Drage dame

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Dobro jutro drage forumasice,imam jedno pitanje vezano za zenski rod,pa razmisljam ko ce bolje znati od zena kakve su zene...
Pitanje je sledece:
Zasto devojke uvek govore kako zele da nadju finog i briznog decka koji ce se zastitnicki ophodidi prema njima i voleti ih
ali kada dodju u kontakt sa njim okarakterisu ga kao nedgovarajuceg za vezu i nadju mu neke mane a potom potrce u zagrljaj nekom "frajeru" koji se ponasa kao supcina (izvinjavam se zbog izraza) prema njima,cesto ih zapostavlja
ili slicno i kada reskinu sa njim izgovore sledece recenicu "Svi su muskarci svinje"..

Nisu sve takve ali ih ima pozamasan broj,bio bih vam veoma zahvalan ako bih dobio odgovor,hvala unapred :)

To je to , muskarac mora da bude dobar i nezan, ali u isto vreme i muzevan...

Kao i vi sto trazite da devojka bude dobra osoba,domacica itd.. ali u isti vreme i atraktivna cica i opasnica :)

Jin i Jang... treba pronaci taj balans ^^ :konfete:

Dobro jutro drage forumasice,imam jedno pitanje vezano za zenski rod,pa razmisljam ko ce bolje znati od zena kakve su zene...
Pitanje je sledece:
Zasto devojke uvek govore kako zele da nadju finog i briznog decka koji ce se zastitnicki ophodidi prema njima i voleti ih
ali kada dodju u kontakt sa njim okarakterisu ga kao nedgovarajuceg za vezu i nadju mu neke mane a potom potrce u zagrljaj nekom "frajeru" koji se ponasa kao supcina (izvinjavam se zbog izraza) prema njima,cesto ih zapostavlja
ili slicno i kada reskinu sa njim izgovore sledece recenicu "Svi su muskarci svinje"..

Nisu sve takve ali ih ima pozamasan broj,bio bih vam veoma zahvalan ako bih dobio odgovor,hvala unapred :)
Isto pitanje i za muskarce

Zasto ne vole fine zene nego izabiru lose, tj nista ni ne izabiru nego ih pokupi neka losa.

Pitanje je sledece:

Pa zasto vi muskarci nalazite samo takve devojke koje se loze na "frajere"?
Zato sto su vam bas takve privlacne, tako je i sa njima.

Dobru devojku je lako prepoznati.

Pazi, jeste idiotski, "ja sam dobar prema njoj, ne zlostavljam je, ne vicem, ne pijem, precutim joj i kada sam u pravu, izlazim sa njom i kada mi se ne izlazi, pazim sta pricam da je na naljutim" a ona to ne ceni vec me zameni za nekog kretena.

Mislim da je kljuc u tome sto neko ko je toliko dobar i fin iz uvodne recenice, previse dobar i fin i radi sve samo da bi je zadrzao. Mozda ona tu oseti, da taj momak nema samopouzdanja i da ce uraditi sve samo da je zadrzi i da ce uvek biti kako ona hoce, jer on nema petlju da joj se suprotstavi, ali to vise govori o njoj, ako manipulise nekim jadnikom koji jedva nos zna da obrise. Stavise, ona je jos jadnija i takva osoba ti ne treba.

Problem je mozda i u tome sto dobri momci umisle da samo treba da budu dobri i da su tako automatski bolji od svih drugih i da ce onda da padaju na njih...pa nece. "Ja sam dobar, fin, momak, ne izlazim mnogo, ne pijem, ne vicem, ne tucem se, nisam nikada varao devojku, seks mi nije toliko bitan i ne trazim samo to od devojke". Dzaba, mozda ce im u pocetku to biti zanimljivo, ali sigurno nece da se bacaju zbog toga na tog momka. Ne znam, mozda ima i neko zensko koje ce reci, "on je dobar, fin, postuje me, malo je smotan, ali nema veze" i da to bude dovoljno.

A pazi i iz muske perspektive, fine i lose devojke, sta je privlacnije, ona fina koje ne sme da te pogleda u oci i koja crveni i koja nikada nije radila to, ili ona koja odlucno uzme stvar u svoje ruke :zper: i vodi igru. Ne mislim ovde psihicke osobine, emocije, vec sirova seksualnost. Tako i sa zenama, ako si neki "je l' smem da te poljubim, da vodim ljubav sa tobom" verovatno ce u pocetku biti "kako je on fin i pazljiv, postuje me" a na kraju ce biti "aman covece bozji, samo me vise skini". Uzmimo recimo da u vezi devojke nisu one koje vode igru i donose odluke gde ce da se izlazi i sl. i onda dogovore se da izadju i ona pita "gde cemo" a on joj odgovori "gde ti hoces". I tako jednom, dva puta, 20 puta, i onda verovatno prestane da joj bude zanimljivo da ona donosi sve odluke, ne mora samo izlazci, letovanja, sta se narucuje, sta se jede, ovo ono, sve te odluke. Jednostavno receno, zeli da bude zensko u vezi, da neko drugi donosi odluke a ne da sav teret pada na nju i da ona vuce sve. Mozda su to neke urodjene ili naucene uloge, ali je tako.

Treba imati svoje ja ipak u vezi, ne zato da bi te zena volela i cenila, vec zbog sebe, jer kada se zaista zapitas, da li stvarno hoces da radis neke stvari samo da je ne izgubis i da li te stvarno vuce za nos? Da li te stvarno gazi jer si "previse dobar"? Moras imati svoje ja, to hocu, to necu, to volim, to ne volim, bez obzira da l' ce to njoj da se dopadne ili ne. Postoji mogucnost da ces popiti nogu, ali sta da se radi, ili noga i svoje ja, ili devojka i bez svog ja i da radis stvari koje te izludjuju i koje mrzis samo da bi te ona volela. Ima i ono da treba uspostaviti neke granice, mada sto bi morao da prevaspitavas nekog i da ga dresiras kao zivotinju? Meni treba devojka, normalno ljudsko bice, a ne neka zivotinja da je teram, vicem na nju i dresiram.

Sa losim momcima je stvar jer deluju samopouzdano, kakva pravila, boli me sta ce ko da misli, sta ce ko da kaze, a posebno ona. On se ne stidi i ne ustrucava da flertuje sa njom, da ima seks sa njom onako kako on zeli, da joj kaze ne, ne pita je gde ona zeli da izlazi nego je on vodi gde on hoce, jednostavno, ima svoje ja, inicijativu i plan, ne dozvoljava da ga neko gazi, a cesto i gazi, posebno ako mu stanes na zulj i hoces da ga obuzdas i pripitomis. Ovo je neka ekstrema, ima tu milion varijacija i nijansi naravno.

Na kraju, da, "svi muskarci (sa kojima sam bila) su kreteni", ali postovane dame, takve ste vi birale. Sta da radim smotanko, imas ti dusu i dobro srce i voleo bi je ko boga, ljubio tlo kojim hoda, ali nemas seksipila i odlucnosti.

Poslednja izmena:
Pitanje je sledece:

Ovo pitanje se u poslednje vreme bas cesto provlaci... Verovatno se radi o bas mladim devojkama koje faza bunta jos nije prosla.

Mislim da nikome ne prija egoista sklon samoprecenjivanju bez obzirnosti. Ali se cesto i pojmovi mesaju.
Za mene je sigurnost kada znam da je ono sto mi muskarac kaze u skladu sa onim sto i misli. Razmisljanje o tome sta je pisac hteo da kaze je gubljenje energije i odlicna podloga za nesporazume.
Zastitnik nije onaj koji vestacki stvara situacije u kojima ces ispasti slaba i nemocna. Nego onaj koji ti ne staje na put i pruza podrsku. I pomoc kada je zatrazis.
Briga partnera, kao i roditelja, ume da optereti. Pa mnoge odbije. To ne treba da bude tetosenje i razmazenost. Brizan si kada umes da naslutis, osetis,... i tada ne opterecujes nego ostavis na miru. Meni je npr. jako bitno kada ispostuje moju povremenu potrebu za osamom.

Da, mnogi sve stavljaju u isti kos zbog jednog ili dva negativna iskustva. Naravno da nije tako. Ima nas, oba pola, raznih. I dobrih i losih. Za nekoga bobrih, za nekoga losih.
Neke reaguju kako si napisao iz nezrelosti, neke iz neiskustva, neke iz mazohizma,...
Ali, mislim da je danas najveci problem u m-z odnosima sto je doslo do neke vrste rivalstva i takmicenja. Kada bi se vise potisnulo nadmetanje koje je po prirodi neprirodno (jer nismo isti) a posvetilo dopunjavanju, vezi koja se uklapa i cini celinu, a ne preklapa pa se dobije mreza puna rupa- bili bi blizi skladu. Mi svojom zenstvenoscu treba da isticemo vasu muzevnost a vi svojom muzevnoscu nasu zenstvenost.

Zensko voli muskarca pored koga moze da pusti mozak na ispasu samo da radi po instrukcijama, najgore mi je kad me pita u koji cemo kafic i to moram ja da smislim, pitaju za rucak, gdje cemo sta cemo, sve, svaku sitnicu ti njima moras nacrtati..

Pitanje je sledece:

Vidiš, problem najčešće nastane kod boldovanog.
To što žele da se osete zaštićeno i voljeno ...ne znači da žele da ih osvajaju romantikom, razmišljaju i donose odluke umesto njih kako bi ih zaštitili a ako ne uspeju u tome zadržavaju patetikom....
Mislim da termini zaštita, sigurnost i ljubav kod muškaraca i žena ima slično ali ne i isto značenje

Pitanje je sledece:

Zato sto su ti fini i brizni tipovi, koji bi se zastitnicki ophodili prema njima i voleli ih, uglavnom smrtno dosadni i smaraju za spomenicu, obaska sto su vecinom jezivo losi 'ebaci, a zenski organizmi, bas kao i muski, zahtevaju periodicne promene servisera, naime redovno odrzavanje po ustaljenoj proceduri nije dovoljno za apsolutnu srecu.

Zato sto su ti fini i brizni tipovi, koji bi se zastitnicki ophodili prema njima i voleli ih, uglavnom smrtno dosadni i smaraju za spomenicu, obaska sto su vecinom jezivo losi 'ebaci, a zenski organizmi, bas kao i muski, zahtevaju periodicne promene servisera, naime redovno odrzavanje po ustaljenoj proceduri nije dovoljno za apsolutnu srecu.

:super:

Вероватно зато што тај који је добар и фин нема још нешто што би привукло девојку, а доброћа и финоћа није довољна да се напалиш на неког.

Pa zasto vi muskarci nalazite samo takve devojke koje se loze na "frajere"?
Zato sto su vam bas takve privlacne, tako je i sa njima.

Dobru devojku je lako prepoznati.

Ovo mi je uvek bilo fascinantno, kako se to prepoznaje dobra devojka/dobar momak? Evo ja za sebe smatram da sam dobar momak ali nisam obelezen ni sa cim, ne moze se to prepoznati, pogotovo kada se neko upozna sa mojom prosloscu nikad ne bi rekao to (jer ljudi po difoltu strpaju ljude u jedan okvir, tako im je lakse).

A sto se teme tice, to sto je neko "dobar" ne znaci i da nije tunjav, za vezu mora da bude mnogo vise od dobrog, ako je samo dobar covek ok, proci ce on, ali kao drug, ne kao decko, muz, sta vec, sta ti vredi ako je neko najbolji na svetu ako je smrtno dosadan? Ako u krevetu ima dve poze? To isto vazi i za zene, stalno pricaju "nas dobre niko nece, uvek ste sa droljama", nije da njih niko nece zato sto nisu drolje, vec zato sto kad sedis sa njima ti pozelis da umres od dosade, ne zna da te nasmeje, stalno ocekuje da si ti njen animator a ona je fina jadna, zato sto njoj treba godinu dana da razmisli o seksu a i kad se nakani to obicno bude kao mamuzanje mrtve kobile...

Zensko voli muskarca pored koga moze da pusti mozak na ispasu samo da radi po instrukcijama, najgore mi je kad me pita u koji cemo kafic i to moram ja da smislim, pitaju za rucak, gdje cemo sta cemo, sve, svaku sitnicu ti njima moras nacrtati..

A onda posle xxx vremena: Ja se ni za šta ne pitam, kmeeeeeee, uvek je sve po tvooome, kmeeeeee. :koto:

A onda posle xxx vremena: Ja se ni za šta ne pitam, kmeeeeeee, uvek je sve po tvooome, kmeeeeee. :koto:

Posebna prica, uloga mucenice im je omiljena. Ona se zrtvuje, ona trpi ali istovremeno misli da je to nacin da pokaze svoju snagu, navikla je da trpi sudbu kletu i u tome povremenom zvocanju pronalazi zivotno zadovoljstvo. Vjerujem da to dolazi kao kompenzacija za fizicku inferiornost, putem mucenistva demonstriraju snagu licnosti.

Posebna prica, uloga mucenice im je omiljena. Ona se zrtvuje, ona trpi ali istovremeno misli da je to nacin da pokaze svoju snagu, navikla je da trpi sudbu kletu i u tome povremenom zvocanju pronalazi zivotno zadovoljstvo. Vjerujem da to dolazi kao kompenzacija za fizicku inferiornost, putem mucenistva demonstriraju snagu licnosti.

Ma.... Muka je malo meni od ove teme...

Lično ne smatram da spadam u bilo koju kategoriju, sreće nekad imam nekad ne. Ko i svako drugi. Ali mi me dijareja uhvati od gore pomenutih iz prvog posta.

I ne, nije to nezrelost, jednako jurcaju za kretenima i u 16 i u 30 godina.

A kad ne znas i nemas predstavu gde cete ili te mrzi kazes " 'ajmo veceras da ostanemo kuci" i tako par puta i onda ona skoro uz uzdah kaze "dobro".

"Ako ti se ne sedi kuci, mozemo da izadjemo..."
"Ne, necu".
"Sta ti je, jesi htela da izadjemo?"
"Nisam, pusti me."
"Jesi ok, sta ti je?"
"Ok sam, nije mi nista."

-neprijatna tisina-

Pitanje je sledece:

neveruj zeni koja laze

Vidiš, problem najčešće nastane kod boldovanog.
To što žele da se osete zaštićeno i voljeno ...ne znači da žele da ih osvajaju romantikom, razmišljaju i donose odluke umesto njih kako bi ih zaštitili a ako ne uspeju u tome zadržavaju patetikom....
Mislim da termini zaštita, sigurnost i ljubav kod muškaraca i žena ima slično ali ne i isto značenje

zato si i omasila odgovor.
ja mislim da tacno znam sta on misli jelde jer smo muski a vi interpretirate na svoj nacin.

Pitanje je sledece:

Zene uglavnom vole i traze muskarce,koji ce ih paziti.maziti i voleti
Ove druge,kojima to ne znaci....one i ne znaju sta hoce...

Back