Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
"Др Несторовић ће баш да профитира од короне. Више му долазе пацијенти, продаје књиге, мајице са својим ликом, пирамиде": Твитер гори због МАЈИЦА
Masi ljudi njegova energija prija. U pitanju su osmeh i vedar duh koje je forsirao u obraćanjima javnosti tokom ovog džumbusa.
Nije mi bio poznat pre korone. Snalazi se da zaradi na svojoj popularnosti, pa bravo.
Ja reko' šta je kod njega fascinantno.
Ti moš' izvoditi besne gliste.
Papak-ne papak, čovek je pridobio masu i prodaje knjige i majice za neke pare... a ti i ja za džabe blejimo.
Hajmo ponovo, ko je papak? Ti i ja ili da se svađamo pa ti ILI ja. On svakako nije.
Ja reko' šta je kod njega fascinantno.
Ti moš' izvoditi besne gliste.
Papak-ne papak, čovek je pridobio masu i prodaje knjige i majice za neke pare... a ti i ja za džabe blejimo.
Hajmo ponovo, ko je papak? Ti i ja ili da se svađamo pa ti ILI ja. On svakako nije.
Bre, ja ne vučem nikoga za rukav da ide u njegovu privatnu ordinaciju, nosi majice sa njegovim likom i kupuje knjige koje prodaje.
Nemam ništa sa njim ili od njegovog biznisa, ne poznajem ga, ali prezirem dežurne pljuvače.
Istina se uredno plasira po tabloidima i u mračnim kuloarima interneta. (facepalm)