Dr Nada Kostic locirala satanisticke tunele ispod Balkana

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596
DR NADA KOSTIĆ LOCIRALA SATANISTIČKE TUNELE ISPOD BALKANA

Nada Kostic ( ili kako je jos zovu Mudra zena ), koja je u politici dugi niz godina, a uspela je da promeni cak osam stranaka,.Kada je bila kod Batica (rip) trebala je da bude njihov kandidat za predsednika drzave. Kacila se sa Brankom Saturn iz DJB, i pale su prozivke tipa ja izgledam bolje od tebe u kupacem i moglu da smuvam boljeg tipa nego ti.
Njena borba je protiv satanista, ljudozdera, Bil Gejtsa, pokusava da ostvari konakt sa Trumpom a sada i Bajdena i trazi od njega pomoc da ocisti satanisticke kanale ispod Balkana ,,,,, i kako sama kaze ne prica iz glave, nego za sve ima dokaze….
Vlasti kao i mediji ignorisu potojanje satanistckih tunela, a zasto ? Dr. Nada Kostic je otkrila te satanisticke kanale i bori se protiv njih, ali njih neko stiti, pita se ova gospodja.
Inace Nada Kostic za sebe kaze sa je jako seksi i da se tipovi pale na nju, i da je svaki muskarac koji je bio u njenoj spavacoj sobi doziveo raj....
Dr, Nada Kostic samo u borbi protiv satanista koji su u hodnicima ispod Balkana, a vlast to ignorise ? Zasto ? - Pita se ova seksi i zanosna gospodja.
-Sdk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTW1FN01EQV8vYzVmOGE2MjFmMGM3ODUzMzcxMjFlODE0NTc...jpg

i281756464744406335._szw1280h1280_.jpg

images.jpg

I jesi bila ikad tu, ili znas nekoga ko jeste? Imas li ideju da li ih drzava koristi i sta je smesteno u njima?

Zasto nijedan svetski grad nije, zvanicno, prosiren tacnije produbljen ispod zemlje, zasto se tu ne gradi i ne otvaraju trzni centri i stambeni prostori?

ima ona knjiga o tome, "beograd ispod beograda", ne sećam se svega, nešto su tuneli a nešto prostorije... ima i neka tura po kalemegdanu za neka ta podzemna skladišta što su tamo
mislim da ima tunela po savskom vencu, gde su one sve državne institucije, e sad ne znam da li se sumnja ili se zna za njih; ima tu još, npr zemunski lagumi ili na čukarici, možda za nešto sumnjaju da su tuneli ali nisu iskopali, kao ispod taša pećine... tu su bili inače nemci u II sv. ratu. ima u knjizi, pisali su ima bar 10 god mislim

pa imaš metroe u velikim gradovima, al posle II sv. rata se u bgd svašta gradilo a metro nisu tad počinjali, doduše možda ima veze i s podzemnim vodama??
fala bogu da nema stamnbeni podzemni prostor :sad2: mada ima valjda skloništa

Zasto nijedan svetski grad nije, zvanicno, prosiren tacnije produbljen ispod zemlje, zasto se tu ne gradi i ne otvaraju trzni centri i stambeni prostori?
Ako im das patent (prodas, bolje za tebe) kako da naprave prozor sa prirodnim svetlom na -18 nivou, napravice visespratnicu pod zemljom, sta im tesko.
I da, jos i sistem kako da pri seizmiskim pomeranjima terena ostane cela zgrada, kako da se zastiti od poplave, podzemnih voda, vlage.....

Ček, sam sebe možeš da proglasiš da si seksi? Možda je ova "mudra žena" tako proglasila sebe i za doktora. :malav:
Nažalost, nije tako. To bi bilo jednostavno. Ova žena je bila relativno normalna pre 40ak godina kad je studirala i završila medicinu, ali je u međuvremenu potpuno izgubila razum. Jbg, dešava se. Nije često, ali se dešava.

mislim da ima tunela po savskom vencu, gde su one sve državne institucije, e sad ne znam da li se sumnja ili se zna za njih; ima tu još, npr zemunski lagumi ili na čukarici, možda za nešto sumnjaju da su tuneli ali nisu iskopali, kao ispod taša pećine...
Nadam se da i neće ništa da iskopavaju, da se ne oburva Banovo brdo na Čukaričku padinu gore od DIFovih bazena pa naniže, pregradi Savu, poplavi ceo Novi Beograd i aerodrom.

Ko god je prošao Čukaričkom padinom ili se makar vozio 56-icom, video je one uklesane rupe, jezivo, podlokava brdo samo tako.

Nažalost, nije tako. To bi bilo jednostavno. Ova žena je bila relativno normalna pre 40ak godina kad je studirala i završila medicinu, ali je u međuvremenu potpuno izgubila razum. Jbg, dešava se. Nije često, ali se dešava.
Pa u zadnje vreme nije da nije cesto, i nazalost svi takvi dobiju medijski prostor, Nestorovic je jedan od njih. Cak i mladim ljudima se desava (Jovana Stojkovic).

Pa u zadnje vreme nije da nije cesto, i nazalost svi takvi dobiju medijski prostor, Nestorovic je jedan od njih. Cak i mladim ljudima se desava (Jovana Stojkovic).
Pa dobro, ja ne znam kad je Stojkovićka bila normalna.

A Nestorović se samo dobro zeza, ni u šta on ne veruje, koristi trenutak slave kad je od osrednjeg-do-dobrog dečjeg lekara postao selebriti, zajedno s Konom (ista situacija, samo još kontroverznija prošlost), s kojim tobože ima antagonizam. A sve je predstava s ciljem mlaćenja para.

Pa dobro, ja ne znam kad je Stojkovićka bila normalna.

A Nestorović se samo dobro zeza, ni u šta on ne veruje, koristi trenutak slave kad je od osrednjeg-do-dobrog dečjeg lekara postao selebriti, zajedno s Konom (ista situacija, samo još kontroverznija prošlost), s kojim tobože ima antagonizam. A sve je predstava s ciljem mlaćenja para.
Тачно. Несторовић је најобичније гoвнo, људски шљам.

I jesi bila ikad tu, ili znas nekoga ko jeste? Imas li ideju da li ih drzava koristi i sta je smesteno u njima?

zato sto je mnogo komplikovanije nego graditi iznad zemlje

ima podzemnih voda , opasnost od zemljotresa je veca , kanalizaciju treba podici na potreban nivo ,

veci gradovi su uglavnom pored reka , tako da je mogucnost poplave velika

jel dosta?

ovako na prvu

zato sto je mnogo komplikovanije nego graditi iznad zemlje

ima podzemnih voda , opasnost od zemljotresa je veca , kanalizaciju treba podici na potreban nivo ,

veci gradovi su uglavnom pored reka , tako da je mogucnost poplave velika

jel dosta?

ovako na prvu

Hmmm... Ko kaže da nije? I nije tačno da ne može. Montréal je na obali jedne od najvećih kanadskih reka. On ima više kilometara povezanih podzemnih prolaza između metro stanica, zgrada državne uprave, univerziteta i tržnih centara još od kasnih 1970ih

https://montrealvip.com/wp-content/uploads/2013/12/montreal-underground-city-map.jpg

Prilozi

• montreal-underground-city-map.jpg
    montreal-underground-city-map.jpg
    132,3 KB · Pregleda: 9
Hmmm... Ko kaže da nije? I nije tačno da ne može. Montréal je na obali jedne od najvećih kanadskih reka. On ima više kilometara povezanih podzemnih prolaza između metro stanica, zgrada državne uprave, univerziteta i tržnih centara još od kasnih 1970ih

https://montrealvip.com/wp-content/uploads/2013/12/montreal-underground-city-map.jpg
moze ali je komplikovanije, rizicnije i skuplje

nije da ne moze ali je bolje da te zgrada od 10 spratova koja ide u vis kosta 10 mil , recimo

nego da te zgrada od 10 spratova koja ide u dubinu kosta 20 mil

a i pogled je bolji kad ides u vis

Toronto je na obali velikog jezera. Ništa to nije smetalo da se 20ak blokova poveže podzemnim prolazima između prostora ispod zemlje koje ljudi koriste.

https://canadiangeographic.ca/articles/new-map-aims-to-simplify-torontos-path-system/

Nadam se da i neće ništa da iskopavaju, da se ne oburva Banovo brdo na Čukaričku padinu gore od DIFovih bazena pa naniže, pregradi Savu, poplavi ceo Novi Beograd i aerodrom.

Ko god je prošao Čukaričkom padinom ili se makar vozio 56-icom, video je one uklesane rupe, jezivo, podlokava brdo samo tako.

je l su to te rupe
npr od taš-pećina postoji neki tunel koji negde vodi, ka pravnom fakultetu možda, ali nisu uspeli da ga istraže, išli su i speleolozi, ako se sećam dobro iz knjige
ozbiljno pišem jer su ozbiljna vremena a lakše mi je da pišem glupo

je l su to te rupe
npr od taš-pećina postoji neki tunel koji negde vodi, ka pravnom fakultetu možda, ali nisu uspeli da ga istraže, išli su i speleolozi, ako se sećam dobro iz knjige
ozbiljno pišem jer su ozbiljna vremena a lakše mi je da pišem glupo
Sedi na 56 negde, može i kod Sajma ako nisi iz Beograda pa ti tu zgodno, ideš ja mislim 3 stanice, možda i samo 2 ako ne staje na Ruskoj, u svakom slučaju dok ne skrene levo i odmah ponovo desno, kod nekih prodavnica automobila.

To ti je početak Čukaričke padine. Nastaviš u pravcu u kom je otišao bus. S leve strane ima tih nekih ukopa u brdo. Ideš jednu ili dve stanice peške i vidiš te rupe. Nije nikakvo apstraktno filozofiranje, bukvalno možeš da "gurneš prst" tj i da zakoračiš u te niše. Ali mislim da nema tunela, i dobro je što ih nema.

Toronto je na obali velikog jezera. Ništa to nije smetalo da se 20ak blokova poveže podzemnim prolazima između prostora ispod zemlje koje ljudi koriste.

https://canadiangeographic.ca/articles/new-map-aims-to-simplify-torontos-path-system/
Jedna je stvar tunel, i Sankt-Peterburg je na mekanom i podvodnom tlu pa ima metro, tamo je bila tvrdnja da se uradi 10-20 spratova ispod zemlje gde ce ljudi da zive/ Potpuno drugi koncept gradnje, a posebno veci izazovi za statiku i hidroizolaciju prvenstveno.

Jedna je stvar tunel, i Sankt-Peterburg je na mekanom i podvodnom tlu pa ima metro, tamo je bila tvrdnja da se uradi 10-20 spratova ispod zemlje gde ce ljudi da zive/ Potpuno drugi koncept gradnje, a posebno veci izazovi za statiku i hidroizolaciju prvenstveno.
Ma dobro, potpuno je jasno da nije isto kopati 80 i 12 metara u dubinu. Nego je bila tvrdnja onog prvog diskutanta -- beše li Schrödinger ali bez umlauta? -- da je nemoguće a drugi (sasasta) je rekao da jeste moguće ali je preskupo. Ta dva prosto nisu tačna. Kanada nije prebogata zemlja, a radi to. Jer, jbg, klima, mora se.

Uostalom ćaknuta Nada je o tunelima i pričala, ne o zgradama 20 spratova ispod, a ovo gore je bila neka sidetracked reakcija na nju, na koju sam ja odgovorio.

A inače, naravno: ko normalan bi želeo da bude na minus sedamnaestom spratu? Niko, to apsolutno stoji. Ako bude zemljotres, cunami, poplava -- ni teoretska šansa. Vazduh nikad ne može da bude dovoljno dobar uz milione ventilatora, pritisak je već na 20 metara ispod površine drugačiji a 20 spratova je bar 60, verovatno 75+ metara u dubinu (jer pretpostavljam da spratovi moraju da budu dodatno ojačani tj deblji u odnosu na normalne zgrade), memla gotovo garantovana itd...

Back