Dragan Bjelogrlic

DRAGANČE JE EXTRA LIK,UME DA GLUMI SELJAKA MILISAVA U FILMU VIDEO JELA YELEN BOR,UMETNIKA U LEDINI,KRIMOSA U RANAMA ,ODLICAN JE.
111943.1.jpg

Ma, kakvih glumaca imamo, Bjela je super.Odlicno odigrao u Lepim selima, Ranama, Rodama, Dva sata kvalitetnog programa, Zaboravljenima.Iz njegove klase niko nije njegov nivo sem Srdjana Todorovica.Hvala mu za Rode, najbolja nasda serija u poslednjih 20 godina.

Onako...lik je fizicki smesan ali je ok glumac ...najbolji u Crnom bombarderu i kao ludi Kure -

- Jel znate vi mazgovi zasto Bogart i Kegni nikada nisu ljubili ribe na filmu ?Zato sto nisu hteli da prodaju svoje fore shabanima !

A najsmesniji mi je bio kada je promovisao film Rat uzivo i izjavio i ostao ziv da su hteli da naparave zagonetan kraj slican Dezurnim krivcima ...kada tu nisam riknuo od smeha nikada necu!

Poslednja izmena:
Bjelogrlic oscilira od fenomenalnih kreacija do neinevntivnosti. Ali, Radmilovic je jednom rekao da to i jeste odlika velikih glumaca.
Meni je u Dragojevicevim filmovima veoma dobar, pa onda u Crnom bombarderu. Lepo se snasao i kao Rodja u Pozoristu u kuci. Ali, recimo, kod Samardzica mi nije bio na nivou zadatka.

Sve u svemu za nijansu bolji od Nikole Koje, mnooogo bolji od Mande i Ninkovica i meni licno drazi od Todorovica, iako je Todorovic verovatno raznovrsniji i inventivniji.

Sve u svemu, glumac koji konstantno napreduje i ume da obraduje lepim ulogama.

Back