Draga moja...

• Začetnik teme Začetnik teme Lavica-lovac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lavice lovcu,
sve ja to postujem, i sa svakom reci se slazem. Ipak je ovo jos uvek samo brdoviti Balkan a Srbija.....
Ljubavi nema. Odnosno ima je, ali se trosi munjevitom brzinom. Od nje se ne zivi, vec mozes samo umreti zbog nje. Ali u svakom slucaju ne pristajem da budem plen vec sasmo lovac. Da ja diktiram uslove, i sve ostalo. Sve se radi samo iz cistog interesa. Ukoliko muskarac ne moze da me prati u svakom pogledu: materijalno, duhovno, intelektualno neka ostane u svojoj maloj pecini.
I nisam frustrirana, ljubavni zivot mi je odlican.Ko ne ceni sebe ni drugi ga ne mogu ceniti :lol:

saska_bgd:
Lavice lovcu,
sve ja to postujem, i sa svakom reci se slazem. Ipak je ovo jos uvek samo brdoviti Balkan a Srbija.....
Ljubavi nema. Odnosno ima je, ali se trosi munjevitom brzinom. Od nje se ne zivi, vec mozes samo umreti zbog nje.

hmm,ja bas mislim da ljubavi mnogo manje ima u razvijenijim sredinama...tamo gde ljudi imaju i drugih zadovoljstava...
a ono sto mene u ovoj prici nervira je cinjenica da je doticna dama iz price odlucila da se sredi(manikir,pedikir,dijeta i tako to)tek kada je brak propao.znam da je prica izmisljena,ali moze biti i istinita.zasto se zene zapuste u braku,dozvole sebi da izgledaju kao prasice,ne vode racuna o svojoj zenstvenosti i sl.kazes:ako ne volimo sebe,ni drugi nas nece voleti.zasto zene u braku prestaju da misle o tome?

jeste, ovo je Balkan ali dok mi nesto ne promenimo, niko nece. ko te tera u brak? mama, tata? seljacke svadbe? popisivanje presude???
ma daj...
ja sam se blago ispovracala na ovu pricu.

mislim da je ljudima lakse da zive kenjatorske zivote, umesto da se potrude da nesto promene.

treba izaci iz te glupe kolotecine! ako zivis po svojim standardima, a ne standardima glupog komsije Pere sa 5. sprata, ili svoje nesrecne keve i babe, nema sanse da uletis u nesto sto ti se nesvidja.

a ti ne siri negativnu energiju i ne smaraj sa ucmalim slikama iz jos ucmalijeg zivota.

riba:
klasican idiot. autor teksta naravno. bez uvrede molim. svako ima svoje misljenje.
U pravu si "ribo", bas mi je zao te autorke sto je sigurno dala sopstveni primer ili nesto slicno. Upravu je da je to balkan ali ne i da su takvi svi muskarci. Jesu sigurno vecina ali moj pr. se dosta razlikuje od njenog.I posle 5 god. braka, jos uvek vlada skoro isti ako ne i bolji odnos sad nego pre jer se vise znamo isl. Jos uvek nosim minice iako sam se pa jedno 5kg. ugojila iako moram zbog sebe da smrsam, svaki vikend se zna ide se porodicno ili nas dvoje negde. Itd. ali brak DA samo OCI i na pete.

xxxxx:
riba:
klasican idiot. autor teksta naravno. bez uvrede molim. svako ima svoje misljenje.
U pravu si "ribo", bas mi je zao te autorke sto je sigurno dala sopstveni primer ili nesto slicno. Upravu je da je to balkan ali ne i da su takvi svi muskarci. Jesu sigurno vecina ali moj pr. se dosta razlikuje od njenog.I posle 5 god. braka, jos uvek vlada skoro isti ako ne i bolji odnos sad nego pre jer se vise znamo isl. Jos uvek nosim minice iako sam se pa jedno 5kg. ugojila iako moram zbog sebe da smrsam, svaki vikend se zna ide se porodicno ili nas dvoje negde. Itd. ali brak DA samo OCI i na pete.

:) :) :)
Ne, meni nije zao autorke. :)
Ona je samo htela da napise jednu pricicu i da vas malo zagolica. Drago joj je sto je u tome i uspela. :)

Balkan jeste, ali ne i u braku. Moj muz radi u kuci isto koliko i ja. Niko ga na to nije naterao ali zajedno uradimo posao i posle mozemo da radimo sta nam je volja. Sto se tice PREZIMENA ja nisam promenila svoje i moj suprug nikada nije nista imao protiv toga. Svuda idemo zajedno i sve radimo zajedno a ipak smo ostali SAMO SVOJI. To je i sustina braka. Devojke ne zavaravajte se da su samo muskarci krivi zbog vasih propalih brakova i veza. SAME ste uticale na to.

JeCa_:
Balkan jeste, ali ne i u braku. Moj muz radi u kuci isto koliko i ja. Niko ga na to nije naterao ali zajedno uradimo posao i posle mozemo da radimo sta nam je volja. Sto se tice PREZIMENA ja nisam promenila svoje i moj suprug nikada nije nista imao protiv toga. Svuda idemo zajedno i sve radimo zajedno a ipak smo ostali SAMO SVOJI. To je i sustina braka. Devojke ne zavaravajte se da su samo muskarci krivi zbog vasih propalih brakova i veza. SAME ste uticale na to.
Jeco bubili bolje da nisi uzimala ni njegovo prezime tako bi ste bili tacno na sredini klackalice. :lol:

Pateeeeeeeeeeetiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Nigde u ovom literarnom remek-delu nisam procitala da se i "macan" u medjuvremenu ugojio, pustio tibicu, izgubio kosu (s obzirom da je cucao u kafani... pogubio je jos sto sta :twisted: ), bio isto tako krmeljiv i poguzvan... Vazno je da je ONA bila lepa, pazljiva, dobra (savrsena zena) koja je na kraju odbacena kao stara krpa! Sestro draga ni Balkanci nisu ono sto su nekad bili... i njih je zakacio virus zapadnjackog stila zivota! Postaju isfeminizirani, lako ih provaliti i obrlatiti. Sa malo strpljenja i taktike postaju meksi od zecijeg repica! :wink: Nezgoda je u tome sto nasa zena, koja je po prirodi jaka i izdrzljiva, takodje zakacila zapadnjacki virus - opterecenost fizickim izgledom! Savrseno zensko telo je postalo roba u svim segmentima zivota. To je bauk koji prodaje proizvode, koji stvara osecaj gubitnistva kod muskaraca (pih, a moja...na sta lici!), koji kod sredovecnih zena stvara zavisnost od plasticne hirurgije, od prosecnih devojcica kompleksasice, od zgodnih devojaka sponzoruse... Prema tome-samo tvoju lavicu posadi na visoke potpetice i neka lovi! :twisted:

Back