Dragan Đilas šamarao suprugu, a tasta tukao lopatom

Ne mogu da verujem,sta bulevarska stampa moze da izmisli,kakve monstruoznosri. Pa svakom pravom beogradjavinu,jasno je,ko je Gospodin Dragan Djilas.
Bio j ei ostao,najbolji i najuspesniji Gradonacelnik beograda,posle Branka Pesica.MI,naglasavam pravi gradjani ovoga grada,koji se gade politike,kao
nuznog zla,koji zagadjuje prostor,voleli bi svim srcem,da G.Djilas ponovo postane gradoncelnik Beograda,a da za svoje saradnike,izavere zaista ozbiljne
strucnjake,koji nece imati maniju secenja drveca po beogradskim parkovima.....

Dragan Djilas samarao suprugu, tasta, pregazio Andreu Bojanic, Staniku Gligorijevic, nadrogirao Ivanu Bodrozic, ubio Olivera Ivanovica a prvo mu nacrtao metu preko njegove tv Nova s, premlatio coveka u Savamali...
Anđus je praktično priznao to za Olivera, praktično je pohvalio režim. A Đuka je to razumeo ali ništa ga nije izazvao.

Anđus je praktično priznao to za Olivera, praktično je pohvalio režim. A Đuka je to razumeo ali ništa ga nije izazvao.
Samo "sendvic brigadiri" mogu da govore da to nije istina i da su "mozda" Siptari. Covek je pracen, satanizovan, upadalo mu se u kucu, pretnje, na kraju onaj sns-ov spot protiv njega i ubistvo. A narucilac ubistva je i narucilac spota sns, tj. srpska lista i posle se ljute sto ih Djilas naziva kriminalcima, a sta su?

A zasto sve to? Zato sto nisu mogli da ga pobede.

Samo "sendvic brigadiri" mogu da govore da to nije istina i da su "mozda" Siptari. Covek je pracen, satanizovan, upadalo mu se u kucu, pretnje, na kraju onaj sns-ov spot protiv njega i ubistvo. A narucilac ubistva je i narucilac spota sns, tj. srpska lista i posle se ljute sto ih Djilas naziva kriminalcima, a sta su?

A zasto sve to? Zato sto nisu mogli da ga pobede.
Ne znam da li si gledao tu epizodu "Ozbiljno sa Đukom." Možda mogu i da ti pronađem relevantni deo.

Otprilike je Anđus rekao: "Opozicija predstavlja kao da je eto Osoba X bila patriota, ali ga je izdajnički režim likvidirao. A u stvari suprotno je: taj je bio za secesioniste, i onda ga je država uklonila."

Јесте, то сви знају ! :tajna:
Да, сви знају, јер се о томе писало и постоји службена белешка. Али је табу тема како то да је све "легло", а Ђидо као шатро "прогоњен".

23565_2017-12-29-14-13-150002-copy_f.jpg

Gde nadjose lopatu, ko iz maratonaca.
Sad ga zamisljam kako izlazi iz shupe, radno odelo, zica umesto kaisa i dimi besan : sunce vam vase, vi ce te meni zivot da zagorcavate.
Као десничар из комунистичког солитера, ти и не можеш знати да лопата за камин спада у неопходан прибор у великим гајбама буржаозије.

images

Да, сви знају, јер се о томе писало и постоји службена белешка. Али је табу тема како то да је све "легло", а Ђидо као шатро "прогоњен".

23565_2017-12-29-14-13-150002-copy_f.jpg
ja bih mozda i mislio da je djido psihopata, da nisam ovo procitao, ali sada mi je jasno je njegova zena psihopata. sveti mu se za nevertsvo

Back