Dr. Nestorović osniva pokret "Vitezovi redova zmaja"

nestorovic_fotka.jpg

Nestor će biti iskorišćen u svrhu gospodareve pobede u prvom krugu, nakon čega Vitezovi završavaju svoju svetu misiju.

Nestorović je totalno odlepio što se medicine tiče.

E sad, postavlja se pitanje je li stvarno poludeo ili izigrava budalu za pare i slavu. Bilo bi bolje da je tako, ali nada mi je manja nego strepnja.
Jeste, po misljenju strucnih doktora srpske medicine...koji ubijaju svoje pacijente, a narocito decu koja ne mogu da kazu sta im rade....
A najbolji su oni koji prodaju svoje pacijente....na trzistu ...oni se bas razumeju u medicinu i imaju pravo glasa...

Ja se samo nadam da nece imati obzira prema decoubicama....i da ce ih saterati u njihovu svajcarsku oazu da vise ne ubiju ni jedno srpsko dete, a svajcarci, ako hoce neka im svoju povere...

Jeste, po misljenju strucnih doktora srpske medicine...koji ubijaju svoje pacijente, a narocito decu koja ne mogu da kazu sta im rade....
A najbolji su oni koji prodaju svoje pacijente....na trzistu ...oni se bas razumeju u medicinu i imaju pravo glasa...

Ja se samo nadam da nece imati obzira prema decoubicama....i da ce ih saterati u njihovu svajcarsku oazu da vise ne ubiju ni jedno srpsko dete, a svajcarci, ako hoce neka im svoju povere...
Znas kako, teske su to optuzbe. Jeste da vole poklone, tipa viski, evri ovo ono, al bas da ubijaju pacijente, ...

Back