisam mogao da verujem da neko deci na prva tri casa u prvom razrediu prica samo o grobljima, satani i apokalipsi koje ce ih snaci ako ne veruju u ono sto treba. znaci 7 godina, prva tri casa veronauke. brate samo jedno dete je ostalo da slusa. i u nekoliko drugih skola je bilo slicnih slucajeva. centar grada, beograd, srbija. al' nebitno. ja govorim o psihi dece i ozbiljnom pedagoskom radu za koju mozda spc nije bila spremna da za takvo kratko vreme bude spremljena, sto opet ne znaci da je na nekim mestima to sjajno odrađeno. slusao sam iskustva mnogih i jedna i druga. pretežu negativna.

SilverSurfer:
Vi ste mudri i pametni, kad vas molim, pomozite mi da resim zadatak za 4-ti razred osnovne skole. Pazi ovamo:

Na udaljenosti 125m pas je spazio zeca i pojurio za njim. Zec skace pola metra a pas 2 m, ali dok pas skoci 2 puta, zec skoci 7 puta. Posle koliko metara ce pas stici zeca? Ali obratite paznju da nisu ucili jos ni decimalne brojeve ni razlomke...

Ajd sad lagano... da odmorite od politike ;)
c045.gif

marlon:
. slusao sam iskustva mnogih i jedna i druga. pretežu negativna.

А јеси ли ти имао у виду неку анкету или слично када знаш да претежу негативна искуства ?

На родитељима је да ОДЛУЧЕ да ли ће њихова деца похађати веронауку или не - а не на било каквом кретену НВО или неком Гаши... ти врло добро знаш зашто је ова тема без икаквог видљивог повода овде изникла, а на моју жалост знам и ја.

SilverSurfer:
Vi ste mudri i pametni, kad vas molim, pomozite mi da resim zadatak za 4-ti razred osnovne skole. Pazi ovamo:

Na udaljenosti 125m pas je spazio zeca i pojurio za njim. Zec skace pola metra a pas 2 m, ali dok pas skoci 2 puta, zec skoci 7 puta. Posle koliko metara ce pas stici zeca? Ali obratite paznju da nisu ucili jos ni decimalne brojeve ni razlomke...

Ajd sad lagano... da odmorite od politike ;)
Јао шефе !!! Добар дан. :lol: Не могу да прежалим, што се не нађох при руци - а још Ја као нека десна ... :lol:
Обрукао сам се начисто. Сад ћеш да ме смениш ?
c020.gif

А тако смо лепо делили девојачке пољупце ...

Back