T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није углавном, већ увек. (Мислим на које имају такве синове)mislim da tako posesivan odnos majki ima izuzetno uvredljiv karakter prema deci. vredja njegovu/njenu inteligenciju. ispada debil, slepac, neko ko ne ume sam da procenjuje, odlucuje, razmislja, analizira, nego mu treba neka baba sa strane da mu kroji i vaze. ako su te majke zaista bar mrvu postuju svoju decu, ako vide u njima sposobna bica, ne bi se mesale. ali u osnovi svega lezi kljucno nipodastavanje dece kao razumnih jedinki. otuda i takva drskost druge strane. ukoliko misli da joj je dete (od 20, 30 i vise godina) retardirana mazga, neka se trpa. ali ako u njemu moze da prepozna mrvicu zdravog razuma, trebalo bi da pokaze osnovno postovanje coveka prema coveku. sto znaci, postovati njegov izbor i njegov zivot, ma kako njoj sve to izgledalo. u suprotnom, smatra da od deteta ima debila, pa opet ga je ona debilom i stvorila. uglavnom.
Da li biste mogli da budete u vezi ili da sklopite brak, sa osobom koja ne može bez svoje mame?
Mama se svuda nalazi.... u sobi....u kupatilu....na kafi....između vas u krevetu.....otvoriš rernu ‚‚gle mama!‚‚.....mama je svuda oko vas...... vi jeste bitni ali mama je bitnija.
![]()
Mogao bi ako bi se i eventualna gospođa tašta slagala sa mnom, druge ili prihvatam ili ne prihvatam, nije mi bitna njihova titula i funkcija, nego da li su ljudi ili neljudi, sa ljudima se uvek može.
Ma burek je i mama i tata![]()