Dragan Bjelogrlić priveden zbog napada na Gagu Antonijevića! Osumnjičen da ga je nekoliko puta udario u glavu

1629858915078.png

:bravo:

1629874635631.png

PRVE IZJAVE Dragana Bjelogrlića nakon izlaska iz zatvora

68057_dragan-bjelogrlic-ata-images_f[1].jpg

24/08/2021

Proslavljeni glumac Dragan Bjelogrlić izašao je danas iz niškog Osnovnog javnog tužilaštva, gde je saslušan povodom jučerašnjeg incidenta tokom kojeg se sukobio sa rediteljem Gagom Antonijevićem, u ranim jutarnjim časovima u jednom hotelu u Nišu.

Osim što se oglasio Gaga i ispričao javnosti svoju verziju priče, oglasio se i Dragan Bjelogrlić i izrazio pokajanje zbog pomenutog incidenta.

- Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević ne znam zašto, pojavio baš u trenutku kada sam imao dve veličanstvene premijere. Žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci senku na ova dva divna događaja. Žao mi je što sam to uradio – kazao je danas neposredno nakon što je izašao iz niškog Osnovnog javnog tužilaštva, prenosi "Telegraf" .

304554_bjeli-ukinut-pritvor-1_f[1].jpg

Takođe, glumac je iskazao zahvalnost tužilaštvu koje je odradilo svoj posao.

- Uvek sam se pitao zašto volim ovaj grad, shvatio sam da je to zato što je i u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Zahvaljujem se tužilaštvu što su bili profesionalni, što nisu podlegli , pritiscima, što sam uspeo da objasnim šta se zaista desilo - dodao je Dragan Bjelogrlić, prenosi pomenuti medij.

Dziber
Џиберски је тући маторог човека, који је у седећем положају..
Dziberski je tuci bilo koga,bez obzira na godine tucenog.Bjelogrlic je jasno i glasno,pokazo da je obican primitivac a taj njegov primitivizam,natapa kako kazu,
redovno zestokim picima.treba ga kazniti maksimalnom kaznom,predvidjenom za siledzijstvo sa teskim ubojima.Ja se i njega i njegovih filmova odricem.
On je posle ovog vandalskog cina,za nas srpske intelektualce,mrtav u svakom pogledu.

Dziber

Dziberski je tuci bilo koga,bez obzira na godine tucenog.Bjelogrlic je jasno i glasno,pokazo da je obican primitivac a taj njegov primitivizam,natapa kako kazu,
redovno zestokim picima.treba ga kazniti maksimalnom kaznom,predvidjenom za siledzijstvo sa teskim ubojima.Ja se i njega i njegovih filmova odricem.
On je posle ovog vandalskog cina,za nas srpske intelektualce,mrtav u svakom pogledu.
Не треба претеривати.То је ипак обична кафанска(хотелска) туча која нема неки шири значај.

U pitanju je tesko batinjanje pesnicama u glavu.Pored zivotinjskog izliva besa i batinjanja,G.Antonijevic je pretrpeo i veliko ponizenje,njegov ego je unisten,
pitanje je,da li ce on vise ikada funkcionisati psihicki i moralno kao nekada.Bjelogrlica treba javno obescastiti,pokazati ostalima,koji batinama diskutuju
sa odraslim ljudima.
По мојој процени, реч је о лаким телесним повредама.

Rekoste ima gradjana medju simpatizerima bjelogrlica? Ja mislim da tu nema ni ljudi samo masa degenerisanih likova bez morala i mozga....
A tek taj bejelogrlic koji zahvaljuje na podrsci sto je tukao coveka, ako su to ljudi onda ja nisam njihov deo.
Eto ja cu biti ovca, a ne ova masa......ovo je bruka za ljude....

Aha, pa je slučajno pogrešno skrenuo, mislio od Antonijevića da je baba sera i ne da mu u WC, pa navalio da ga bije.
Pogledajte prvih 5-6 sekundi videa.
Bjela sedi zavaljen i razgovara sa onim tipom, (ne znam ko je to), razgovaraju potpuno normalno, nema potrebe da se dovikuju, niti da viču jedan
drugome na uvo, onda se Bjela nauzetginje ka njemu, onaj mu šapuće nešto na uvo a budaletina od Bjele kreće ko iz topa i još od ćoška nišani Antonijevića.
Ako to nije bila namera, ne znam šta jeste...
U svakoj normalnoj drzavi, odgulio bi godinu dana bezuvjetne.

Daleko od toga da mi je opijanje i drogiranje strano, ali nikada u tom neubrojivom stanju nisam nasrnuo na ikoga, vec sam bio prezauzet svojim mislima.

Back