Ima i onih koji su vaksinisani od BCG vakcine i umrli od TBC teska borbaTIma ih i koju su se vakcinisali pa opet umrli od korone
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i onih koji su vaksinisani od BCG vakcine i umrli od TBC teska borbaTIma ih i koju su se vakcinisali pa opet umrli od korone
Ne jedi se,ovo nije politika.Neka rade po svojoj savesti...A bre Mito, covek imao 78 godina, mogao je da umre od bilo cega.
Ja ti pricam za komsiju 60 togodisnjaku, koji nije hteo da se vakcinise iz cito politickih ubedjenja, zbog Vucka i SNS a ?
I ode bogu na istinu zbog politike, hebote, pa to ima samo ovde kod nas u Srbiji, bre !
I on je verovatno bio urušenog zdravlja. Umire narod i u tim godinama od svega i svačega.A bre Mito, covek imao 78 godina, mogao je da umre od bilo cega.
Ja ti pricam za komsiju 60 togodisnjaku, koji nije hteo da se vakcinise iz cito politickih ubedjenja, zbog Vucka i SNS a ?
I ode bogu na istinu zbog politike, hebote, pa to ima samo ovde kod nas u Srbiji, bre !
Ja se vodim logikom, da je bolje imati makar neki adut u rukama, nego pasti koroni u zagrljaj bez icega.I on je verovatno bio urušenog zdravlja. Umire narod i u tim godinama od svega i svačega.
U neku ruku je dobro da ljudi misle kako ih vakcina štiti od korone a u drugu ne valja jer se mnogo opuste i ne shvataju da mogu na navataju koronu bez obzira na vakcinaciju.
Taj scenario sa trombom je upravo ono što se dogadja nekima kao posledica vakcinacije. Priča je mnogo komplikovanija nego što izgleda na prvi pogled. Ove vakcine za kovid nisu kao one stare vakcine. Druga je tehnologija. Neispitana. I upravo radi toga je vakcinacija na volonterskoj bazi.Ja se vodim logikom, da je bolje imati makar neki adut u rukama, nego pasti koroni u zagrljaj bez icega.
E sad priznajem, ima kurcevitih Srba, ali ja se u ovom slucaju ne bih kurcio previse.
Ipak, hteli mi to da priznamo ili ne Korona nije obican virus, jer ni jedan virus do sada poznat, ne ubija pomocu TROMBA !
Komsija bio zdrav i u dobroj kondiciji, ignorisao simptome, zapustio bolest, cekao da prodje samo od sebe, sam pio neke lekove i cajeve protiv gripa. Kad je video da je djavo odneo salu pozvao hitnu, oni odmah u bolnicu, i treci dan se TROMBIRAO.
Vjecnaja pamjat !
Pa, ako imas 15/25 godina mozes da se kurcis, i pravis pametniji od lekara, da saznas dal si jaci od ovog najnovijeg indijskog soja.Taj scenario sa trombom je upravo ono što se dogadja nekima kao posledica vakcinacije. Priča je mnogo komplikovanija nego što izgleda na prvi pogled. Ove vakcine za kovid nisu kao one stare vakcine. Druga je tehnologija. Neispitana. I upravo radi toga je vakcinacija na volonterskoj bazi.
koliko čujem, čak i ako navataš koronu a vakcinisan si, simptomi su blaži i brže prodje nego da nisi.Pa, ako imas 15/25 godina mozes da se kurcis, i pravis pametniji od lekara, da saznas dal si jaci od ovog najnovijeg indijskog soja.
Ja nisam u toj poziciji, tako da sam se vakcinisao, za svaki slucaj.
Zivi bili pa se videli, posle ovog jesenjeg talasa koji dolazi.
Videcemo ko je bio u pravu a ko ne .
Joj crnjak...brrrr...Jel , kolike su kvote za covid kladionicu za Jovanovica....ziv ili mrtav....?