Zbog njenog zdravlja i sebe, glumac je doneo odluku, koju je danas ispoštovao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odakle ti ta vest?RIP Drakce, a bio si dobar glumac.
Propaganda. Respektujem njegov izbor, ali priča na sva usta je propaganda.![]()
Ovo je sve pod prisilom ćerke - našalio se Dragan.
Jovanović je ukazao svima koliko je važno da se vakcinišemo, jer zbog svetske pandemije i novoj soja korona virusa smo mnogo propatili, ali i izgubili mnoge voljene osobe.
ne znam, nisam upoznat sa njegovim stavom povodom toga, al verujem ti na rečMa on to misli jer je primio vakcinu pa će kao da umre inače on ti je antivakser.
a Jacob ?Propaganda. Respektujem njegov izbor, ali priča na sva usta je propaganda.
pa i on istoa Jacob ?
И шта сад, Драган Јовановић се вакцинисао? Која је поента бесмислене теме?Glumac Dragan Jovanović odlučio je da se vakniniše protiv koronavirusa, a fotografije su isplivale na Instagram društvenoj mreži.
nzm za drakceta al za daču kažemne znam, nisam upoznat sa njegovim stavom povodom toga, al verujem ti na reč
Realno, to i jeste vest za forum Scena. Doduše, možemo da diskutujemo zašto je to uopšte vest u medijima? Ovo je forum, mesto da se vesti komentarišuИ шта сад, Драган Јовановић се вакцинисао? Која је поента бесмислене теме?
Ако ти је до вакцине, ено ти Reepera, Rayele, zemunski kej...па са њима трк по нову дозу.
Ок али вест може бити и да је промашио wc шољу па ће и о томе тема?Realno, to i jeste vest za forum Scena. Doduše, možemo da diskutujemo zašto je to uopšte vest u medijima? Ovo je forum, mesto da se vesti komentarišu
Sledecu temu otvaram ja o mojoj babi i kako je isla na kontrolu kod doktora, koji su nalazi i to. Nema razlike izmedju te i ove teme.Realno, to i jeste vest za forum Scena. Doduše, možemo da diskutujemo zašto je to uopšte vest u medijima? Ovo je forum, mesto da se vesti komentarišu
Realno, to i jeste vest za forum Scena. Doduše, možemo da diskutujemo zašto je to uopšte vest u medijima? Ovo je forum, mesto da se vesti komentarišu
ne mogu da trcim boli me kolenoИ шта сад, Драган Јовановић се вакцинисао? Која је поента бесмислене теме?
Ако ти је до вакцине, ено ти Reepera, Rayele, zemunski kej...па са њима трк по нову дозу.
Ali da je rekao da je vakcina glupost, to bi mogao samo da čuješ od nekoga ko ga zna lično i da ti to kaže u poverenjuTa vest je u medijima jer je javna ličnost i svaki njegov korak se prati jer mediji žive od toga a u Srbiji postoje ljudi koji nemaju pametna posla pa prate živote poznatih
Ta javna ličnost veruje da je tako ljupko ne šišati se, ne češljati se, ne srediti bradu.Ta vest je u medijima jer je javna ličnost i svaki njegov korak se prati jer mediji žive od toga a u Srbiji postoje ljudi koji nemaju pametna posla pa prate živote poznatih
misliš ovo?a Jacob ?