Draga smanjio sam decu

muz.al kakve to veze ima?
mene deca mogu da gaze i da mrve u dnevnoj sobi i da idu po stanu u cipelama i da ne pojedu sve iz tanjira i da razbacaju stvari svuda i oni to znaju
al kad zagrmim,pretvore se momentalno u dobru decu
a tata kresti po ceo dan,oni ni da trepnu,samo ga preskacu

Ko je manje tolerantan prema deci?
Vi ili vaš partner?

Mm prasta sve, losu ocenu, cigaretu, kasnjenje, neopravdan cas ali zato ce napraviti pravu viku zato sto je neko glasno pricao dok on slusa vesti ili ce napraviti haos sto je neko njemu rekao necu ili ne mogu...
Kod mene to ide obrnuto. Ne postavljam se kao autoritet cijem se misljenju ne smeju suprostaviti, razgovaramo, pregovaramo, otvoreno kazu, zalupe vratima ponekad, zakljucaju se u sobu. Razumem, godine su takve.
Ono gde ja nisam tolerantna su ocene, izostanci i besposlicarenje prekomerno. Mislim da su ocene pokazatelj i to prvi pokazatelj da sa detetom nesto nije kao pre, da ima problem ili da je skrenulo gde ne bi trebalo.Za mene koja nemam vremena da pratim svaki korak to je neki alarm za paznju ili cak uzbunu.

Frizure, mesto izlaska, vreme povratka, odeca, muzika su stvari u koje se nikad ne mesam.

Definitivno tolerantnija sam ja i to mnogo
Kad muz kaze - ajde, to je onda zavrseno
Kad ja kazem ajde - to je onda jedno objasnjavanje koje traje pola sata ili odlaganje koje traje jedno sat
Ona mene dozivljava kao drugaricu, ono jeste da mi sve prica (cak i ono sto me uopste ne interesuje) ali je zato cuveni odgovor - sad cu....
ja dajem vise kinte, ja kupujem kojekakve sitnice, ja je vodim ovde ili onde, sa mnom se takoreci vise druzi i gra
valjda i zbog toga ima vecu slobodu sa mnom

Sve zavisi , mada moram priznati u većini slučajeva muž.

Ima kada i mene polsušaju, sve zavisi od moje face :lol: ako vide da sam se baš narogušila :lol:, odrade to što im je rečeno bez pitanja i potpitanja.
Ali kad mm zagrmi, sreća te to zadovoljstvo retko kada nam priušti, bogme i ja stanem mirno zajedno sa njima :mrgreen: ladno može u operske pevače :mrgreen:

Ja promašila temu skroz :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back