Dragan Jovanović se odlučio na važan korak u životu

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A bre Mito, covek imao 78 godina, mogao je da umre od bilo cega.

Ja ti pricam za komsiju 60 togodisnjaku, koji nije hteo da se vakcinise iz cito politickih ubedjenja, zbog Vucka i SNS a ?

I ode bogu na istinu zbog politike, hebote, pa to ima samo ovde kod nas u Srbiji, bre !
I on je verovatno bio urušenog zdravlja. Umire narod i u tim godinama od svega i svačega.
U neku ruku je dobro da ljudi misle kako ih vakcina štiti od korone a u drugu ne valja jer se mnogo opuste i ne shvataju da mogu na navataju koronu bez obzira na vakcinaciju.

I on je verovatno bio urušenog zdravlja. Umire narod i u tim godinama od svega i svačega.
U neku ruku je dobro da ljudi misle kako ih vakcina štiti od korone a u drugu ne valja jer se mnogo opuste i ne shvataju da mogu na navataju koronu bez obzira na vakcinaciju.
Ja se vodim logikom, da je bolje imati makar neki adut u rukama, nego pasti koroni u zagrljaj bez icega.
E sad priznajem, ima kurcevitih Srba, ali ja se u ovom slucaju ne bih kurcio previse.

Ipak, hteli mi to da priznamo ili ne Korona nije obican virus, jer ni jedan virus do sada poznat, ne ubija pomocu TROMBA !

Komsija bio zdrav i u dobroj kondiciji, ignorisao simptome, zapustio bolest, cekao da prodje samo od sebe, sam pio neke lekove i cajeve protiv gripa. Kad je video da je djavo odneo salu pozvao hitnu, oni odmah u bolnicu, i treci dan se TROMBIRAO.
Vjecnaja pamjat !

Ja se vodim logikom, da je bolje imati makar neki adut u rukama, nego pasti koroni u zagrljaj bez icega.
E sad priznajem, ima kurcevitih Srba, ali ja se u ovom slucaju ne bih kurcio previse.

Ipak, hteli mi to da priznamo ili ne Korona nije obican virus, jer ni jedan virus do sada poznat, ne ubija pomocu TROMBA !

Komsija bio zdrav i u dobroj kondiciji, ignorisao simptome, zapustio bolest, cekao da prodje samo od sebe, sam pio neke lekove i cajeve protiv gripa. Kad je video da je djavo odneo salu pozvao hitnu, oni odmah u bolnicu, i treci dan se TROMBIRAO.
Vjecnaja pamjat !
Taj scenario sa trombom je upravo ono što se dogadja nekima kao posledica vakcinacije. Priča je mnogo komplikovanija nego što izgleda na prvi pogled. Ove vakcine za kovid nisu kao one stare vakcine. Druga je tehnologija. Neispitana. I upravo radi toga je vakcinacija na volonterskoj bazi.

Taj scenario sa trombom je upravo ono što se dogadja nekima kao posledica vakcinacije. Priča je mnogo komplikovanija nego što izgleda na prvi pogled. Ove vakcine za kovid nisu kao one stare vakcine. Druga je tehnologija. Neispitana. I upravo radi toga je vakcinacija na volonterskoj bazi.
Pa, ako imas 15/25 godina mozes da se kurcis, i pravis pametniji od lekara, da saznas dal si jaci od ovog najnovijeg indijskog soja.

Ja nisam u toj poziciji, tako da sam se vakcinisao, za svaki slucaj.

Zivi bili pa se videli, posle ovog jesenjeg talasa koji dolazi.

Videcemo ko je bio u pravu a ko ne .

Pa, ako imas 15/25 godina mozes da se kurcis, i pravis pametniji od lekara, da saznas dal si jaci od ovog najnovijeg indijskog soja.

Ja nisam u toj poziciji, tako da sam se vakcinisao, za svaki slucaj.

Zivi bili pa se videli, posle ovog jesenjeg talasa koji dolazi.

Videcemo ko je bio u pravu a ko ne .
koliko čujem, čak i ako navataš koronu a vakcinisan si, simptomi su blaži i brže prodje nego da nisi.

Sad da li se vakcinisao ili nije to je njegova stvar ali sto ukrade pesmu svom drugu. :D

DRAGAN JOVANOVIĆ I NEBOJŠA LJUBIŠIĆ U SUKOBU OKO 'RUŽE RUMENE': Ko je kome UKRAO veliki HIT?

Najpopularnija narodna pesma u Srbiji završila je na sudu! Zbog "Ruže rumene" već neko vreme nemaju sna ni Nebojša Ljubišić ni Dragan Gagi Jovanović.

Glumac Nebojša Ljubišić tužio je svog kolegu i klasića, čuvenog Drakčeta sa sela, da mu je ukrao pesmu! Preciznije, Ljubišić osporava da je Dragan Gagi Jovanović kompletan autor čuvene "Ruže rumene", prenosi Kurir.

Iz Sokoja - Organizacije muzičkih autora Srbije, potvrdili su da je kao autor muzike i teksta velikog hita upisan samo Gagi Jovanović. Međutim, još prošle godine stigao im je dopis od Ljubišićevog advokata Nenada Rudovića, u kome on osporava Gagiju kompletno autorstvo nad muzikom i delom nad tekstom. Jovanoviću su zato blokirane isplate tantijema (godišnje nadoknade za autorska prava, op. aut.), a njegov kolega sada treba da sudu da dokaže da je autor pesme. Nije na odmet znati da slični procesi u svetu traju i po nekoliko godina, a tantijeme, čak i na malom tržištu kao što je Srbija, mogu da iznose i po nekoliko hiljada evra.

- Za sada na ovu temu neću davati nikave izjave - kratko je rekao Ljubišić i potvrdio saznanja, a glumčev advokat je objasnio da će oni ovaj spor najverovatnije rešiti između sebe.

I Dragan Gagi Jovanović je potvrdio ali takođe nije bio bio previše raspoložen za priču.
- Ne bih komentarisao ceo slučaj. Za mene je to tužna priča. Bili smo drugari, ali vremenom se ljudi menjaju... - poručo je Jovanović.

(Glas javnosti)

Sedam te dana cekam ja sedam te noci dozivam A tebe nema a tebe nema da se pojavis A tebe nema a tebe nema ruzo rumena Ruzo rumena Ruzo rumena zbog tebe nemam sna Ja sve bih dao kada bih znao kome si procvala Ja sve bih dao kada bih znao kome si procvala Ruzo rumena Majka mi stara govori ne daj da srce ti izgori Srce te laze kada ti kaze da druge nema Srce te laze kada ti kaze da je jedina Ruza rumena Ruzo rumena zbog tebe nemam sna Ja sve bih dao kada bih znao kome si procvala Ja sve bih dao kada bih znao zasto to nisam ja Ruzo rumena

Back