Dragi dnevniče:

@Bambi
Ej?
Te a kao stvorena? :)
Hej. :)
Prvo da procitam temu i vidim gde sam i o cemu se radi.
Za vikend sam bila THE Kuma na svadbi. :) Staro kumstvo. Ne znam tacno ni koja smo generacija po redu koja to nasledjuje. Bar peta-sesta.
Sinoc sam se vratila nazad za Bec. Preumorna sam.
Nisam mnogo ljubitelj tih velikih proslava, ali je bilo iznenadjujuce lepo i zanimljivo. :)
Dobili smo rakiju staru 34 godine. Deda ju je ispekao kad se A. rodio i sve ostavio za njegovu svadbu. :D

Jesi li ti dobro? :)

Inace, mislila sam da ce moj muz Austrijanac doziveti kulturoloski shok (:D), ali nasi ljudi su stvarno drustveni, veseljaci, ljubopitljivi, samo su ga grlili, cmakali, vukli ga da skace sa njima, nalivali ga alkoholom… :D Proveo se kao nikad u zivotu i rekao da je to najveselija svadba na kojoj je bio. :D Muzika je bila ludnica. Svirali su od Cece, preko Idemo na Mars, pa do Smak i Partibrejkersa. Ljudi su se polomili od skakanja. :D Citav dan smo se smejali. :D
Cak je i pop u crkvi bio nevidjena legenda.
A mladenci su fantasticni ljudi. ❤️

Inace, mislila sam da ce moj muz Austrijanac doziveti kulturoloski shok (:D), ali nasi ljudi su stvarno drustveni, veseljaci, ljubopitljivi, samo su ga grlili, cmakali, vukli ga da skace sa njima, nalivali ga alkoholom… :D Proveo se kao nikad u zivotu i rekao da je to najveselija svadba na kojoj je bio. :D Muzika je bila ludnica. Svirali su od Cece, preko Idemo na Mars, pa do Smak i Partibrejkersa. Ljudi su se polomili od skakanja. :D Citav dan smo se smejali. :D
Cak je i pop u crkvi bio nevidjena legenda.
A mladenci su fantasticni ljudi. ❤️

konacno malo SVETLA u ova nasa sivila ...

Hvala Bambika sto si se opet pojavila

Back