Drag queen

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Vidim da je forum zamro, i da ste potpuno bez elana. Da li vas je ovaj eksponencijalni rast usporio, da li smo smorili jedni druge, evo ne znam. Jedna stvar je jasna, nedostaje nam ZABAVE. A ko će nam to omogućiti ako ne dreg kraljice?
GettyImages-531808844.jpg

Da li ste bili ili biste išli na nastup drag kraljice?
Da li vas privlači da se prerušite u ženu?
Koliko vam je bliska ova kultura?
Da li ste bili ili biste bili u vezi sa drag kraljicom?

Lično ja sam fascinirana količinom ženstvenosti koju u sebi nose neki muškarci. Toliko su mi slatki da bih ih poručkala.
68b490e3081cbfa0d2919f68d5028b91.jpg

SA IZVORA VIKIPEDIJE:
Драг квин
(енгл. drag queen), познат и фонетски као дрег квин, израз је за мушкарца који облачи женску одећу и имитира жене ради забаве шире публике.[1] Међутим, прецизније речено, ове особе наступају у посебној, драг одећи, која једноставно има традиционално женске карактеристике, али какву жене у принципу не носе.

Драг квинсице не морају бити геј мушкарци, нити трансродне особе. Њихово преоблачење је, пре свега, перформативног и забављачког карактера. Њихова одећа, шминка, перике и остало обично пренаглашавају женственост и женске одлике (велике груди, јарке боје, пренаглашена шминка). Наступају као певачице, плесачице или део ЛГБТ парада.

Имале су значајну улогу у Стоунволској револуцији, започетој у раним јутарњим сатима 28. јуна 1969. у Њујорку. Стога су и данас неизоставан део парада поноса.

Poslednja izmena:
Ima jedan sim
Vidim da je forum zamro, i da ste potpuno bez elana. Da li vas je ovaj eksponencijalni rast usporio, da li smo smorili jedni druge, evo ne znam. Jedna stvar je jasna, nedostaje nam ZABAVE. A ko će nam to omogućiti ako ne dreg kraljice?
Pogledajte prilog 676772
1)Da li ste bili ili biste išli na nastup drag kraljice?
2)Da li vas privlači da se prerušite u ženu?
3)Koliko vam je bliska ova kultura?
4)Da li ste bili ili biste bili u vezi sa drag kraljicom?

Lično ja sam fascinirana količinom ženstvenosti koju u sebi nose neki muškarci. Toliko su mi slatki da bih ih poručkala.
Pogledajte prilog 676775
1) Išao bih, što da ne
2) Ne
3) Puna ih Nemačka
4) Ne

Pogledajte prilog 676772
Da li ste bili ili biste išli na nastup drag kraljice?
Da li vas privlači da se prerušite u ženu?
Koliko vam je bliska ova kultura?
Da li ste bili ili biste bili u vezi sa drag kraljicom?

Pogledajte prilog 676775

SA IZVORA VIKIPEDIJE:
Драг квин
(енгл. drag queen), познат и фонетски као дрег квин, израз је за мушкарца који облачи женску одећу и имитира жене ради забаве шире публике.[1] Међутим, прецизније речено, ове особе наступају у посебној, драг одећи, која једноставно има традиционално женске карактеристике, али какву жене у принципу не носе.

Драг квинсице не морају бити геј мушкарци, нити трансродне особе. Њихово преоблачење је, пре свега, перформативног и забављачког карактера. Њихова одећа, шминка, перике и остало обично пренаглашавају женственост и женске одлике (велике груди, јарке боје, пренаглашена шминка). Наступају као певачице, плесачице или део ЛГБТ парада.

Имале су значајну улогу у Стоунволској револуцији, започетој у раним јутарњим сатима 28. јуна 1969. у Њујорку. Стога су и данас неизоставан део парада поноса.

Otprilike kao i većina kako je do sada odgovorila.
Rado bih otišao nastup, naravno pod uslovom da me neko izvuče iz kuće, pošto nisam išao ni na nastupe nekih drugih za koje sam mnogo mnogo želeo da ih vidim ili poslušam samo kad bi došli u ovu zabit. Pa kad su došli bilo je e ebiga sad ste se setili.

Ovo ostalo, šta znam, nisam razmišljao o tome. Nije mi to nešto blisko, ali da mi je ortak u tom fazonu, sigurno bih otišao na nastup i bio bih najveći fan. Navijao, zviždao, bacao cveće i to. Mislim da bi bilo super zezanje i da bismo se zgotivili, mislim njegova druga ekipa i ja.

Back