Dragan Mance dobija ulicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nismo mi kao narod za tako nesto. Mnogo se delimo na partizanovce i zvezdase, kao da nismo svi Srbi. Hocu reci da bi neki Zvezdas (a jos Zemunac :)) verovatno skrnavio naziv, lomio table sa natpisima, pa bi Partizanovci lomili njega i tako u nedogled. Bolje ne dizati tenziju. Zato lepo stadion da se nazove po njemu i kraj.

Odbornička grupa Demokratske stranke Srbije (DSS) u Skupštini grada Beograda predložiće Komisiji za imenovanje ulica da jedna zemunska ulica dobije ime fudbalera Dragana Mancea, saopšteno je danas iz Gradskog odbora DSS-a

Malo lici na slihtanje i pokusaj dobijanja glasova. :whistling:

e sad, jel dobi ulicu Milan Mladenovic?
jos je bila peticija, koju je podrzao LSD, da se menja ime Rudnicke ulice...
ako moze ovaj, moze i Mance da dobije ulicu

ali mislim da to nama ne treba
dok jednog dana General Dusan ne dodje na celo kluba i izgradi novi stadion:mrgreen:, trebaju jednu kapiju na Jugu da nazovu Dragan Mance
mogli bi ostale kapije na stadionu da se nazovu po Bobeku, Vasketu i Milutinovicu

Poslednja izmena:
Darko Pancev je Makedonac,rodjen i zivi u Skoplju i nikakve veze sa Srbijom nema,sem sto je igrao u zvezdi...Inace,koliko god postovao legendu Juga Dragana Mancea,nisam za to da dobije ulicu...To vuce niz kontradiktornosti za sobom...Vise sam za to da nas stadion dobije njegovo ime ili tako nesto...To bih apsolutno i bezrezervno podrzao

Više Pančev ima veze sa Srbijom nego npr. Džordž Vašington...a ovaj drugi ima ulicu.

Ma samo kazem sta najverovatnije stoji iza svega toga. Nemam nista protiv da on dobije ulicu. Skroz mi je svejedno.

A po meni, najbolje bi bilo da mu se podigne spomenik na vasem stadionu i ovo sto si ti rekao, da se jedan ulaz nazove po njemu.

Poslednja izmena:

dok jednog dana General Dusan ne dodje na celo kluba i izgradi novi stadion:mrgreen:, trebaju jednu kapiju na Jugu da nazovu Dragan Mance
mogli bi ostale kapije na stadionu da se nazovu po Bobeku, Vasketu i Milutinovicu

Мислим да би по Бобеку требало да се назове цео стадион. Он је легенда која повезује све генерације, укљчујући и оне који су се родили када је он већ увелико престао да игра.

Легенда Манцеа је ипак везана више за једну генерацију. А да добије улицу што да не.

Ovo boldovano - da...ali za ulicu je malo preterano.

Мислим да би по Бобеку требало да се назове цео стадион. Он је легенда која повезује све генерације, укљчујући и оне који су се родили када је он већ увелико престао да игра.

Легенда Манцеа је ипак везана више за једну генерацију. А да добије улицу што да не.
To isto podrzavam...Zamislite s jedne strane Topcidera stadion Rajko Mitic,a sa druge Stjepan Bobek...:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back