Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj polako mozda covek nije zaisteresovan za to.
Dziberski je tuci bilo koga,bez obzira na godine tucenog.Bjelogrlic je jasno i glasno,pokazo da je obican primitivac a taj njegov primitivizam,natapa kako kazu,Џиберски је тући маторог човека, који је у седећем положају..
...а шта је тек Жигон радио као Кригер.I u filmovima je takav Bjela. Kad je u seriji Bolji Zivot isekao drugu iz razreda jaknu. Pa kad mu je njegov cale Bata Zivojinoviv bano u kucu... Od koga se plasio i Ozren Soldatovic...
Не треба претеривати.То је ипак обична кафанска(хотелска) туча која нема неки шири значај.Dziber
Dziberski je tuci bilo koga,bez obzira na godine tucenog.Bjelogrlic je jasno i glasno,pokazo da je obican primitivac a taj njegov primitivizam,natapa kako kazu,
redovno zestokim picima.treba ga kazniti maksimalnom kaznom,predvidjenom za siledzijstvo sa teskim ubojima.Ja se i njega i njegovih filmova odricem.
On je posle ovog vandalskog cina,za nas srpske intelektualce,mrtav u svakom pogledu.
По мојој процени, реч је о лаким телесним повредама.
Ili u seriji Senke nad Balkanom. Kad je banuo u kafanu punu krimosa sa bosom Krojac. Pa pretio bombom Krojacu, pa kad su provalili da je lazna jedva zivu glavu izvukao....а шта је тек Жигон радио као Кригер.
U svakoj normalnoj drzavi, odgulio bi godinu dana bezuvjetne.Aha, pa je slučajno pogrešno skrenuo, mislio od Antonijevića da je baba sera i ne da mu u WC, pa navalio da ga bije.
Pogledajte prvih 5-6 sekundi videa.
Bjela sedi zavaljen i razgovara sa onim tipom, (ne znam ko je to), razgovaraju potpuno normalno, nema potrebe da se dovikuju, niti da viču jedan
drugome na uvo, onda se Bjela nauzetginje ka njemu, onaj mu šapuće nešto na uvo a budaletina od Bjele kreće ko iz topa i još od ćoška nišani Antonijevića.
Ako to nije bila namera, ne znam šta jeste...
Znaci priznajes da Srbija nije normalnaU svakoj normalnoj drzavi, odgulio bi godinu dana bezuvjetne.