Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
sad ste me zbunile
jer je saveta zena kod koje idemo po savete ili zena koja daje bez pitanja savete?
jer je saveta zena kod koje idemo po savete ili zena koja daje bez pitanja savete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ste me zbunile
Mene niko nije kandidovao, a poznato je da sam ja najveca baba u dusi ovde. Shvaticu to kao komplimenat![]()
mislis da su mene zato kandidovali?
![]()
Gde si Redzina, ja vec mislila da zakljucavam temu![]()
I ja imam dva!Smokva i dive imaju po četiri glasa. Cvetna ima dva. To su savete. One sada otvaraju temu, pišu uvodni post. Ko želi njima se obraća za savet. Samo one i osoba sa problemom imaju pravo da učestvuju u raspravi. Srećno sa radom. Dole je broj glasova kandidata koji nisu bili među tri sa najviše glasova.
Emocija ima jedan.
Mileva dva
Hirka jedan
Elektrika jedan
Malavelika jedan
I ja imam dva!
A za ono sam ti bila dobra, a?Ti se ne računaš.
A za ono sam ti bila dobra, a?
Smokva i dive imaju po četiri glasa. Cvetna ima dva. To su savete. One sada otvaraju temu, pišu uvodni post. Ko želi njima se obraća za savet. Samo one i osoba sa problemom imaju pravo da učestvuju u raspravi. Srećno sa radom. Dole je broj glasova kandidata koji nisu bili među tri sa najviše glasova.
Emocija ima jedan.
Mileva dva
Hirka jedan
Elektrika jedan
Malavelika jedan
Redzina, laziras rezultate...i ja imam jedan![]()
Je li ti to pretenduješ na moje, pošteno zasluženo treće mesto?I ja imam dva!