mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.628
Antinarodni potez vučića i đurića o uvozu 100.000 radnika iz gane od kojih 15.000 ima sidu i hepatitis po statistikama obolelih iz te zemlje! Ovo je genocid srba!
Autorska tema.
Autorska tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pederise se po obicaju, pa poturi laca mate, da sa sakrije iza njesta radi ovaj vucic
Filipinci su stvarno dobri ljudi. I katolici.Hrvati na forumu preporučuju Filipince za uvoz , navodno su vredni i ne prave nerede.
Ganci mi ne ulivaju poverenje.
sto nas? vi ste homoseksualci, ana znana kao cale i aljek derpe - vas neka dovate, kao u petparackim proicama, filmuKad vas dovate crni ćaci 25+ sa sidom.
Ima da zvoni![]()
Alek će biti kao Makron al će da napucka negro ćacije na vas, ustanike. Politička borba.sto nas? vi ste homoseksualci, ana znana kao cale i aljek derpe
polomicemo mu ckepi i njemu i mister binu., pre nego zagovnjaju sa sidasima iz afrikeAlek će biti kao Makron al će da napucka negro ćacije na vas, ustanike. Politička borba.
polomicemo mu ckepi i njemu i mister binu., pre nego zagovnjaju sa sidasima iz afrike
pazi da se ne zaigrate, peskirici sns-ovski
razbicemo vas , peskirici sns botovski, i tamara neka se cuvaFazon, oš da glasaš za sns ili kunta kinte da radi.
Okerazbicemo vas , peskirici sns botovski
Krenuli ste na decu, to može da vam bude sa smrtonosnim rezultatom u srbiji.Okenemoj posle da krmaučete bezbolka, vilica, rebra, narode upomoć vidi šta nam rade
vi nase zene i devojke razbijate sa bejzbolkama,a mi cemo vase od q, badava dovlacite gance, oni imaju sidu, a i vama cemo polomiti pi////e, prvom aljeku siftaru, pa mister binu i sinisi malenom.Okenemoj posle da krmaučete bezbolka, vilica, rebra, narode upomoć vidi šta nam rade
vi nase zene i devojke razbijate sa bejzbolkama,a mi cemo vase od q, badava dovlacite gance, oni imaju sidu, a i vama cemo polomiti pi////e, prvom aljeku siftaru, pa mister binu i sinisi malenom.
to je zamislio aljek derpe i mister bin da naprave od srbije, a vi da dajete vase zene i cerke, mene bi bilo sramota da sam na tvom mestu, sta zagovaras
Pomahnirali ste.to je zamislio aljek derpe i mister bin da naprave od srbije, a vi da dajete vase zene i cerke, mene bi bilo sramota da sam na tvom mestu, sta zagovaras
zatutumbasio si kao ana brnaba mutavica, nista se ne razumes sta bi hteo da kazesPomahnirali ste.![]()