Dragi ljudi

hakim bej

Elita
Poruka
16.476
Vecinu forumasa ne poznajemo, i time smo vrrlo zadovoljni.

Postoje neki koji nas bas nerviraju, na ovaj ili onaj nacin iritiraju, katkad vredjaju ili cak pritiskaju bolno mesto.
Ne, nisu oni to bolno mesto napravili, ali su ga pronasli, mozda cak uz nasu pomoc.
Nekima od njih stiskamo trouglic, a neki su nam na "ignore" listi.

Ima na ovom forumu puno dragih ljudi.
Ne kao poznanici i ucesnici na zajednickim temama, nego kao ljudi koji su vise puta zasluzili vas osmeh.
Osim sto su prijatni sagovornici, to su ljudi na koje se nikada, ali NIKADA, cak ni pisanom reci, ne bi izvikali.
Od njih ne ocekujmo nista, osim da se povremeno osmehnu ili u znak pozdrava mahnu ili kucnu u staklo ekrana sa druge strane. Tada pomislimo na njih, njihove reci i avatare, jer ih vise od toga ne poznajemo.
Ne druzimo se van foruma, ali ceo zivot prizeljkujemo i trazimo prijatelje nalik njima.
Neretko u njihovim tekstovima pronadjemo svoje reci i ideje, pitanja koja i sami postavljamo, i zapocete odgovore.

Neverovatno je da u stvarnom svetu, van foruma, ne nailazimo na tako dobre osobe.
Da li smo nesposobni da ih prepoznamo, da li nas odbija izgled, prvi utisak, ili nismo dovoljno hrabri da sa stvarnom osobom iskreno pricamo?

Ko su vasi forumski dragi ljudi, i da li se plasite moguceg susreta sa njima, i razocaranja koje takvi susreti ponekad donose?

Kao ljudi koji imaju tu moc da vam samo pozele dobar dan, a onda se svaki put ta zelja i ostvari.

Da li se plasite da im ovde, na forumu, virtuelno javno i anonimno, kazete koliko vam znace?

Poslednja izmena:
Da, i meni je dosta ljudi sa foruma drago...i uopšte nemam dilemu što se njih tiče....i mislim da sam to i nekima rekla...i tačno je da u realnom svetu, se ne možeš baš toliko opustiti i biti iskren, jer okolnosti to ne dozvoljavaju, a i nema brate toliko obrazovanih(osnovno)...da bi sa njima diskutovao o svim mogućim temama...nema se vremena...ogovarancija i abrovi i nečije loše stanje u porodici...leče najbolje dušu....

lepa tema:)
ne plasim se, ni da ih sretnem uzivo, ni da im kazem koliko ih volim..
gotovo da nema onih koji su me razocarali
prvi utisak, onaj forumski, mnogo je tacniji od prvog utiska uzivo
samo ponekad to nije to..i nekima dam vise nego sto bi trebalo:)
prijateljstva, poverenja, ljubavi
a oni uzvrate..onako kako jedino umeju.
pomalo me to rastuzi.
ali boze moj, mala je to steta u odnosu na beskrajno bogatstvo kojim mi je mnogo mnogo zaista dragih ljudi ovde ulepsalo zivot
forume, hvala:)
ne postoji u zivotu veca sreca nego kad se sa nekim razumes. nekako, nisi sam pod zvezdama.
i evo osmeh za sve moje drage ljude.
vecina ih zna, koji su.
neki i ne znaju. makar im nije receno. mada, slutim da osecaju.
ljubav i kijavica ne mogu se sakriti:heart:

lepa tema:)
ne plasim se, ni da ih sretnem uzivo, ni da im kazem koliko ih volim..
gotovo da nema onih koji su me razocarali
prvi utisak, onaj forumski, mnogo je tacniji od prvog utiska uzivo
samo ponekad to nije to..i nekima dam vise nego sto bi trebalo:)
prijateljstva, poverenja, ljubavi
a oni uzvrate..onako kako jedino umeju.
pomalo me to rastuzi.
ali boze moj, mala je to steta u odnosu na beskrajno bogatstvo kojim mi je mnogo mnogo zaista dragih ljudi ovde ulepsalo zivot
forume, hvala:)
ne postoji u zivotu veca sreca nego kad se sa nekim razumes. nekako, nisi sam pod zvezdama.
i evo osmeh za sve moje drage ljude.
vecina ih zna, koji su.
neki i ne znaju. makar im nije receno. mada, slutim da osecaju.
ljubav i kijavica ne mogu se sakriti:heart:

Sve si lepo , kratko i jasno rekla...

Nisam kompetentan da govorim o ovom forumu,ali iz iskustva na drugim mogu da kazem kako nikad nisam imao problema sa izrazavanjem zahvalnosti, svojevrsnim izjavama ljubavi i naklonosti prema osobama koje su to po mom skromnom misljenju zasluzile . Ne vidim zasto bi se plasio tako neceg ... :D

Družim se ja i u rl s tim divnim ljudima-skoro sam se sreo s jednim poznatim na forumima-svi ga znate...:hahaha:
Ko ga se seti,odmah se nasmeje...:lol:
Ko da se znamo ko zna od kada...I bolji je nego u rl...Mora...:mrgreen:
No,ti divni ljudi su svi iz rl-a...Što ih ne srećete?Ko ima želju-nek predloži susret...
Ali odmah da kažem-ko misli na nešto više od prijateljstva-unapred truba!Nema od toga ništa-
samo opušteno i bez obaveza...
Problem je ,u stvari,u rasporedu sopstvenog vremena,potreba i snaga...Iza ove teme se kriju nekoliko
tema o kojima bi se dalo poprilično...Recimo o introvertovanju koje dovodi do zapostavljanja rl prijatelja-
šta je "zahvaljujući "Netu sve ćešča pojava...

Družim se ja i u rl s tim divnim ljudima-skoro sam se sreo s jednim poznatim na forumima-svi ga znate...:hahaha:
Ko ga se seti,odmah se nasmeje...:lol:
Ko da se znamo ko zna od kada...I bolji je nego u rl...Mora...:mrgreen:
No,ti divni ljudi su svi iz rl-a...Što ih ne srećete?Ko ima želju-nek predloži susret...
Ali odmah da kažem-ko misli na nešto više od prijateljstva-unapred truba!Nema od toga ništa-
samo opušteno i bez obaveza...
Problem je ,u stvari,u rasporedu sopstvenog vremena,potreba i snaga...Iza ove teme se kriju nekoliko
tema o kojima bi se dalo poprilično...Recimo o introvertovanju koje dovodi do zapostavljanja rl prijatelja-
šta je "zahvaljujući "Netu sve ćešča pojava...

Ljudi uglavnom koriste fejs...za forume retko ko zna...kada krenem da im objašnjavam...gledaju me u čudu..pa i ja sam ga sasvim slučajno otkrila....i dajem mu prednost u odnosu na glupavi fejs....
Imam želju neke ljude da upoznam, ali ne preteranu..i naravno bez prevelikih očekivanja....
Ako postoji...neka specijalna "varalica"...ribar zna šta je to...a ne možeš je naći u svom mestu, a ima je u mom gradu...mogu da se potrudim i da učinim uslugu i pošaljem je recimo brzom poštom...dajem samo prost primer...

Postoje neki koji nas bas nerviraju, na ovaj ili onaj nacin iritiraju, katkad vredjaju ili cak pritiskaju bolno mesto.
Ne, nisu oni to bolno mesto napravili, ali su ga pronasli, mozda cak uz nasu pomoc.

Ne kao poznanici i ucesnici na zajednickim temama, nego kao ljudi koji su vise puta zasluzili vas osmeh.
Osim sto su prijatni sagovornici, to su ljudi na koje se nikada, ali NIKADA, cak ni pisanom reci, ne bi izvikali.
Od njih ne ocekujmo nista, osim da se povremeno osmehnu ili u znak pozdrava mahnu ili kucnu u staklo ekrana sa druge strane. Tada pomislimo na njih, njihove reci i avatare, jer ih vise od toga ne poznajemo.
Ne druzimo se van foruma, ali ceo zivot prizeljkujemo i trazimo prijatelje nalik njima.
Neretko u njihovim tekstovima pronadjemo svoje reci i ideje, pitanja koja i sami postavljamo, i zapocete odgovore.

Neverovatno je da u stvarnom svetu, van foruma, ne nailazimo na tako dobre osobe.
Da li smo nesposobni da ih prepoznamo, da li nas odbija izgled, prvi utisak, ili nismo dovoljno hrabri da sa stvarnom osobom iskreno pricamo?

Ko su vasi forumski dragi ljudi, i da li se plasite moguceg susreta sa njima, i razocaranja koje takvi susreti ponekad donose?

Kao ljudi koji imaju tu moc da vam samo pozele dobar dan, a onda se svaki put ta zelja i ostvari.

Da li se plasite da im ovde, na forumu, virtuelno javno i anonimno, kazete koliko vam znace?

Ja sam zaista ako može tako da se kaže, neki "srećnik", jer toliko izuzetnih ljudi tu ima, da niste ni svesni. Iako ne poznajem nikoga lično od tih ljudi, a tri godine sam tu, nema ništa lepše, kada naprosto neko Vam napiše nešto lepo, pa Vas razvedri, jer pročita da Vam je loš dan, loš period, kada Vam osvane neka lepa reputacijica da Vam natakne božanstven osmeh, naprosto kada imate osećaj da ste tu nekome da kažem dragi i bitni, kao neki prjatelj da kažem. Mene nije bilo jedno vreme tu, i kada sam se vratila, taj osećaj, da ljudima sam falila, nedostajala, moji tekstovi, naprosdto da kažem moje bitisanje i da im je drago što sma opet tu, od ljudi, od kojih sma i znala da će takve reči poteći, e to je jako, jako lep i nemerljiv osećaj. Osećaj podrške, naprosto neke važnosti. Gde su ljudi upućeni donekle u ono šta se vama dešava, i gde su negde ljudi pustili Vas u njihove živote na jedan drag i lep način. To je divan osećaj, "negovati" takva prijateljstva na netu. I te ljude duboko cenim, poštujem i da kažem jako, jako vrednujem, jer me njihova pisanja, njihovi stavovi uvek razvedre, nasmeju, razgale dušu. Neki su mladji, neki stariji ljudi od mene. I od svih njih neprestano nešto učim, saznajem. naprosto radujem im se, što se oni sa tolikom neiskvarenošću ovde raduju meni, kao i ja njima zdušno i totalno iksreno. I to ne krijem da pokažem, i to ti ljudi znaju. Koliko ih ja poštujem, cenim, koliko su mi važni kao karakteri, njihova slova, naprosto ono šta isijava iz njihovih slova. Nikada i nisam razmišljala o tome, o upoznavanju istih, ali duboko verujem da su i u realu sjajni ljudi, jer ljudi su ljudi a ne ljudi su en ljudi, isto tako i ovo, ne može Vam se neko dugo lažno prikazivati , jer godinama sam tu. I to su ljudi koji mi nikada ružno nisu ništa rekli, nikada povredili svojom rečju, iako nekada nisu u dobroj nameri štedeli svlovca da me posavetuju oštrije, kao neko stariji, iksusniji i to jako cenim, jer volim tu lojanost i odanost. Kada u slovima vidite da neko Vam ne bi naneo zlo, jer godinama ima lep stav i lepo misljenje o vama, sto svakako ja uzvracam i na isti način se ponašam, nikada zloupotrebivsi icije poverenje tu. Ne plašim se uopšte i ti ljudi koji mi zaista znače tu, to i znaju. I na to sam ponosna. Što me takvi ljudi vrednuju. Što takve ljude vrednujem. Cenim i duboko poštujem. Jer svi ti ljudi u mom umu, imaju ono šta ja najviše volim kod ljudi...dušu i lepo srce. Osećajnost. ♥

.. a i ja .. svi´ vas volim .. podjednako .. sa mesta se ne pomako .. al me vuče duša moja .. kod brata mi .. krstivoja ..
(.. voli li i zorče mene .. na isti .. ili sličan način .. baš se pitam .. .. i je li on uopšte sposoban za ljubav ..)

meni je ranjeni Zoro baš drag lik.
nekako zrači širinom i toplinom i uvek je spreman da pomogne i priskoči
dok je bio ranjeni Oro bio je bezveze, ali kako je metnuo slovo Z..ne znam, nekako mi drag čovek, a eto ne znamo se.

uglavnom se previse ocekuje od ljudi uzivo jer se ovde prikazujemo kroz zilion tema sto uzivo nema potrebe da pocinjemo..nikad mi nece biti jasne osobe koje se loze na napusavanje a tvrde da to ne vole..posle toliko vremena ne skontaju osobu i uz strahopostovanje se upoznaju s nekim i ocekuju isti bolesni tretman uzivo..mada kapiram da su nezrele budaletine koje cackaju mecku..neke ok osobe ovde se teze opustaju uzivo a neke su se pokazele u drugom svetlu i postaje manje drage..pa onda kad vecina ima vise lica bolje zadrzati misljenje za sebe

.. ko su vaši dragi ljudi .. ? .. je li iko na temi uopće spomenuo neko ime .. osim što sam ja zorčeta .. (.. i on što je spominjo .. isto to ***** ..) .. to je komšiluk .. pa ***** mu materina zar je to tako teško shvatiti .. pa vidite da nemate nikog .. vi imate .. drage pametne cenjene poštovane izuzetne .. .. ali mrtvace brate .. leševe .. koji ne dišu .. koji trunu i zaudaraju .. .. inače bi znali reći barem jedno ime ..
.. mislio sam ja da kažem sanja .. i ona se nebi ljutila .. nadam se .. ****** .. .. ali bi svi skočili .. zavidni .. vidi ti njih .. idiote jedne .. samo da bi naše prijateljstvo i razumjevanje .. omalovažili ..
.. a sve što vi nemate nikog .. što ste usamljeni i sjebani .. .. nije li tako fiško .. ? .. govorim li ja pametno ili ti to nebi tako to nazvao .. ?
.. ovo mi vuče na onu neku pesmu .. naslov .. a pesma je .. valjda .. hrabri ljudi .. .. to je ona gabi novak .. koja mi iozgleda staro ljigavo i bespomoćno .. pa peva .. moje mesto je uz njih .. hrabri ljudi .. ?
.. razumijete .. ? .. .. dok radim u štalu .. bockaju komarci .. kad se tebe stojke setim .. prolaze me žmarci .. .. stojadinka ovce šiša pripomaže ju radiša ovce strižu u đak vune meću .. janjci bleju makaze zvekeću .. zvec zvec ..

и за љубав и за свађу је неопходно више ликова.
прави (асексуални, безинтересни) однос се створи само у детињству..
сурогатнет живот ствара осећај детињства одсуством неких нагона због одсуства чула.

и за љубав и за свађу је неопходно више ликова.
прави (асексуални, безинтересни) однос се створи само у детињству..
сурогатнет живот ствара осећај детињства одсуством неких нагона због одсуства чула.
Pričaš svašta...Do puberteta smo bili pederčići...Tebe je stid,a meni smešno to vreme...Imao sam
nerazdvojne drugare...Drugarice jok.
Sad kad bih se družio s njima-bio bih *****...
Isto važi i za devojčice...
To se prevazilazi u pretpubertetu i pubertetu...
Sad se družim samo s babama...ali dobrim...u svakom pogledu...:mrgreen::rotf:

Pričaš svašta...Do puberteta smo bili pederčići...Tebe je stid,a meni smešno to vreme...Imao sam
nerazdvojne drugare...Drugarice jok.
Sad kad bih se družio s njima-bio bih *****...
Isto važi i za devojčice...
To se prevazilazi u pretpubertetu i pubertetu...
Sad se družim samo s babama...ali dobrim...u svakom pogledu...:mrgreen::rotf:

ето доказа да је отпор незрелопедерска организација....
намамљена јешином шареном лажом... $
срећом да си с опаметијо...

Ako javno kažem ko mi je drag, naći će se neko da mi prebaci zbog „moderatorske nekorektnosti“ (Aha, ja ti nisam drag/a, jer si me onomad kaznila.):mrgreen:

Ali, nek' ide život:
volim te, Hakime! :lol:

Back