"Др Несторовић ће баш да профитира од короне. Више му долазе пацијенти, продаје књиге, мајице са својим ликом, пирамиде": Твитер гори због МАЈИЦА

Masi ljudi njegova energija prija. U pitanju su osmeh i vedar duh koje je forsirao u obraćanjima javnosti tokom ovog džumbusa.
Nije mi bio poznat pre korone. Snalazi se da zaradi na svojoj popularnosti, pa bravo.
Aha, Coban koji vodi ovce na klanje- i smesi im se, Divno. Koji si ti papak. I svi ostali koji veruju ovoj sprdnji od lekara.

ha, Coban koji vodi ovce na klanje- i smesi im se, Divno. Koji si ti papak. I svi ostali koji veruju ovoj sprdnji od lekara.
Ja reko' šta je kod njega fascinantno.
Ti moš' izvoditi besne gliste.
Papak-ne papak, čovek je pridobio masu i prodaje knjige i majice za neke pare... a ti i ja za džabe blejimo.
Hajmo ponovo, ko je papak? Ti i ja ili da se svađamo pa ti ILI ja. On svakako nije.

Ja reko' šta je kod njega fascinantno.
Ti moš' izvoditi besne gliste.
Papak-ne papak, čovek je pridobio masu i prodaje knjige i majice za neke pare... a ti i ja za džabe blejimo.
Hajmo ponovo, ko je papak? Ti i ja ili da se svađamo pa ti ILI ja. On svakako nije.
Ali ja mu ne idem toliko jos na korist pa ga hvalim i reklamiram, kao Ti. Nego bas naprotiv trudim se da ispliva istina o onima kao on. To je razlika.

Ali ja mu ne idem toliko jos na korist pa ga hvalim i reklamiram, kao Ti. Nego bas naprotiv trudim se da ispliva istina o onima kao on. To je razlika.
Bre, ja ne vučem nikoga za rukav da ide u njegovu privatnu ordinaciju, nosi majice sa njegovim likom i kupuje knjige koje prodaje.
Nemam ništa sa njim ili od njegovog biznisa, ne poznajem ga, ali prezirem dežurne pljuvače.
Istina se uredno plasira po tabloidima i u mračnim kuloarima interneta. (facepalm)

Back