Dozvoljavate li psu da spava u vašem krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
390.230
Mnogi vlasnici pasa svojim ljubimcima dopuštaju da, zajedno sa njima, spavaju u krevetu.
Međutim, ima i onih koji im to izričito brane iako njihovi psi silno to žele

Kakav je vas stav po pitanju puštnja psa da spava u vasem krevetu ?

Ovo je snmimak sa Tik-Toka nakon sto je vlasnica dozolila svom psu da se popne na krevet.
Po njegovom ponašanju viodi se da je bio srećan.

Naravno, uvek su tu sa mnom, i mace i kuce. Samo što stavim pokrivač na krevet, kao neku vrstu zaštite jer umeju da grebu šapama i kandžama.
IMG_20211230_194703.jpg
IMG_20220207_173407.jpg

Dok sam je imala..moja malena je samo jednu noc provela u velikoj kartonskoj kutiji sa satom i ostalim drangulijama ne bi li spavala..nismo spavale tu noc ni ona ni ja..celu noc je precvilela,sutradan sam bila samlevena..sledecu noc sam je unela u krevet, namestila joj mušemu i caršaf i spavala je kao top do ujutro i od tada sve dok nije uginula od starosti spavala je sa mnom

Dok sam je imala..moja malena je samo jednu noc provela u velikoj kartonskoj kutiji sa satom i ostalim drangulijama ne bi li spavala..nismo spavale tu noc ni ona ni ja..celu noc je precvilela,sutradan sam bila samlevena..sledecu noc sam je unela u krevet, namestila joj mušemu i caršaf i spavala je kao top do ujutro i od tada sve dok nije uginula od starosti spavala je sa mnom
Tako se to radi! To se zove : kuca u Raju...
Moja dobermanka je provela ceo život u krevetima... birala je kod koga će da legne, hahahahah

Tako i meni rekli ( prvi pas) da ga turim u neku kartonsku kutiju sa njegovih 8 nedelja zivota, to je bilo
prvi i poslednji put jer to nije normalno, izvadili smo ga posle dva sata iz te kutije, gde je i sta je i radio
( nije kakio nigde ,a to je najvaznije) nemamo pojma.

Tako se to radi! To se zove : kuca u Raju...
Moja dobermanka je provela ceo život u krevetima... birala je kod koga će da legne, hahahahah
Moj je muz ljubomoran kad ovaj mene izabere za svoju zvezdu vodilju, ali sam ja ta
koja se ludira s njim, on to i ne ume i ne zeli, a psi su kao deca, i to ona mala, celog su zivota
na nivou ddeteta od recimo 2-3 godine zivota pa ko im je zanimljiv toga i volez:D

Back