Drage mame, bake, tate, deke..

...što pre budete reagovali, pre ćete znati o čemu se radi...nije mi jasno zašto
je trebala vaspitačica da vam skrene pažnju na detetov problem, zar vi ne
možete da vidite problem svog deteta....e to ne razumem...kako to neko ne
ume da vidi da sa njegovim detetom nešto nije kao kod većine, ne, neću,
reći kod sve druge dece...svi su različiti i mali i veliki....
...razgovor sa psihologom, pedagogom, ako treba i sa psihijatrom, ma i sa
crnim đavolom ako treba, samo da detetu bude bolje, da se što pre "vrati"
u normalu....mada šta je to normala, je već druga tema....:think:
...uglavnom, moje mišljenje je da ste tu velikim delom krivi svi vi oko nje,
o majci koja se preudala, pa zapostavila dete, neću ni da komentarišem,
nije vredna pomena:mrgreen:....ali umesto da čekate naša mišljenja
zakažite preglede, čak i ako je pu, pu, daleko bilo neka bolest, to nije
sramota....niko bolest ne traži i ne želi...ali smatram da svaka bolest
ima leka ako se reaguje na vreme........
....sretno........

Jel znate mozda koja je to vrsta poremecaja.......neka vrsta dislsksije.....sta bi to moglo da se desava u njenoj glavici?

И искусни клинички психијатар са стотинама случајева тешких психичких поремећаја ( што овај свакако јесте) би се добро замислио над самим субјектом, анамнезом, симптомима, окружењем, које је вероватно допринело ситуацији коју сада имате, а ви питате на форуму која би то "врста поремећаја" могла бити .

Poslednja izmena od moderatora:
И искусни клинички психијатар са стотинама случајева тешких психичких поремећаја ( што овај свакако јесте) би се добро замислио над самим субјектом, анамнезом, симптомима, окружењем, које је вероватно допринело ситуацији коју сада имате, а ви питате на форуму која би то "врста поремећаја" могла бити . Није вама лако с вашом памећу

Zasto odmah ishitreni komentari......
Kao prvo ja sam od skora sa tatom te devojcice i nisam bila u toku.
Drugo, otac ju je vodio kod logopeda, u krugu Klinickog centra, radjene su neke analize, ali kao sto svi znamo ovo je Srbija i niko vam nista ne prica "tok mu malo ne poturite novac"......Sa detetom se radi, ali kao sto rekoh mi nabrojimo sve mesece u godini, i ona ponavlja sa nama...ali vec posle pola sata kad je pitamo da nam sve to ponovo ona kaze ne znam i krene u plac.......Naravno, vodli smo je svuda po gradu.....pokazivali....ovo je autobus....ovo je recimo posta tu bake i deke dizu penzije, tu rade postari itd......idemo u Metro i tamo joj bukvalno od rafa do rafa pokazujemo sta je sta......sta su to zacini...kakvog su ukuca i opet kad bi se vratili na isto mesto....ista prica ne znam i plac......Znate, mnogo me ljuti, covek vas pita lepo......vi kao da jedva cekate da napadnete......sto su ljudi tako zli......kao i ovaj gore komentar "NIJE LAKO S VASOM PAMECU"........pa znate i sami da se na neke preglede ceka i mesecima.........pa i u Palmoticevoj su nam zakazali za mesec dana.........Znaci nemam komentar, ja pitam jedno, a onda umesto odgovora dobijem "BUJICU" uvreda i ne prakticnih komentara/ne korisnih.........:dontunderstand:

Back