Др Дејан Жујовић: ЊЕГА су изгледа злостављали као малог, од Србије створио лудницу

I bez i sa Utiska, publika koja ga gleda mislila bi isto.
S tim što Oljino moderisanje i smaračina može samo da ubije u pojam svaku aktivnost i aktivizam.
Količina napora koju "ulaže" u to da ukaže kako je Vučić ološ, apsolutno je nesrazmerna rezultatima tog neverovatnog "otkrića".
Ali, ok, nemam ništa protiv, ako njena emisija služi svrsi komunikacije sa gledalištem kojoj je ta emisija potrebna.
Meni odavno nije.
Jeste, sve dosadi.
Mene je npr malo smorio Kesic, ne gledam par puta pa onda bacim pogled.
Dobro je da svako ima svoj fazon a ne kao pink koji nema ideje pa kopira, hit shit je nprlt težak junk.

Meni je vrhunac Oljine tupoumnosti i nadobudnosti bio kad je Ćuta bio gost.

Ćuta: početkom aprila ćemo da napravimo ekološki ustanak ispred Skupštine i ne idemo kući.

Olja: a zašto tek početkom aprila, mislim, to je tek za mesec dana?

Ćuta: pa treba to da se organizuje.

Olja: aha, dobro.

Džizus fakin Krajst.
Olja voli akciju , odma bez organizacije.
Spontano.

Meni je vrhunac Oljine tupoumnosti i nadobudnosti bio kad je Ćuta bio gost.

Ćuta: početkom aprila ćemo da napravimo ekološki ustanak ispred Skupštine i ne idemo kući.

Olja: a zašto tek početkom aprila, mislim, to je tek za mesec dana?

Ćuta: pa treba to da se organizuje.

Olja: aha, dobro.

Džizus fakin Krajst.
Ja sam doživeo transfer blama za njeno ponašanje kad joj je gost bio Milanko Šekler i kad joj je objašnjavao potrebu nošenja maski.

Mene je npr malo smorio Kesic, ne gledam par puta pa onda bacim pogled.
E, da znaš da ga i ja odavno nisam gledao... Vidiš, taman si me podsetio...
Ali, to ne znači da je on bezveze...
Nego da sam prestao da budem njegova redovna publika...
A svakako, dobro je da postoji i on i Ivanović i svako ko sa različitim segmentima populacije može da iskomunicira i održi nivo normalnosti i svest o otporu svinjskoj hunti

Ja sam doživeo transfer blama za njeno ponašanje kad joj je gost bio Milanko Šekler i kad joj je objašnjavao potrebu nošenja maski.
Da, to sam gledao na jućubu. Pa bože, ona je Olja Bećković, Bećkovićeva ćerka. Ona sve zna.

Da, to sam gledao na jućubu. Pa bože, ona je Olja Bećković, Bećkovićeva ćerka. Ona sve zna.
Utisak nedelje je višedecenijski brend opozicije.

Tvoj voljeni *******i je jedan broj godina uspeo da ukine šou

Back