Dr Saveta

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
Citat Original postavio Redzina Pogledaj poruku
Smokva i dive imaju po četiri glasa. Cvetna ima dva. To su savete. One sada otvaraju temu, pišu uvodni post. Ko želi njima se obraća za savet. Samo one i osoba sa problemom imaju pravo da učestvuju u raspravi. Srećno sa radom. Dole je broj glasova kandidata koji nisu bili među tri sa najviše glasova.
Emocija ima jedan.
Mileva dva
Hirka jedan
Elektrika jedan
Malavelika jedan

tu smo :ceka:
ako imate dilemu, a mi slucajno ne znamo kako da pomognemo - nista ne brinite, napravicemo trilemu
i to je nesto :)
gde postoji problem, tu postoji i resenje..stara narodna mudrost

tu smo :ceka:
ako imate dilemu, a mi slucajno ne znamo kako da pomognemo - nista ne brinite, napravicemo trilemu
i to je nesto :)
gde postoji problem, tu postoji i resenje..stara narodna mudrost
.... a ako trilema ne bude dovoljna, makar ćemo da trepćemo.
Evo, u znak dobre volje, zatreptaću prva :flert:

jbt ja vise nemam dilema..tacno znam sta necu..:mrgreen:

eto vidis kako smo odmah pomogle :zag:
sestro slatka, toiskustvo i mudrost donosi
pa kad neko kaze kakve veze ima da li je slatkis bas sa sumskim vocem..samo da je slatkis
ma kako tako, naravno da je vazno
nekad je bilo vazno samo da je slatko, a sad iskljucivo sumsko voce rulz :)
ju nou vot aj min :cool:

Poslednja izmena:
evo nista samo slozno recite muskim smaracima da nisu duhoviti i da vam ne pokusavaju ovde prici,pitajte ih jel to zato sto uzivo nikad nisu za zivota s toliko zena cavrljali

Ja bih vas sve samo zamolila za jednu stvar - nemojte temu da pretvorite u chat i zatrpate spamom, jer ako tema izgubi funkciju ode pod kljuc.

Znaci, drzacemo se pravila postavljenih u temi u kojoj smo birali savete, njih tri i onaj koji je postavio pitanje.

Sporadicni cat je ok, ali bez preterivanja.

Hvala.

Hvala Vama Gradonačelnice, važno je da imamo igara, za hleb ćemo lako.

- - - - - - - - - -

Hoće mi neko objasniti na naša lepa srpska jezika - šta je tema?

ali darlig, ovako
svako ko ima nesto zbog cega je u dilemi, a ne bi se obratio tati, mami, muzu, komsiji, ljubavniku, ljubavnici podeli to sa nama, a mi mu pomognemo koliko mozemo savetom

ali darlig, ovako
svako ko ima nesto zbog cega je u dilemi, a ne bi se obratio tati, mami, muzu, komsiji, ljubavniku, ljubavnici podeli to sa nama, a mi mu pomognemo koliko mozemo savetom
A to? Pa tako reci.
Ja sam u dilemi: da li je bolje dojiti bebu ili ukinuti prirodnu ishranu i od prvog dana navikavati na veštačku kako bi se organizam navikao što pre? :think:

- - - - - - - - - -

Jel delujete samo savetodavno, teoretski ili i neki prakticni rad dolazi u obzir?
Jao Izni, vidi se da si mlad, zelen i pregoreo u želji. Na Forumu je sve čista teorija, a onda to praktično sprovodiš na kunićima u RL.

e za ta drva si se obratio na pravom mestu.imam volje i snage volu rep da iscupam,pa ima od drva da ti napravim cackalice.al nemoj posle da se zalis kako nisu sva ista

Treba mi pomoc oko cepanja drva, pa se pitam da li sam na pravoj temi.
Nema to veze sa mladoscu.

e za ta drva si se obratio na pravom mestu.imam volje i snage volu rep da iscupam,pa ima od drva da ti napravim cackalice.al nemoj posle da se zalis kako nisu sva ista
Izni, samo da znaš da Smoki puno obećava, ali od RL ćeš dobiti šipak.
Priznajem, ja sam dobila jednu večeru koju nikada neću zaboraviti, ali to sam se kao i obično, ucurila bez poziva. :rumenka:

A to? Pa tako reci.
Ja sam u dilemi: da li je bolje dojiti bebu ili ukinuti prirodnu ishranu i od prvog dana navikavati na veštačku kako bi se organizam navikao što pre? :think:

Jao Izni, vidi se da si mlad, zelen i pregoreo u želji. Na Forumu je sve čista teorija, a onda to praktično sprovodiš na kunićima u RL.

ali, ti si to nama trudna :smeker:

- - - - - - - - - -

Jel delujete samo savetodavno, teoretski ili i neki prakticni rad dolazi u obzir?

Treba mi pomoc oko cepanja drva, pa se pitam da li sam na pravoj temi.
Nema to veze sa mladoscu.

i prakticni naravno
prakticno virt cemo da ti iscepamo drva, ako ce to da pomogne :)

Mene muci ozbiljan problem, dete po ceo dan uci i nema nikakav ljubavni zivot. Sta da radim? Ocajna majka tinejdzerke. Neko bi bio srecan da natera dete da uci, al mene atvarno brine sto nema ni simpatiju, kamoli decka

Back