Dr Zoran Kocic: "Oni su medju nama"

nastavak sa zakljucane teme: http://forum.krstarica.com/threads/317656

Otvorio sam ovu temu zato sto je jedan forumas zlonamerno nazvao doktora kretenom (samo zato sto ne podrzava njegovu sliku sveta), a zatim je doveo u pitanje i njegov doktorat:
I niko nece da nam kaze za koju oblast je ovaj covek strucnjak, odnosno koja je tema njegove doktorske disertacije...
posto je neko zakljucao temu (to je vec stoti put da se neka tema zakljuca bas kada treba da se dobije odgovor od nas koji nismo renzderi :rtfm:). i evo ja da odgovorim posto mi je neko zabranio da odgovorim na toj temi:

Dr Zoran Kocic je doktor biofizike.

Poslednja izmena:
To da je pametan, vidi se iz prvih par recenica... Ali, nije ovo pdf Biografije i zivotna dela... Pa da svaka druga tema bude o ovom sarlatanu...

Ne rekoste mi, koja je bila tema njegove doktorske disertacije... Gde ovaj covek radi, na kom fakultetu, institutu... Koje su njegove reference da bi bio strucan da pricao o ovim stvarima...

I molio bih linkove, jer vi mozete da napisete sta god pozelite, a ja o njemu ne znam skoro nista, osim ovih nebuloza koje prica...

Za vasu informaciju, reci cu vam samo jednu stvar, naucnik svoja otkrica ne objavljuje u tv emisijama vec u naucnim ccasopisima i na naucnim skupovima kroz svoje radove... Tako se dokazuje naucni radnik i doktor nauka... Ako insistirate da se radi o cenjenom doktoru nauka, dajte nam te reference... Gde je on to objavio radove o ovome sto prica...

To da je pametan, vidi se iz prvih par recenica... Ali, nije ovo pdf Biografije i zivotna dela... Pa da svaka druga tema bude o ovom sarlatanu...

Ne rekoste mi, koja je bila tema njegove doktorske disertacije... Gde ovaj covek radi, na kom fakultetu, institutu... Koje su njegove reference da bi bio strucan da pricao o ovim stvarima...

I molio bih linkove, jer vi mozete da napisete sta god pozelite, a ja o njemu ne znam skoro nista, osim ovih nebuloza koje prica...

Za vasu informaciju, reci cu vam samo jednu stvar, naucnik svoja otkrica ne objavljuje u tv emisijama vec u naucnim ccasopisima i na naucnim skupovima kroz svoje radove... Tako se dokazuje naucni radnik i doktor nauka... Ako insistirate da se radi o cenjenom doktoru nauka, dajte nam te reference... Gde je on to objavio radove o ovome sto prica...

da ,da ,bas to, i mene zanima....

e sad nastaje zaplet :zcepanje:
MISTERIJE - Semir Osmanagić, kontroverzni arheolog, tvrdi za Danas da nema veze sa istraživanjima srpske planine
Rtanj nije piramida
U pitanju je trostrano špicasto uzvišenje, trouglaste stranice nisu dokraja pravilne, nemaju istu dužinu na bridovima, niti su potpuno ravne i teško je pretpostaviti da je reč o građevinskom materijalu, pre će biti da se radi o prirodnom krečnjaku – kaže „pronalazač” tzv. Bosanske doline piramida
http://www.danas.rs/vesti/drustvo/terazije/rtanj_nije_piramida.14.html?news_id=169536

Back