Dragi nam trenutci

AlyonA

Aktivan član
Poruka
1.180
Da,tema bi MOGLA da se stavi u LJUBAV I SEX.Ali ovo je namenjeno direktno omladini i tinejdzerima pa cu je zato tu postaviti.
Vodila sam prepisku sa jednom simpaticnom devojkom ovde na forumu(naravno na pogresnoj temi) o ljubavi,i pominjale smo TRENUKE.Kad pogledam unazad,moj dosadanji zivot vec dovoljno ispunjen vezama jos tesnje je ispunjen nekim odredjenim dogadjajima.Neki od tih ljudi,nisu mi narucito znacili,ali su umeli da pogode reci koje su se zauvek ucrtale u srce.Pomazu i romanticne situacije,ljubav i nezni dodiri.
Da sam starija,verovatno mi to ne bi toliko znacilo.Te sitnice,i dobre i lose.One od kojih naviru suze tuge ili radosnice,ili pak prosto mame osmeh ili uzdah.
Ali ja sam mlada.Nisam jos zaboravila i rado se secam.Sto zbog dobrog raspolozenja sto zvog pouke.
ljubav je dragocena,isto kao i zivot.Treba deliti.
Pa ono,neko vase iskustvo,tren,recenica,ili nesto peto,dobro ili lose,o cemu ponekad razmisljate,ili cega se setite,podelite,tj napisite.

cast mi je da ti druga odgovorim :)

najradije se secam... odlaska na letovanje sa deckom... to je zapravo bilo iznenadjenje sa njegove strane.... nas dvoje sami... u stranoj zemlji... pesak, palme, more, zalazak sunca, duge setnje, slatke reci.... i na kraju letovanja jedan prelep prsten....
a ostatak kad otvoris temu "nesto najgore sto vam se desilo u zivotu"

koji su moji najdrazhi trenuTci?
aumfgh. draga moja Aljona, bez tog T molicju lepo. jednachenje suglasnika po zvuchnosti, ako me secjanje dobro sluzhi, ako ne, svejedno bez tog T.

koji su moji najdrazhi trenuci?
aumfgh.
ne mogu ja to klasifikovati niti artimetichki izmeriti.
sve ima svoju posebnost, a svi znamo (jel da?) da upravo to chini njih lepim i vrednim.
mozhda bih mogao sad da vadim neke specijalnije od ostalih, al necju, ne verujem da ikome ovde znache a i izazvacje mi melanholiju u ovo shugavo jesenje vreme a to necju (:

zasto svaki prsten mora da znaci "veridba"... ovaj prsten je samo predstavljao znak dubljeg vezivanja, nesto sto znamo on i ja, a ne dosla cela rodbina i muzika u kucu, dogovara se svadba i ostala seljacka posla....
imam 23 godine

Weeeee...eto jedan lep trenutak u losem trenutku je kad mi je decko,u tom, trenutku sam mislila da ce ostati bivsi rekao TI SI MOJ ANDJEO,NE MOGU DA TE ZAJEBAVAM...{iako u tom trenutku je zvucalo veoma tuzno i cudno,ali jbg}
Trenutak kada me pogleda i jednostavno mi kaze VOLIM TE onako kako samo on zna...
I trenutak kada me poljubi,ali onako....posebno :)
Eto,to za pocetak :)

Aaaa... na jednoj temi sam pisao prichu. Tamo neka tema o jebemliga cemu, mala Kohlica me pitala i sta je dalje bilo... kad sam razvezo onu pricu... to mi bio najduzi post u zivotu... i neam nameru da ga ponavljam. Ajd nek se neko seti gde sam vas to smorio, pa da okacim samo link ovde :mrgreen:

Kad_LupimLupim:
Aaaa... na jednoj temi sam pisao prichu. Tamo neka, mala Kohlica me pitala i sta je dalje bilo... kad sam razvezo onu pricu... to mi bio najduzi post u zivotu... i neam nameru da ga ponavljam. Ajd nek se neko seti gde sam vas to smorio, pa da okacim samo link ovde :mrgreen:
Jel to beshe sa onom djavolkom sa chata?:-?

Ajd onda i ja da iskopiram svoj post od pre godinu i po ...
DJ_MaRe:
kada me u sred noci posle vodjenja ljubavi, devojka u polu-mraku moje sobe, nezno pogleda u oci i prica mi... prica mi nesto, a ja je ne cujem vec se izgubim u njenom pogledu...
eh, to mi se duze vreme nije dogodilo... :cry:
... eto, stvarno mi nista nije draze od tih trenutaka...i svega sto oni nose...

Moj zivot chine trenuci... i pauze... i trenuci... i pauze...

Kroz sve to se provlache borbe za ekvilibrijum koje mi namecu razne situacije... gubljenje i postizanje istog.
Moje asocijalne faze su one u kojima vlada zatishje... skoro mir...

... pred buru, naravno.

Eeh... imam toliko trenutaka koje chuvam duboko pohranjene u pamcenju... Izvuchem ih, ili sami isplivaju na povrshinu onda kada se apsolutno patetichno (bljaks) samosazaljevam, i zalim za drugachijim rijechima i postupcima koji su mogli biti izrecheni/nachinjeni.

Vrijeme, heh. Istina, rushi sve i ostavlja prazne ruine, ali bar ih sjecanja mogu ozivjeti... na trenutak.
Tako da su i ti trenuci prisjecanja dragih nam trenutaka, isto mnogo vazni... zavisno od raspolozenja i stanja u kome se odvijaju.

Uh, sorry, bash sam sklepala sve ovo. Prilichno sam konfuzna danas. Meteoropatske smetnje, zachudo... a obichno, tachnije, regularno mi prija.

ne mogu nikako da odgovorim na temu. ako budem pochela da izvlachim neke prashnjeve uspomene, necje mi biti lepo, jer vishe nije tako. a ako pak posegnem za nechim ~svezhim, izgbubicje tu jachinu ako krenem bash da razglabam o tome. maa... ionako nema nish' svezhe. ;p

Back