-Dr. Dree vs Marcelo-

Lucky girl:
meni je marcelo ok reper,pravi dobru muziku....tako da moj glas njemu............a odo ovoga nista nisam ni cula,ne bih znala ni ko je,da ga eminem nije spomenuo
:roll: ....to se zove neposhtovanje muzike.....Dr.Dre je najveci Hip Hop Producent na svetu,on je producirao sve Eminemove albume,i naravno ne samo njegove....sve od Xzibit-a,preko Snoop-a do Warren G-a a da ne prichamo da je producirao legendu hip hop-a 2 Pac-a......:|.....josh od Death Row Records-a pa do danasnjeg Aftermath-a njegove pesme koje je producirao su ubedljivo najslushanije ne samo u svetu Hip Hop-a vec i shire.....i kao shto i kazhe u jednoj pesmi``If your album sales go low,call the doctor``,on je jedna od formula ako je nekom umetniku cilj da proda shto vishe albuma,Doctor je tu``to make it happen``......

Dr.Dre, Eminem i 50cent su najbolji prijatelji ali se retko slikaju u javnosti zbog rizika
Evo par fotki

Prilozi

• eminem_50_cent_dr_dre.jpg
    eminem_50_cent_dr_dre.jpg
    14,5 KB · Pregleda: 11
  • eminem3.jpg
    eminem3.jpg
    48,9 KB · Pregleda: 2
Makijavelli:
:roll: ....to se zove neposhtovanje muzike.....Dr.Dre je najveci Hip Hop Producent na svetu,on je producirao sve Eminemove albume,i naravno ne samo njegove....sve od Xzibit-a,preko Snoop-a do Warren G-a a da ne prichamo da je producirao legendu hip hop-a 2 Pac-a......:|.....josh od Death Row Records-a pa do danasnjeg Aftermath-a njegove pesme koje je producirao su ubedljivo najslushanije ne samo u svetu Hip Hop-a vec i shire.....i kao shto i kazhe u jednoj pesmi``If your album sales go low,call the doctor``,on je jedna od formula ako je nekom umetniku cilj da proda shto vishe albuma,Doctor je tu``to make it happen``......
a ja bih to trebala da znam,jel???????rekla sam da od ovoga nisam nista cula,ne znam nista o njemu.....pa je zato isao glas marcelu...bas ja znam kome je on radio albume.... :roll: tacnije znam samo za eminema,koga ne slusam

Limunovo_Drvo:
Ja licno ne podnosim rap,ali postujem Marchela.Mlad je i nije neki krimos,narkos i slicno.A i sa njim svira Milivojevic (ex EKV)

Jeno pitanje, koliko rappera su narkomani. Misli koliko rap zvezda, i rap pevaca uopste?
jedno 5%.

Nego koliko vidim svi ovde vole rap, pa imai srpski rap sajt+forum.

www.rap-serbia.tk Dodjite pa da diskutujemo o nasoj omiljenoj vrsti muzike. :D

Back